Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutisgsxr

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Vroom Bitti befejezi 2012.02.16 01:27:00
Abbahagyja a profi versenyzést hazánk egyik legismertebb motorosa, Bitter Sándor. A leginkább utcai és hosszútávú versenyekről ismert Bitti saját Facebook oldalán közölte a hírt és indokolta a döntését:"Befejeztem a versenyzést! A ma este volt a legvégső határidő, amit…..
tutisgsxr 2012.02.17 12:15:08
@teljesen idióta agresszívan eszement troll:
Megnéznénk a Te bátorságod, hogy mész végig egy utcai futamon. Nem az a bátor ember aki a fotelből ossza az észt hidd el.Inkább ez a hisztis kislány viselkedés. Nem bántásképp mondom, de szerintem csak az törhet pálcát Bitti felett aki maga is elért legalább annyit mint Ő..Nemhogy örülnénk hogy eddig is képviselte hazánkat, sajnos ki tudja mikor lesz ismét magyar sportoló ebben a szakágban..Ezt nem Bitti fanként mondom, egyáltalán nem vagyok rajongója. De nem veszem fel a "magyar mentalistást" mint itt egyesek hogy teljesítmény nélkül ismeretlenül okosabbak vagyunk attól akiről szól a hír..
Vroom Bautista elhagyta a Suzukit 2011.11.09 11:21:00
Ami tegnap még csak nagyon valószínű volt, mára hivatalossá érett. Alvaro Bautista megunta a Suzuki határozatlanságát, és elhagyta a csapatot. Új otthona minden bizonnyal a Gresini istálló lesz, ma már náluk tesztel, bár hivatalos bejelentés még nem történt.Bautista két…..
A Superbike Világbajnokságtól búcsúzó Yamaha versenyzői diadalmaskodtak az utolsó futamon Portimaoban. A verseny jelentős részében Laverty vezetett, de kevéssel a vége előtt csapattára megelőzte, így Melandri arathatta le a babérokat.A rajtnál ezúttal is Jonathan Rea bizonyult a…..
tutisgsxr 2011.10.17 16:05:23
@==T==: öö hát szerintem nem azért tesznek valamit vagy nem tesznek hogy jövőre mi lesz... JObban nézett volna ki a tabella Yamaha szempontból, ráadásul csapattársamat "elméletileg" segítem...
Gyorsan menni könnyű, gyorsan kanyarodni nehezebb – azonban az R1-es előtti laza ív még kanyarnak is alig nevezhető. Érthetetlen, miért nem veszi be a motoros, olyan, mintha észre sem venné: egyenesen, fék nélkül hajt le a tarlóra. Ami megmenthette a biztos zakótól, a lendület…..
A tegnapi hírben leírt sejtéseimet nagyon sokan készpénznek vették, és pályamotoros körökben egy pániklavina indult el, ami semmiképpen nem tesz jót ennek – az amúgy is sérülékeny – közösségnek.   Semmit nem tudunk arról hivatalosan, hogy milyen sorsa lesz a…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
tutisgsxr 2011.04.14 15:22:47
@Mayday: vonatkoztass el a ringtől akkor te is mert szerintem Te is a ringre érted legjobban, ha van egy olyan pálya ami senkit nem zavar, és az ember fizet érte hogy rajta kiélje a hobbiját, akkor miért is ne járjon?

Ha viszont a ringre érted akkor visszautalnék arra a mondatomra hogy:

"Ne rajtam( illetve a motorosokon) kérd számon hogy azt a pénzt amit az én pénztárcámból vesznek ki azt miért nem a tiedbe teszik bele vagy nem arra költik hogy neked jó legyen.."

Ördögi kör ez, de hidd el, a motorosok is fel tudnának olyan indokokat hozni hogy miért is kellene 1-2 embernek eltűnnie a föld színéről is, van akit a hang zavar, van akit más..
Én mindig azt mondom hogy mindkét fél számára kedvező megoldást kell keresni, nem csak olyat ami csak az egyik félnek jó..
tutisgsxr 2011.04.14 15:29:56
@Ratnet: tudod szívesen beperelném én is budapestet mert az egészségi határérték felett van a város zaja, illetve a levegőszennyezés is káros hatással van az egészségemre.. Illetve lehet én is zilsofőr vagyok és nem tudok aludni a város zajától, és balesetet okozok, akkor szerinted én mit szüntessek meg? Téged ahogy elsuhansz az autóddal növelve a forgalom zaját? Igen, Sajnos hülye példákat hozol fel, csak ami az egyik embernek 9, a másiknak 1 hijján 10..
Sajnos rengeteg olyan dolog van a környezetünkben ami negatívan hat az emberre. De ha azt várod el a világtól hogy más kárára neked örömöd legyen, sajnos azt kell mondjam hogy csalódni fogsz az emberekben.. Mondom, én is voltam hasonló cipőben, én nem vártam a csodára, saját kezembe vettem az ügyem és megoldottam magamnak. Persze ez nem várható el mindenkitől, de még1x mondom, BIZTOS van olyan megoldás ami minkét félnek jó. Persze kell engedni akkor mindkét félnek, de inkább ez minthogy valamelyik oldal örüljön, másik meg szívjon..
tutisgsxr 2011.04.14 15:35:50
@Ratnet: feltűnt, ezt más a másik blogban is kibeszéltük hogy az irány a rossz, miszerint szüntessék be a motorsportot a ringen..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..