Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoolPlax

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A sorok a zágrábihoz képest nem változnak, mivel senki nem lógott ki felfelé és lefelé sem – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Annyi változik csak, hogy a kapuban Tommi Satosaari kezd, Hetényi Zoltán pedig a kispadon." A magyar…..
CoolPlax 2010.10.24 20:01:15
CoolPlax 2010.10.24 20:10:24
@Spigott: Nagy kár lenne érte...:(
A Sapa Fehérvár AV19 19 éves hátvédjét 6 hónapos, tehát 2011. április 10-ig, míg Kóger István edzőt 2 hónapos, tehát 2010. december 10-ig tartó eltiltással büntette hétfőn az MJSZ fegyelmi bizottsága. Mint emlékezetes, az október 10-i Miskolc–Fehérvár mérkőzés után…..
A 33 éves Juraj Durcóval erősítette keretét a Sapa Fehérvár AV19. A bekk Norvégiából érkezik. Durco három és fél éve az egyik norvég élcsapatban, a Sparta Sarpsborgban légióskodott, a támadásokat is hatékonyan segítette, félpontos mérkőzésenkénti átlagot teljesített. A…..
CoolPlax 2010.10.04 16:59:12
Vasárnap este hazai pályán igyekszik megszerezni első pontjait a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL-ben. Nem lesz könnyű az eddigi két idegenbeli meccsét megnyerő Medvescak ellen, de nincs más út a felzárkózáshoz. A harmadik és negyedik sorban változások történtek, és egy új kapus…..
"A hét elején keményebb edzéseink voltak, kihasználtuk, hogy kedden nem volt forduló – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Így kényelmesebben lehet készülni a pénteki mérkőzésre, ami nem jelent előnyt ellenfeleinkkel szemben, hiszen ők…..
CoolPlax 2010.09.17 20:30:36
CoolPlax 2010.09.17 20:39:49
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
Dánia válogatottja már a középdöntők biztos résztvevője, sőt nagy lépést tett a legjobb nyolc felé is az A csoportos világbajnokságon. A torna meglepetéscsapata az első körben Finnországot verte 4-1-re, a másodikban pedig elkapta az Egyesült Államokat is. Még csak azt sem…..
Második idegenbeli meccsét is megnyerte az EHC München a német másodosztály döntőjében, így 3-0-ra nyerte a Bundesliga 2-finálét. Pat Cortina csapata 12 playoffos meccséből 11-et megnyert. A korábbi magyar szövetségi kapitány 2008 januárjában ment vissza Münchenbe, az elvárás…..
CoolPlax 2010.04.28 16:36:41
@869065: Adjunk még egy hazai vb-t Ted-nek...
Tízezer-ötszázan érezték úgy Hannoverben, hogy meglesz a Scorpions első német bajnoki címe, és igazuk lett. A DEL-döntő harmadik mérkőzésén két harmad után 2-0-ra vezettek a hazaiak, de az alapszakasz-nyolcadikként döntőbe jutó augsburgiak az 52. percben egyenlítettek. A…..
CoolPlax 2010.04.25 22:20:45
CoolPlax 2010.04.25 22:25:30
@Henry The Navigator: Most látom igen 1 harmaddal elnéztem bocsánat kész vagyok teljesen...
Jégkorong Minden azonnal kell 2010.04.22 18:25:00
Kéri Rudolf, a magyar válogatott felszerelésmenedzsere idegbecsípődés miatt szerda reggel kórházba került. Az orvos pihenést írt elő, ezt a magyar–brit mérkőzés feléig be is tartotta, de úgy érezte, a hotelszoba helyett a jégcsarnokban van a helye. Itt is meg kell említeni,…..
CoolPlax 2010.04.22 20:07:29
@RCH: Hát igen Fábry egy suttyó aki egy csavart nem tudnak kicsavarni 30 perc alatt se...Ő könnyen nézi le más munkáját...
Három hátvéddel csökkentette a szlovén keretet hétfőn John Harrington szövetségi kapitány. Kiesett a két Olimpija Ljubljana-hátvéd, Igor Cvetek és Bostjan Groznik, illetve a Hollandiában légióskodó Ziga Svete. Matija Pintarictól, az Olimpija cserekapusától már korábban…..
Nehézségek közt indul Szlovénia vb-felkészülése. Máris három játékossal kevesebben vannak a keretben. Anze Kopitar érkezésében már nem bíznak, Edo Terglav, a Briancon csatára térdsérülése miatt hagyja ki a szezon hátralévő részét, a Csehországban légiós Rok Pajic közös…..
Április 1-jén Székesfehérváron kezdi a közvetlen vb-felkészülést felnőttválogatottunk. A háromnapos program után húsvéti szünet következik, majd 6-ától a káposztásmegyeri Icecenterbe költözik a csapat. Ted Sator szövetségi kapitány 34 játékossal kívánja megkezdeni a…..
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Inkább a rájátszásra készültünk az elmúlt másfél hétben, és nem a Klagenfurt és a Medvescak elleni két mérkőzésre. Természetesen ez a két találkozó is fontos, de inkább azt a célt szolgálja, hogy a playoffra jók legyünk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Az IIHF közzétette az olimpiai játékok előtti világranglistát. Ebből kiesik a 2006-os olimpiai sorozaton szerzett pontszám, majd az idei torna alatt szerzett ranglistapontok kerülnek a helyére. Magyarország valaha volt legmagasabb pontszámával 18. helyen áll, végre mögénk…..
CoolPlax 2010.02.08 17:39:49
@defó: Lehet ,hogy szégyen én is sokat játszottam pc-n vele de be kell vallanom xboxon 1080p ben sokkal jobb magárol a játékrol is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni kivéve ugye a válogatott licencek...
Szomorúak voltunk a salzburgi eredmény miatt, mert teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy történetünk során először mi voltunk a jobb csapat Salzburgban. Ha fordított eredmény születik, egy szót nem szólhattak volna a hazaiak. Így azonban nem maradt más dolgunk a mérkőzés után,…..
Már csak tízet kell aludni, és kezdődik a divízió 2-es világbajnokság Debrecenben, amelyen válogatottunk deklarált célja a feljutás. A bővebb keretről, a menetrendről már írtunk, most néhány kisebb hír miatt születik bejegyzés. Az egyik, hogy elindult a torna hivatalos…..
Bármikor bárkit meg tudunk verni, mondta Mihály Árpád a Sapa Fehérvár AV19-ről abban a hosszabb interjúban, amelyet a Jégkorong Tv-sek készítettek vele, és amelyet itt tudnak megnézni. Az EBEL-csapat székely támadója beszélt arról is, mikor jutott eszébe először, hogy magyar…..
A jó kapusteljesítménynek és a csapat javuló védekezésének, válaszolta Énekes Lajos edző arra a kérdésünkre, minek köszönhetően játszik hátul összeszedettebben a Sapa Fehérvár AV19 a nemzetközi szünet óta. Pénteken veszélyes ellenfél, a Linz érkezik. Az osztrák csapat…..