Regisztráció Blogot indítok
Adatok
count M

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát a földi Középföldén, azaz a Tolkien-rajongók Mekkájának számító Új-Zélandon! Mondjuk ugyanúgy kötél van a nyakában mint Szaddamnak Irakban, vagy nálunk az Orbán-szobornak, úgyhogy valószínűleg az aucklandiak is ledöntik a szobrot, ha (SPOILER ALERT!!! Csak akkor jelöld…..
count M 2014.04.06 11:05:19
@JCr: igen, sajnos ez így van, beleszaladtam én is :( nagy kérés lenne, hogy egyáltalán ne írjatok spoilereket srácok?
. . Nem mondom, hogy örökre, mert lehet, hogy csak hosszúra nyúlt szabadság lesz a dologból, és egyszer csak újjáéled a blog. De ha így lesz, akkor is mérsékelt intenzitással működik majd. Aki lájkolt, vagy befeedelt, biztosan nem marad le ezekről a hébe-hóba posztokról. De…..
    Úgy terveztem, ahogy a legtöbben a szilveszteri posztban, én majd a háztáji első szülinapján foglalom össze a blog elmúlt évét. Mondjuk beteszek egy top akárhányat a legolvasottabb és legolvasatlanabb posztokból. Összefoglalom a nulláról…..
háztáji dizájn Hol a határ? 2011.06.24 06:12:00
    Mármint bel- és kültér között? Kint vagyunk, vagy bent? Miért kellene elválnia a kettőnek egymástól egyáltalán? Ezeket a kérdéseket feszegeti az építész, Fernanda Marques. Ezzel persze nincs egyedül, nagy divat ez manapság, de a São Pauló-i CasaCor kiállításra…..
count M 2011.06.24 08:31:50
count M 2011.06.24 14:00:54
@alte trottel: sztem egyikőnk se mondta h itt kéne.
  A tervezőisten, a modern dizájn fenegyereke? Bármi legyen is a tipp, bizton állíthatom, hogy a válasz: nem. Nem úgy. Tuti. Én legalábbis mindenre gondoltam volna, csak pont egy trash-Versailles-ra nem. Starck bűntársa a felesége, Jasmine, aki szintén komoly ember:…..
    Egy minden porcikájában tökéletes otthon, amiről semmiféle információval nem rendelkezem. 'Beköltöznék akkor is, ha egy gyufaszálat nem rakhatnék odébb'- kategória.   Innen.   Napidal:  ..
count M 2011.03.23 21:26:02
@háztáji dizájn: nenene! teljesen pozitív kikészülés volt :) az jó ha személyes, és a stílus is tetszik... meg a zenék is. meg a minden.
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
count M 2011.02.21 16:35:42
Néhány évvel ezelőtt már voltak próbálkozások arra, hogy nem a valódi énekesek látszódtak a klippekben és a koncerteken, hanem a kiválasztott rajzolt vagy animált  figurák. Gondoljunk csak a Gorillaz nevű együttesre. Most úgy tűnik, hogy egy sokkal profibb módszerrel…..
count M 2010.11.12 11:20:38
SF.blog Klasszikus hétvége 2010.07.23 11:16:00
Hiányzik néhány klasszikus a könyvespolcodról? Itt az ideje, hogy beszerezd őket! Mélyítsd el műveltségét most 35%-os kedvezménnyel!   A.E. Nourse - W.S. Burroughs: Pengefutár - Az igazi Blade Runner Frederik Pohl: A hícsík nyomában Robert Silvergerg: Lord Valentine…..
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
Nem kétséges, hogy a Google Buzz a Facebook babérjaira tör. A Google nem mondott le arról, hogy rávegyen minket arra, hogy az ő szolgáltatásaiban osszunk meg és fogyasszunk tartalmakat. Sok kudarc és tévút után hátha most jöhetne el számukra a nagy pillanat. De... Nagyon messziről…..
count M 2010.02.10 19:35:37
@gyabonyi: Az elsővel nem az van, hogy akkor én nem követem őket? Mert unfollow-ra rakva még mindig ott vannak a nemkívánt elemek...

Mindegy, a 'csa megoldotta. Kösz.
 Már 5 napja itt vagyunk. Elérkezett az idő: beszámolok.Az utazás elég jól telt. Leginkább amiatt aggódtunk, hogy Pöngőc "Benedek" Táti rosszul fogja viselni az utat. Szerencsére nagyon jól viselkedett. Fel- és leszállásnál tömtük bele a kaját, hogy ne duguljon be…..
Van egy ezresünk arra, hogy Hollywood sok prominens színésze, és egy kaliforniai politikus is ha tudná, beszünteté a YouTube-ot, beszántaná a szerverpark helyét és bevetné sóval. A Cracked.com-on találtunk egy olyan posztot, amin még most is röhögünk: ismert színészek japán…..
Szeretnék magamnak egy szépet, megbízhatót, elegánsat. Ezért a Saab 9.3.-at választam (biztos sokak szerint hibásan). A sztorinak nem ez a lényegi része, így aki nem szereti ezt a kocsit, az is olvasson tovább!Nézzük csak mit látunk a www.hasznaltauto.hu-n. Az egész középen, jól…..
Webisztán Indanet... azmiaz? 2008.09.30 14:26:00
Nagyon-nagyon hosszú tervezési és tesztelési folyamaton vagyunk túl. (Nem, nem vagyunk túl rajta. Mégcsak most jön a neheze. De ez a mi bajunk.) Az Inda közösségépítő szájtjának legelső verziója ma élesedett ki. Egyelőre tényleg erős bétában. (Lehalások, malfunctionök…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Miközben a sorozatot a TV2 adásán követő rajongók még csak most kezdik kapizsgálni, hogy mi is az, amitől ez a sorozat működik, és most akkor a Szemüveges Emeber tényleg ennyire geci-e, a naprakész tábor már túl van a finálén, és meglehetősen vegyes érzelmekkel viseltetik…..