Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buddha

0 bejegyzést írt és 417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden és szerdán ismét BL visszavágókat rendeznek, ahol megint két rendkívül izgalmas mérkőzést láthatunk majd. Bayern München – Atletico Madrid A két európai topcsapat első összecsapása pont olyan volt, mint amilyenre számítani lehetett: kevés helyzet, az Atleti kontrázik, a Bayern pedig…..
buddha 2016.05.04 18:12:40
Mihálydeák Rita Szokásom dicsérni a franciákat, mert valljuk be: elég sok területen jeleskednek, így nemcsak a gasztronómiájukkal, hanem filmjeikkel is képesek elkápráztatni a világot. Rengeteg tehetséges és ismert francia színész van, akiket volt szerencsénk a magyar csatornák képernyőin…..
A férfiak gyakran aggódnak amiatt, hogy vajon elég nagy-e a férfiasságuk a nőknek. Az átlagos méretről egyébként ebben a bejegyzésben olvashatsz, sőt akár szavazhatsz is róla. A Dr. Ed által készített felmérésben viszont arra jutottak, hogy a nők többségének legalább egy kicsit fontos a méret, sőt,…..
buddha 2016.05.03 21:55:46
Egy olasz bíróság döntése értelmében egy apa kénytelen tovább finanszírozni fia egyetemi tanulmányait. Ebben még önmagában nem lenne túl sok érdekesség, az ügy akkor lesz izgalmas, ha azt is eláruljuk, hogy a fiú 28 éves, és az apa megunta, hogy nem képes magát eltartani. A…..
buddha 2016.05.03 09:18:21
@Exide: gyakorlatilag igazat adsz nekem , es ki kell mondjuk ,hogy ezek az emberek egy kasztot alkotnak,serultek,gyengek,mint a mozgaserultek vagy vakok
buddha 2016.05.03 09:20:58
@Exide: igen,mentalis zavarosak,akik konnyen talalnak kiutat az eroszakban vagy pedofiliaban
devians viselkedes jellemzo rajuk,mert gyerekek maradtak..
buddha 2016.05.03 09:44:42
@Exide: a gyavasag eloszor felelmet ,majd eroszakot szul...
Néhány hónapja akciót hirdettem a hamis toposzok ellen. Nyakra-főre emlegetünk ugyanis szóbeszédeket, vándormotívumokat, városi legendákat, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Az egyik ilyen, hogy a miniszterelnök Felcsúton született. A makacs feltételezést táplálja, hogy az 1800 lakosú település…..
buddha 2016.05.02 23:27:28
  Százon jóval felül van a PRO licenszes magyar edzők száma, sajnos azonban csak 12 NB 1-es állásért versenghetnek, igaz, azokat évente többször is kiírják. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy a 12 állás felét jellemzően külföldiek töltik be. A szerencsés tizenkettőt (és elődeiket) értékeljük...
Nagy csapás egy vidéki földesúrnak, ha a kedvenc lova nem nyer egy derbin, de felvidítja a tudat, hogy közben elindult a vasúti közlekedés a birtoka és egy közeli kisnemes uradalma között. Olyan ez a történet, mintha a reformkorban játszódna, pedig 2016 májusát írunk. Lefordítva a 19. századi…..
A TV-ben gyakorlatilag már csak sportot (meg néha stand up-ot – nem keverendő) nézek, mégis ritkán írok a fociról. Akkor sem igazán pozitív a megközelítés, de erről szerintem nem én tehetek. Jó, kijutottunk az EB-re, ennek mindenki örüljön! (Hurrá-hurrá!!!) Szerencsére ennek semmi köze a magyar…..
Ha érdekeltek lennénk a bevásárlóközpontok üzemeltetésében, kicsit összeráncolnánk a homlokunkat, mert ugyan Magyarországon egyelőre nem nagyon van jele a hanyatlásnak, az Egyesült Államokból igencsak érdekes hírek érkeznek. Márpedig ami ott egyszer trend lesz, az könnyen…..
Hogy az ellenzék nem, az tuti. Az ellenzék olyan, mint egyszeri ember a teniszlabda adogatógép előtt állva, aki hiába kapja sorban a labdákat, vagy a pofájába csapódnak, vagy ahelyett, hogy leütné őket, hagyja, hogy elguruljanak mellette. Megy persze az okoskodás, egy-egy erőtlen, semmitmondó…..
Még április 15-én sorsoltak a BL-ben, és aki nem tudná, a párosítások a következőek:   - Bayern München - Atletico Madrid   - Real Madrid - Manchester City.   A mérkőzések pontos dátumai és helyszínei:           Április 26. kedd: Mancester City - Real Madrid           Április 27. szerda:…..
KKBK vona gábor szalámija 2016.04.23 09:03:50
 milyen nehéz manipulálni egy pártot, ha sok embert kell lefizetni, megvesztegetni és zsarolni. és milyen könnyű, ha csak egyet! Van egy nagyszerű stratégiai játék, a Forged Alliance, Hamisított  vagy Kovácsolt Szövetség. ennek az online változata a FA Forever, amikor is emberek, valódi értelem…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
buddha 2016.04.21 09:38:41
Ismét megjelent a világ nagyvárosainak biztonsági helyzetéről szóló jelentés, és nem túl jó hír a közelgő riói olimpia előtt, hogy az első 50-be nem kevesebb mint 21 (!) brazil település került be. Általában véve is elmondható, hogy Latin-Amerikában nagyon rossz a helyzet...
buddha 2016.04.20 17:34:32
buddha 2016.04.21 09:08:41
@Advanced Flight: persze,mindig összehasonlítás kérdése.
a párizsi metro tényleg gáz,volt hozzá szerencsém
Jemenben például már 9 éves kortól lehet törvényesen szeretkezni, míg Tunéziában ugyanehhez már 20 évesnek kell lennünk. Akadnak azonban olyan országok is, ahol a legális szexhez a házasság is kötelező. De mi a helyzet a világ többi részén? Forrás: Tumblr..
Mihálydeák Rita Ha valaki arra vetemedik, hogy egy szigeten „tengesse” az életét bizony alkalmazkodnia kell, de a helyieket leutánozni igencsak kemény dió! Főleg, ha olyan furcsaságaik vannak, mint a szicíliaiaknak...
buddha 2016.04.16 18:04:02
@Kivlov: nemetorszag sem tiszta,koszonhetoen a sok bevandorlonak.Az osztrakok viszont tenyleg nagyon tisztak
A Dél-pesti kórházat, déltepsinek hívják, de rá is szolgált a hírére. Édesanyám volt életem központja. Nagyon bánom, hogy bevittem a kórházba. Ha nem viszem be, még mindig itt élne velem. Kedves tisztelt cím, köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok önöknek. Az esetleges segítségüket is kérném levelem…..
Néhány nap alatt ugye mekkorát tud változni a kormány véleménye? Eddig védték a kereskedelemben dolgozó családokat a vasárnapi munkavégzéstől, még tegnap is valószínűleg arról beszéltek két közbeszerzés maguk között való kiosztása közben mekkora nagy hősök is ők a kormány tagjai akik így kiállnak a…..
A mitesszerek sokak életét megkeserítik. A drága kozmetikumok helyett most mutatok egy nagyon olcsó trükköt, ami amellett, hogy valóban hatékony, minden háztartásban fellelhető. Nem kell ugyanis más hozzá, csak kamilla, egy új, lehetőleg puhább sörtéjű fogkefe és fogkrém.…..
buddha 2016.04.09 17:29:40
Vajon mi történt Auth Magdával négy évvel ezelőtt a Kossuth Rádióban? Enyhén szólva érdekes hangulatban lehetett 2012 április 8-án reggel. A választ ma sem tudjuk, a ciki részt pedig már aznap eltüntették a Kossuth Rádió hangtárából. A hivatalos közlés szerint rosszul…..
buddha 2016.04.09 00:29:48
Igencsak megkopott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) jó hírneve az utóbbi hónapokban, azonban a mostani krízis teljesen romba döntheti a szervezet reputációját. Közben Gyárfás Tamás elnök úgy viselkedik, mint aki még egyáltalán nem hallott válságkommunikációról, lépései nehezen magyarázhatók azzal,…..
Az Iszlám Állam (ISIS) sokak szerint már a fél világgal hadban áll, ami nem is áll messze a valóságtól. Az alábbi térképen ugyanis az látható, hogy ha nem is közvetlen harci kontaktusban, de gyakorlatilag kimondatlanul háborúzik a fél világ az ISIS-el. A térképen a piros részek az Iszlám Államot és…..
Bojtos Zoltán Sosem felejtem el azt a márciusi napot, amikor 1989-ben Wörgl-ben, Tirol tartományban először hallottam a leendő munkaadómat beszélni. Akkorra már mögöttem volt egy német érettségi, és abban a tudatban voltam, hogy németül már nem tudnak eladni. És ahogy hallgattam őket, ahogy…..
Mint arra az Independent cikke felhívta a figyelmet, mi, európaiak sokkal hevesebben reagáltunk a brüsszeli eseményekkel kapcsolatosan, mint azt az isztambuli vagy ankarai terrortámadások után tettük. Érthető, és elvárható, hogy felháborodásunkat és maximális szolidaritásunkat fejezzük ki…..