Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katy27*

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állataink kiegészítőire ezreket el lehet költeni, ha minden évben újat szeretnénk venni, vagy csak a már elhasználódott helyett szeretnénk egy csinos darabot. A legalapvetőbb ilyen kiegészítő a kutyáknál a nyakörv, hiszen az szinte minden nap kell, ha sétálni indulunk. Most…..
Beindult a nagy szelektív gyűjtés a fővárosban - ennek első lépéseként több, mint 400 ezer új sárga-kék fedeles kukával lepi meg lakosokat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt, ezzel 830 ezer családra kiterjesztve a nagy válogatós projektet. Hogy félreértés ne essék, az…..
Panzej blogja Nem megy.. 2013.06.01 10:50:16
Nem megy, ne haragudjatok, nem megy. Pedig a blog látogatottsága még most is elég magas, és mondanivaló is lenne bőven, de itt már nem megy. Nem arról van szó, hogy elhagyott az erőm, vagy teljes depresszióba hulltam, egyszerűen csak nem biztonságos úgy írogatnom ide, hogy akárki…..
katy27* 2013.06.02 19:00:29
Tény, hogy hosszú évek óta Zágráb mellett Dubrovnik Horvátország legdrágább városa, a rengeteg külföldi turistát látva azonban árak tekintetében igencsak elvetették a súlykot a dalmát városban. A szálláshelyek árai még csak hagyján, az óvárostól távolabb, a Lapad…..
katy27* 2013.05.01 13:25:12
@kennyking: Egyetértek :)
Miranda barátnőm mindig tudja, mikor telefonáljon. És hogyan rúgjon úgy belém, hogy ne csak fájjon, de még meg is köszönjem.  Van egy hatodik érzéke, ami csalhatatlanul jelzi, ha megfelelő a pillanat, így aztán ma este, mikor a tegnap kézhezkapott bírósági jegyzőkönyv…..
katy27* 2012.12.05 17:40:18
Az nem meglepő, hogy van, aki a Margitszigeten dolgozik (sőt van, aki ott is lakik), de hogy valaki ezt egy negyedik emeleti dögösen berendezett irodában teszi az igen. Főleg, hogy nem fürdéssel vagy parkfenntartással foglalkozó cégről van szó, hanem egy hálózatkutatóról (akármit…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Kezdődjön tehát a Vese által beharangozott leitercunami az év sikerkönyvéből. Ne feledjük, a fordító a feltételezést is sértőnek találta, hogy ebben a könyvben bakik lehetnek. Nos tehát: „I set up the mini-disc recorder, and am all fingers and thumbs, dropping it twice…..
Alma alkatúnak az olyan típusú hölgyeket nevezzük, akiknek gömbölyű arcához gömbölyű sziluett is párosul. Vagyis széles a válluk, nagyobb méretű melleik vannak, nincsen hangsúlyos derekuk, és a fenékrész pedig inkább lapos. Ne kerteljünk, nem ez a mai női ideál! Viszont,…..
  A végtörlesztési hajrá után lecsitulni látszik a devizahitelesekre fordított figyelem a médiában.Pedig a probléma nem oldódott meg. Az adósok többségének nem sikerült kiszállni avészkijáraton, és továbbra is utazni kénytelenek az adósság vonatán. A vonatozás sokaknak…..
katy27* 2012.02.17 15:35:06
@whale: Hála az égnek nem vagyok a barátod...
Ha nem ugrik meg 140-ről 250-re a svájci frank és nem áll le a telkek közművesítése a sok nemfizető tróger miatt akkor stimmelt volna a matek, elhiheted. Ez így elég nagy szopás, a tőketartozás az árfolyam miatt az egekben, a telek pedig egyelőre használhatatlan, ez van, ezt elfogadom. Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért kivételeznek azokkal akiknek lakóingatlanon van a jelzálog. Ők miben mások?
Egészen elképesztő elsőre ez a dán találmány. Amíg az ember bemegy a boltba, tíz koronáért (nagyjából 400 forintért) egy rekeszbe zárhatja kis kedvencét. Állítólag piaca lenne, mert hogy nagy probléma Európa- és USA-szerte a kutyalopás. (Kutyások, tényleg az?) Már alig…..
Jelenleg az a rendszer, hogy fizess paraszt, ha kell, ha nem! Én meg javíthatatlan álmodozó vagyok. Ha ezt összevetjük azzal, hogy időnként szöget ütnek a fejemben olyan dolgok, amitől aztán nem tudok egész éjjel aludni, majd később is vissza-visszatér a gondolat/ötlet, akkor azt…..
Kedves látogatóink!Sok kérdés érkezett hozzánk, azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni  a végtörlesztés igénybevételéhez.(Láthatóan nem csak az érdeklődés, de a zűrzavar is nagy e tekintetben.)A CHF hitelesek 180 HUF, a JPY hitelesek 2 HUF, az EUR…..