Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MCAgyaS

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Arra szeretnélek kérni, legalább egy hozzászólással járulj hozzá a rekordkísérlet sikerességéhez. Ezzel egyszerre megízlelheted, milyen érzés történelmet írni, és részt venni egy iPhone 3G kisorsolásában.A hozzászólásokat 2010.07.10-én fogjuk lezárni, a győztes élő…..
MCAgyaS 2010.06.26 16:26:36
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
MCAgyaS 2010.06.20 22:37:55
Zoly mesélte, hogy tegnap volt valami szépségverseny (World Cyber Girls) ahol kérdezgettek a nőktől és az egyik arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc játéka azt mondta (egy másik mellett), hogy Mesterlövész :PÁllítólag nagyot hördült a tömeg. Ezt látta még valaki? Ha a hölgy…..