Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gorillakiraly

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
Úgy látszik a csődbe ment Aranyközpont tulajdonosa hisz az új év-új élet mondásban. Illetve arról is meg van győződve, hogy az emberek fél év alatt mindent elfelejtenek, hiszen mi másért hirdetne a köztévén aranyat? Bízom benne, hogy pórul járt hozzátartozóm…..
Gorillakiraly 2013.01.08 12:22:14
autózz! Kapun kívül történt 2012.12.12 07:53:00
Korábban már szerepelt itt a blogon olyan történet, amiben arra érkezett panasz, hogy az embereknek csak kis részére érvényes, hogy baj esetén segítséget nyújtanának. Levente is elcsípett egy jelenetet, melyben valakik azzal próbáltak kibújni a felelősség alól, hogy nem az ő…..
Gorillakiraly 2012.12.12 14:44:40
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
Gorillakiraly 2012.11.27 13:49:03
@Emmett Brown: Valószínüleg meg akart bizonyosodni arról, hogy a mama télleg elment... :)
Na most végre egy olyan téma következik a blogon, ami még eddig nem volt. Bár nem csak autózásra vonatkoztatható a kérdés, de Pál közlekedési szabálysértésért kapott egy bírságot, most pedig azon gondolkodik, hogy közmunkára váltsa-e. Volt már közületek olyan, aki ezt a…..
Gorillakiraly 2012.11.16 07:50:21
@Don Quixote de la Ferko: De rendben is tartom. A komment lényege nem erre vonatkozott. Emellett rengeteg tennivaló lenne a településen, amihez nem kellene várni az önkéntesekre. Biztos össze lehetne szedni egy lét szabálysértőt és ezeket a dolgokat megcsináltatni velük.
Naiv ügyfél kideríti, miért kerül a vártnál sokkal többe a Telenornál a fix havi 800 perces, 16 ezer forintos csomagja. Teljesen hiába méri ugyanis telefonján a perceket, minthogy nyáron megváltoztatták a szerződés feltételeit. Ez alapján a 800 percéből 480-at beszélhet le…..
Hiába nézted meg hirtelen a dátumot a sarokban, bár én sem szeretem túlzottan ezt a hűvös, nyirkos őszt, meg utána a telet sem igazán, de nem ugrottunk vissza április első napjára. Volt nekem biciklim tizenéves koromban, még ha olyan is, hogy szerintem váltót meg féket is csak…..
Naiv ügyfél csak egy pilótát látott Bulgáriába menet meg vissza a Wizzair repülőgépén, úgyhogy megkérdezte a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, hogy ez így okés-e. Ott azt válaszolták, h a Wizzair dokumentumokkal igazolta, hogy 2 pilóta volt, úgyhogy nem foglalkoznak ezzel…..
Gorillakiraly 2012.08.15 10:15:35
@Rosszindulatú Vászka:
Énsike tefuszos
Tesike őfuszos
Ősike mifuszos
Misike tifuszos
„Minél romlottabb az állam, annál több a szabályozás” (Publius Cornelius Tacitus)     Ez a bejegyzés puzsérróbert hangulatban íródott.   Balatoni gyerek vagyok, viszont csodák csodájára soha nem volt közöm a nyaraltatáshoz, a zimmer ferik színes-trükkös vállalkozói…..
Gorillakiraly 2012.06.22 08:22:35
@gordiusz: Na ez a horvátországi rendszer lehet egy jó módja a dolognak.
Dorosz Dávid (LMP) és Simicska Lajos (Tudjukki):Dorosz Dávid az alábbi módosító indítványt nyújtotta be a Büntető Törvénykönyvhöz:Kövér László válasza:Szóval csak saját fényképpel lehet beadni indítványt, mert ha a fénykép-összehasonlító algoritmus hibát jelez, jön…..
Gorillakiraly 2012.06.12 08:15:58
Várható volt, hogy nem javul fel hirtelen a helyzet a múltkori poszt után, de Zoli azért csak megpróbált K&H-s SZÉP-kártyával wellnesst fizetni. Persze nem sikerült.  Most történt velem a hosszú hétvégén a KH szép-kártyával. Igénybe vettem egy hosszú hétvégés…..
Annának sikerült megtalálnia az automata Auchan kutak közül azt a kísérleti példányt, amelyik minden digitálisan vagy manuálisan beütött összeget levon az ügyfél kártyájáról. Egyszer ugye meg kell adni a keretet, aztán pedig kialakul a tényleges tankolás ára. Az…..
Azt már megszokhattuk, hogy minden évben a Föld napján vagy valamikor annak környékén Critical mass kerékpáros vonulás van, amit lehet támogatni, lehet szidni, de mindenképpen érdemes figyelembe vennie annak, aki ma autóval tervezi, hogy Budapest belső kerületeiben közlekedik. Erre…..
Gorillakiraly 2011.04.30 20:23:51
@Marcellusca: És mi ellen, agy mellett demonstrálnál?
A másik: Én meg unom kerülgetni az autókat a bringaúton.
Értsd meg, hogy el kell viselnünk egymást! Arányaiban ugyanannyi hülye van köztünk. Egyikünknek sincs több joga használni az utakat. Én magam és a családom rengeteget autózom naponta az utakon. Tehát adók megfizetve.* De ha egyedül vagyok és dolgom van a belvárosban, akkor autó otthagy a város szélén és bringára fel.

*Az is megérne egy misét, hogy mi is lesz a befizetett adóinkból...
Egy héttel ezelőtti posztunk kisebb vihart kavart, majd előkerültek a benne szereplő felek és a végén egész korrekt kis párbeszéd alakult ki közöttük. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem minden taxis bunkó, utasként sosem szokott panaszom lenni. A posztban szereplő kolléga -…..
Gorillakiraly 2011.04.29 09:48:10
Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség. Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán: V1:…..
Gorillakiraly 2011.04.28 09:46:33
@gauche caviar: Bölcsen szóltál, de abban is van igazság, hogy mi nem tudhatjuk milyenek a hétköznapok egy ilyen borsodi kis faluban. A világ persze nem fekete, vagy fehér de ez a helyzet nem vezet sehova. Vagyis ahova ez vezet, azt senki nem szeretné.
Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet. 1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés…..
Vadonatúj műsor indul március 7-től minden hétköznap délután a FEM3 képernyőjén Gombos Edina és Joshi Bharat vezetésével, melyben praktikus és spirituális segítséget nyújtanak nőknek a mindennapokhoz. Az egyórás műsorban ismert emberek magánéleti drámáit, örömeit…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Gorillakiraly 2011.03.19 18:47:52
@zero: Hiába a kétharmad az kétharmad... :))))
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Gorillakiraly 2011.02.13 20:00:25
@☉ ☾: mire is gondolsz?
Pilu Horthysta nyereggyártó 2010.02.11 10:37:00
Kilencévnyi kutatómunka után megtaláltuk annak a nyereggyártó kisiparosnak a dédunokáját, aki azt a lószerszámot gyártotta, amelyen az a csendőr ült, aki megkardlapozta 934 nyarán üknagyapámat. A kiskunharácsi nyereggyártó hivatalos beszállítója volt a Csendőrségnek, így…..
Gorillakiraly 2010.02.11 19:25:55
w Milyen volt szőkesége? 2010.01.31 15:45:00
Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard 1990-ben kiléptek az időből, és most vitaminreklámként, a régi fényben tértek vissza a színpadon. Jók voltak és most is jók, csak az ország szaladt ki alóluk. Hozzáadott értékként hallgassuk meg itt a Napoleon Boulevard egy kevésbé…..
w Szabadíts meg a gonosztól 2010.01.29 07:00:00
S az aranyba vont ég alatt, - mert beköszönt az ünnep - a szabadság sétára megy. Hős népe ágat lenget, s ő kézenfogva vezeti szép gyermekét, a rendet. József Attila: Május Kísértet járja be Magyarországot, a szabadságot gyűlölő kísértet. Undorító eszmék szerelemgyermeke,…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Gorillakiraly 2009.12.20 11:25:40
@Levéltetű: Igen, igen, igen!!! És most a 4. évad végét csinálták meg úgy először, hogy lehet érezni lesz folytatás. De Tótaw is írta vigyázni kell velük, de attól még lehet jó
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..