Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inez63

61 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ostobaságaim... Morocco, imádtam! 2018.01.31 20:05:13
Sokat változtam én is az életem is... nem is tudom kit érdekelne de ha volna kit, talán leírnám...talán :)..
Ostobaságaim... Mit keresek itt... 2014.01.20 01:50:17
Nah, mit is? Ilyenek döbörögnek...a vad semmi... a lélek ostoba kikötöje. Jajjjmáááá, múltidézés...csupa kíváncsiság, mert én. De csend, mert ki akar mindig beszélni a semmiről. Meg különben is...ki szólt hozzám. Ostoba némber... :)..
 Műkörmöt kaptam a szomszédos barátnémtól karácsonyi ajándékképp, egyébként is megcsinálta volna, ezzel foglakozik, de betudtuk a karácsonynak.Nem tudom ki kíváncsi rá de elmondom mit nem lehet csinálni ekkora körömmel (pedig nem is nagy), ellenben a régi pazar kicsi hajlékony körmömmel.…..
Ostobaságaim... Itt... 2011.12.15 00:12:56
 Ma bementem Eindhoven centrumába, kíváncsi voltam a hollandiai nagyváros fényeire. Azt hittem majd nagyon rá fogok csodálni...igaz, rácsodáltam mert messze nem olyan szép mint otthon akármelyik kisváros karácsonyi fénye...ez itt olyan seholllan. Budapest jutott eszembe, a…..
Ostobaságaim... OSTOBA 2011.07.01 22:56:21
    ÖRÖKRE?...soha nem mondtam,  SZÉP VAGY!...neked csak az lehetek,  SZERETLEK!...jól jön,  SZERETSZ?...persze mint az apámat,  LÁTSZ?....elém állsz,  SEGÍTEK!...ahh,…..
Ostobaságaim... N O L A 2011.05.28 23:28:00
 Az életem össze sem hasonlítható a pár évvel ezelőttivel...de azoké sem akik valamilyen okból megjelentek nálam...Tulajdonképpen csak egy ember az aki megmaradt nekem ugyanolyannak...ő az aki az évek során alig változott...irányomban egyáltalán nem. Talán egy kicsit szúrósabb tüskésebb lett…..
Ostobaságaim... Hmmm... 2011.05.11 18:28:30
 Azon gondolkodom, folytatnom kéne az irományaimat...olyan Ágneskésen, mint valaha...Azt hiszem másik oldalt választok ehhez ezt már túl sokan ismerik. Jó volna olyan ismeretlen ismerőskén "publikálni", valamikor nagyon élveztem, és bátrabban is írtam gondolatokat érzéseket,…..
Ostobaságaim... Bűnbeesésem... 2011.02.10 23:10:10
 Lángosevés képekben...   ...akarom... ...eszem... ...csak eszem... ..megáll az eszem,fújjjj..           ..öblítés forralt…..
 Zeo...2011-01-27 10:49:49Olvasom azon külső naplót...és a döbbenet nem is elég kifejező szó....Hát, van akinek a seggével kéne bedugni az alkoholtól felpuffadt "csinos kis pofáját..." Te Zeo!!! Csalódnék benned ha nem tennéd meg...(Nos, itt sincs semmi konkrétum...csupán egy gondolat…..
Ostobaságaim... Ennyit rólam... 2011.01.14 20:29:05
 Adott a tortalap...krémet varázsolok bele...osztakkor mint ahol bomba robbant...Történt, hogy a vajat kevertem géppel, a hosszabbítóval hoztam üzemmódba, hogy ott tudjak dolgozni ahol akartam. Keverem-keverem...(ill a gép) aztán a zsinórt sikerült kirántanom a hosszabbítóból. Némi morgolódás…..
Ostobaságaim... Szeretem benne... 2011.01.14 20:27:25
 szeretjük benne ahogy **anyáz...minden különösebb ok nélkül.-szeretjük benne ahogy nyilvánosan megaláz...minden különösebb ok nélkül.-szeretjük benne ahogy a családtagjainkat gyilkossággal fenyegeti...minden különösebb ok nélkül.-szeretjük benne ahogy minden seggdugasztól nagyobbat…..
 Volt egy nagyon jó haverom...na nem itt...a találka.hu békebeli idejében...tetszettem neki, és ezt annyiszor hangoztatva lett, hogy hülyeségből nyitottam csak neki egy albumot amiben az összes elrettentő képem benne volt. Aztán Ő is csinált egyet magának... Nagyon sokat röhögtünk na nem csak a…..
 A magány frusztrálttá tesz... "A súlyosabb, ismétlődő frusztráció azonbandepresszióhoz is vezethet."...és még az a hülye szürkeség is...itt északon még a nap se süt...Na, ilyenkor lép életbe a téli depi...is. Micsoda halmazat...és a jövőhét egy szintén fruszlált -de vagy…..
 Tavalyi nagy fogadalmam volt, hogy nem dohányzom...hát, nem dohányzom ma sem...nem volt könnyű, de sikerült. Nos, erről jutott eszembe valaki, akitől segítséget is kaptam ez ügyben. Én még mindig tartom magam...Fura, hogy akkor mennyire mások voltunk, ma már egy BUÉK-ra sem tellett tőle...igaz…..
 Pár éve volt ilyen "tele érzelmekkel", mintha szeretné az életét megint. Többször megfordult az eszében, hogy "fentről" vezették az életét ez irányba. Ha felnéz az égre belemosolyog a csillagok fényébe...Akkor is nagyon tél volt...név és születésnap…..
Ostobaságaim... Csend... 2010.11.30 02:42:00
 ..csend..amikor többet mond minden szónál...a szó harsány ezért már lassan nem akarok beszélni sem...mert az válasz kíván, mert sért és bánt...mert provokál...mert célt téveszt és roncsol...mert hiábavaló..mert értelmetlen...mert érthetetlen......a csend többet mond minden szónál?..pedig a szó…..
Ostobaságaim... ÚJRA ITT...? 2010.11.29 00:58:00
Valami nagyon bölcset akartam írni...de rá kellett, hogy jöjjek...a bölcsek írhatnak bölcset, én csak ostoba vagyok és csak ostobaságokra vagyok képes. A mai napom is nagyon érzelem dús volt...most mosolygok mert tudván tudom, mennyire húz lefelé valami...nem látok magam körül fényt csak szürkeséget…..
 HOLLÓKŐ....percekig néztem ezt a fatörzset, ott...mintha üzenni akart volna vmit...csak álltam és meditáltam. Magához vonzott és nem akart elengedni, szabályosan maradásra kényszerített...le is ülhettem volna rá...de csak a gyűrűket bámultam, itthon jöttem rá a tudományos magyarázat alapján...…..
 ...lassan kezd színem lenni...bár ez gyenge utánzata a tavalyinak...no sebaj, majd a nyár végére ha lesz sok ilyen alkalmam rá mint ma és tegnap. Talán Róma segítene rajta... :-))A Nyírjesbe voltunk...mindig szerettem azt a helyet, bár ha hideg van és zord az idő annyira nem élvezhető a…..
 Napoztam ma...az idén először. Mindig is imádtam a fényt...imádtam a napfény illatát..(ízét?), mert van!! Bár meg (vagy rám)pirított de nagyon élveztem ahogy körül ölelte a testem...hmmm!!!...a lágy szellő pedig ott virgonckodott körülöttem...ismét: hmmmm!!!Többek közt eszembe jutott egy…..
 ...azt hiszem ma már meggyógyul...meg kell...süt a nap, zöld a fű és énekelnek a madarak is. Ma már jobban van, talán talpon is marad..mégis valami rossz érzése van, csak úgy általában...mintha megkerülnék, vhol vmi érdekes mint rossz sejtése van...mindegy, nem töpreng rajta csak a mellkasát…..
 os...ez az utolsó kredites napom...nagyon nem tartok tőle hogy bárkit is érdekelne..viszont a tény tény marad...Jó volt inezeskedni egy kicsit megint hisz, egy éve már nem tettem...persze most hirtelen tódulnak az emlékek megint...mosolyt csal az arcomra(..szeretem ezt az új…..
 ...itt van ...újra süt a napom, időnként mosolyt is csal arcomra..de fáradok, mitől nem tudom...teszem a dolgom de mintha a nap szívná az erőmet is...nincs semmihez hangulatom...csak élek megint bele a saját kis világomba...nem féltem magam...egyszer úgyis vége lesz...szinte várom a…..
 Amikor arra gondolok...hogy Inez mitől vált Agneskévé, rámtörnek az Inezes emlékeim. Leginkább egyvalaki jut eszembe és most bevillannak a pozitív időszakaink emlékei...mert voltak és szerettem a részese is lenni. Kezdetben csodáltam a férfit... a férfiasságat a szabadság mámorát amit az egész…..