Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gogvo

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Siker Vonzás 2013.03.13 19:44:32
A hit vonzást okoz, a vonzás tapasztalást teremt, azaz a sikert. Vagyis az Univerzum Sikert ad abban, amiben hiszünk. “Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Henry Ford   Gyakorolhatsz a saját bőrödön, vagy hasznosíthatod sok év…..
Munka az Interneten! 2013.03.05 14:30:28
LEHET, HOGY CSAK EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAGY TE IS ATTÓL, HOGY AKÁR RÁTALÁLJ ÉLETED NAGY LEHETŐSÉGÉRE?   Ragadd meg a lehetőséget, fogadd el életed talán egyik legkomolyabb ajánlatát, és indulj el azon az úton, ahová sokan csak vágynak.   Évek óta keresem a…..
Aranyinfó. Helyi pénz bevezetése. Tudatosmlm. Amerikai álom film 2/1 from Johnny Hegyi on Vimeo."Az utóbbi időben egyre több helyen olvasható, hallható, hogy az önkormányzatok helyi fizetőeszköz bevezetését tervezik. "A kibocsátók közlése szerint céljuk a helyi…..
A helyi pénzek lényege a körön belüli fogyasztás, ami tartósan garantálja a helyi munkahelyek megtartását. A tudatos pénzköltési szokások hiányában csak a helyi pénz képes biztosítani a pénzbőséget egy településnek, régiónak, országnak (pl. Svájc, Németország,…..
Míg az Európai Unión belül a legtöbb ország kínlódik, a magyar vállalkozók vért izzadva küzdenek a túlélésért, addig a svájci cégek dinamikusan fejlődnek. Vajon mi a titka a svájci gazdaságnak, amely a „nehéz időkben” is töretlenül dübörög?A svájci…..