Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chick

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Tank Jégvarázs (2013) 2014.10.13 07:00:00
Generációk nőttek fel Walt Disney meséin. Évtizedeken át érkeztek a meghatározóbbnál meghatározóbb rajzfilmek, amiket hosszú listába szedve lehetne sorolni. Az oroszlánkirály volt az utolsó igazán nagy dobás, még 1994-ben, majd érkezett még néhány emlékezetes darab, úgy…..
addict Lottó az életeddel 2011.06.13 10:00:00
Ha fel akarod hívni az emberek figyelmét egy fontos társadalmi problémára (és nem akarsz meztelenkedni), érdemes belehelyezni őket egy számukra idegen szituációba, ahol talán másképp látják majd a dolgokat. Ezt a mechanizmust követte a svéd Save the Children is, amely mint az a…..
chick 2011.06.14 17:22:26
@DArchAngel: én már küldöm is a pénzt neki :)
Kevés dolog biztos, de az tuti, hogy az Alkonyat negyedik részének első felvonása hatalmas siker lesz. Bella, Edward és Jacob szerelmi háromszöge sokakat vonz a mozikba. A rendezést ezúttal Bill Condon látta el, előtte Sofia Coppola, Gus Van Sant és Stephen Daldry neve merül fel, mint…..
Filmdroid Bower a Csontvárosban 2011.05.31 21:44:00
Még 2009-ben jelentették be, hogy megfilmesítik Cassandra Clare könyvtrilógiáját, A halál ereklyéit. Ennek az ég világon semmi köze a Harry Potter franchise-hoz, eredeti elnevezése az eredetiben egyébként is a The Mortal Instruments címre hallgat, csak a magyar keresztségben így…..
Az Alkonyat (Twilight) hatalmas sikere után magával értetődő volt, hogy Stephanie Meyer új regényét, A burkot (The Host) is meg fogják filmesíteni. A forgatókönyvre a Gattaca alkotója Andrew Niccol vetette rá magát, a rendezést pedig Susanna White-ra, a Jane Eyre minisorozat…..
 Pedig milyen kedvesen buta név volt. De mégsem hívhatunk törpének egy olyan állatot, amelyik három hónapos korára három egész egyheted iPhone hosszúra megnőtt.Az állat 3.14* iPhone hosszú (*a pontosabb mérethez katt)Nos igen, az állat megnőtt, erősebb lett, úgy harapja a…..
Nálunk szeptemberben mutatják be a Going to Distance romantikus filmet, melyben Drew Barrymore és Justin Long nézne egymásra szerelmesen, csakhogy úgy alakul, hogy egy ideig több tucat kilóméter választja el őket egymástól, ez pedig nem tesz jót a kapcsolatuknak, de biztosak lehetünk…..
Rengeteg fiatal színész szóba jött a Pókember film főszerepére, többek között Jamie Bell, Josh Hutcherson, Alden Ehrenreich, Frank Dillane, Aaron Johnson és Anton Yelchin szerepelt a stúdió listáján, néhány napja a pletykák arról szóltak, hogy Hutcherson bújhat a kék-piros…..
chick 2010.07.02 12:41:31
Filmdroid Heti néznivaló 2010.06.30 12:36:00
Nálunk ma kerül bemutatásra az Alkonyat franchise harmadik része, a Napfogyatkozás, tinik légiói töltik meg a mozitermeket. Itthon nem is mertek dacolni ezzel, csak egy belga-holland vígjátékot küldenek ellene, Észak-Amerikában azonban bátran bemutatják mellette Az utolsó…..
A Summit közzétett két jelenetet a Napfogyatkozásból, az első végén Robert Pattinson beszél még egy kicsit, a másodikban pedig közel két perces jelenetet láthatunk, aztán ismét megmutatják a farkasokat, illetve a vízből kijövő brigádot. A legutóbbi rész tarolt az MTV Movie…..
Nagy sikernek örvendhetett A végső állomás 3D, természetes, hogy a stúdió folytatja a horror franchise-t, annak ellenére, hogy már érezhetően eléggé izzadságú szagú volt a jó öreg Kaszás ténykedése a legutóbbi felvonásban. A rendezői székbe Steven Quale ülhetett bele, az…..
Kim Kardashian leginkább arról hírhedt, hogy pózolt a Playboyban, illetve felkerült a világhálóra az egyik otthon gyártott videója, amelyben nincs éppen túlöltözve. A hölgyemény mellesleg modellkedik és a Keeping Up with the Kardashians valóságshow egyik főszereplője, mozikban…..
Két hete írtam arról, hogy Nicolas Chartier producer a fejébe vette, hogy beperli azokat, akik illegálisan töltötték le A bombák földjén filmet. Chartier mellett áll teljes mellszélességgel a Voltage Pictures is, a cég minden vádlottól  1.500 dollárt követel. A Voltage…..
Filmdroid Új külső 2010.06.01 21:06:00
A múltkori próbálkozás nem nyerte el sokatok tetszését, remélhetőleg ezzel már jobban ki lesztek békülve. (A másik fejléc így nézett volna ki.)..
chick 2010.06.02 14:17:25
chick 2010.06.02 15:22:26
@Armida: ugyanezt, csak csupa kisbetűvel néztétek már? szerintem az a fura benne, hogy a "f-i-l " rész tök széles, utána meg összesűrűsödik a droidba :)
Hol is maradt abba az Újhold? Ja, igen, Bella Edwardot választotta. Jacob azonban nem adja fel, továbbra is küzd a lány kezéért és szívéért, akinek az élete veszélyben forog, hiszen Victoria mindenképpen el akarja tenni láb alól Bellát. Jacob pedig úgy gondolja, hogy mellette több…..
Donald Glover twitterén azért kampányol, hogy a következő Pókember filmben ő játszhassa el Peter Parkert és hogy felölthesse a kék-piros jelmezt. Egy rajongója már készített a Facebookon egy oldalt Danny Glover fog Spider-Man címmel.  A néger komikus a 30 Rock sorozat 2…..
Filmdroid Napfogyatkozás tv spot 2010.05.26 21:54:10
Ebben a rövid tv spotban senki sem tűnik jókedvűnek, inkább morcosnak, haragosnak és keménynek akarnak látszani. Rögtön az elején a vízből lassan kilépdelő vámpírcsapat látszik acélosnak, majd a böhöm nagy farkasok is vicsorognak és a Volturi klán is megmutatkozik...
Filmdroid Alpha and Omega előzetes 2010.05.25 11:38:50
Miután a Shrek negyedik felvonása és a Toy Story 3 kitombolta magát a mozikban levezetésképpen érkezik még egy animációs film, az Alpha and Omega szeptemberben kerül bemutatásra a Lionsgate forgalmazásában. A történet főszereplője két farkas, Kate az alfa, aki kötelességtudó…..
Néhány napja került ki a Megaagy előzetese a netre, most már a szinkronos változat is megtekinthető.  Megaagy legyűri nagy ellenfelét, aki mindig megakadályozta gonosz tervei kivitelezésében, ám ez nem tölti el nagy örömmel és létrehoz magának egy olyasvalakit, akivel újra…..
chick 2010.05.26 20:08:56
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
Filmdroid Napfogyatkozás: Wolfpack 2010.05.24 22:13:06
Új Napfogyatkozás poszter került ki a netre, ezen a Wolfpack látható. Az Alkonyat második részében kiderült, hogy Jacob át tud változni egy hatalmas farkassá és nem csak ő az egyetlen a környéken, aki ilyesmire képes. Akkor a sráccsapat előszeretettel mászkált félmeztelenül,…..
chick 2010.05.26 08:04:54
@Shyllard: nem, a félpofájú csaj a főfarkas nője; szerintem a csaj a képen (a poszter címéből ítélve) az a csaj, aki maga is farkassá tud változni, tehát neki is félmeztelenül illik mászkálni hivatalosan :)
FredYoong talán csak viccelt, hogy a májusi megjelenést várja, de tényleg csak most került sorra:A január 28-ai DNS-es bejegyzés eszembe juttatta, hogy a House MD-ben hallottam egyszer egy annál is jobbat. Az első évad 18. részében a kórház egyik fejese, Vogler, House távozásáért…..
Filmdroid Napfogyatkozás poszterek 2010.05.20 09:51:37
Napfogyatkozás, tehát a sötétség uralkodik a posztereken is, mindenféle értelemben. Ugyanis a színészeket első ránézésre nem könnyű felismerni, Dakota Fanningról pl. meg nem mondanám, hogy ő az és bizony a főszereplő trió is átesett egy kis változáson. A David Slade által…..