Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eusebius

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter rendkívüli bejelentést tett a Magyarországra való beutazások tekintetében. A helyzet fontosságát és komolyságát jelzi, ahogy ezt ő maga is megjegyezte, hogy minderre nem a megszokott csütörtöki Kormányinfón, hanem vasárnap délelőtt került…..
Eusebius 2020.07.15 19:51:55
@Etniez: de igen. Gondatlan emberölés, ha meghal a fertőzött.
De meghalnia sem kell. Mivel a koronavírus fertőzés potenciálisan életveszélyes, ezért a 164. paragrafus 9/c. pontja alapján ugyanúgy egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.
Eusebius 2020.07.15 20:17:31
@Etniez: Azért ne gondold, hogy a hatóságok hülyék. Egy-két hozzád hasonló mentalitású fertőzött után az összes érkezőt újra átnézik.
Még egy kérdés: miből gondolod, hogy a kinti szabályok nem változnak a szabadságod alatt? Esetleg pont a kinti hatóságok döntenek úgy, hogy nem engednek vissza...
Eusebius 2020.07.17 22:03:38
@Bircanyíró: Az influenzás megbetegedésre nem írtak elő karantént. Mellesleg, de igen, olyannyira, hogy ha valamelyik szülő a beteg gyermekét bölcsibe/óvodába/iskolába viszi, és ott bármelyik másik gyermek elkapja, az foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés.
Visszatérve a koronavírusra: még az első hullám idején az Operatív Törzs tájékoztatóján elhangzott, hogy mind a hamis nyilatkozattétel, mind a karantén megszegése bizonyos esetekben letöltendő szabadságvesztéssel szankcionálható bűncselekmény. Több ilyen eljárás is indult. Aki akar, kockáztathat. De szerintem hülyeség ilyesmi miatt bíróságra járni. Márcsak azért is, mert a külföldi munkáltató nem biztos, hogy elnézi, hogy a dolgozója az eljárás miatt minimum néhány hónappal meghosszabbítja a szabadságát...
A thai ladyboyok jelenléte a helyi kultúráról és a buddhizmusról is szól, nem csak a szexiparról...
Kicsi kis életem... 12 óra 2015.04.03 12:14:46
A vég kezdete... Uram, átölelsz minket keresztedről. Mert nem akarod, hogy egy is elvesszen közülünk. Haldokolsz, hogy meg ne haljunk. Uram, irgalmazz nekem!..
...és még mindig a mocsárban ülök. Langymeleg, lúzerek számára ideális. Csak nehéz szabadulni, pláne elmozdulni. Délután szóltak, hogy kigyulladt egy csikktartó. A felmosóvödör új szerepben mutatkozott be...  :-) Már a papírmunka is megvolt (több időt vett el az életemből,…..
Címszavakban ami a legutóbbi bejegyzés óta történt: Életem legboldogabb időszaka megvolt. Aztán jött  életem legrosszabb időszaka. Aztán jött életem legbizonytalanabb időszaka. Most életem legvacakabb időszaka jön. Eljött az idő, amikor szemétnek kell lennem valakivel.…..
Pedig rosszul indult. El akartam menni volt osztályfőnökömhöz a Margit körútra. Ott ő mondja a 6.30-ast. Ehhez legkésőbb 5-kor kelnem kellett volna. Volna...  Nem tudtam kiesni az ágyból. Viszont reggel felhívott a találkozó egyik szervezője, hogy számíthatnak-e rám. Hát…..
...amikor nem írtam. Először azért, mert én ugyan írtam, csak a rendszer nem volt hajlandó menteni sem, nemhogy publkálni. Aztán meg azért, mert lusta vagyok. 2-3 nap alatt akkor is sok mondanivaló gyűlik fel, ha az ember egész nap semmit sem csinál. Én pedig csináltam. De talán…..
És IGEN!!! Végre egy felejthetetlen nap! Hogy nem fogom elfelejteni, az egyszer biztos... Kora reggel kelés. Lett volna, ha ki tudok esni az ágyból. Tegnap elkezdett valami fájni a számban. Azt hittem, valamelyik sérült (sajnos van 2-3) rágószervem jelzi, hogy létezik. (Mint igazi…..
  Úgy éreztem, én sem vonhatom ki magam az általános, össznépi blogolás alól. Hogy miért? Képzelj el egy majdnem 36 éves pasit, aki semmi értelmeset nem csinált életében. Na, jó... a helyzet nem ennyire tragikus. Szeretem az életet, szeretem a jó dolgokat, és szeretem…..