Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julia123

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daemona Bőrfejű barmok 2010.11.09 12:25:00
Most lehet, hogy életem legfelelőtlenebb tettét követem el azzal, hogy ezt megírom, de nagyon kikívánkozik már belőlem. A skinheadekről szól majd a posztom, tudjátok a kopasz fehérfűzős bakancsos emberkékről. Bár Magyarországon már nincsenek is, vagy alig vannak igazi skinheadek.…..
2010-ben, tehát alig 66 évvel az 1944-es deportálások után, kilencvenöt idióta az USA-ban pert indított a MÁV ellen, mondván, hogy a magyar vasúttársaság önként és nagy lelkesedéssel vett részt a deportálásokban, továbbá pontosan tudták, hogy miért és hová viszok a…..
julia123 2010.02.28 14:10:24
@Adiemus: Nem a tagadást kellene büntetni, hisz aki tagadja az olyan, mintha tagadná,hogy a Föld forog a Nap körül. Azt kellene büntetni, de nagyon!!, aki azt mondja, bárhol, bármekkora nyilvánosság előtt, hogy embereket meg kell ölni, semmisíteni a bőrük színe alapján, vagy vallásuk, nemzetiségük miatt, stb.Vagy aki elköveti ezt a tettet.
zamat A pincérnek se könnyű 2010.01.25 11:00:00
Telefoncsörgés. - Itt a Bisztró. Miben segíthetek? - Milyen konyhát visznek?  - kérdezi az affektáló hang. - Olaszt, hölgyem. - És mi a ma esti szusi specialitás? Pillanatnyi csönd. - Nálunk nincs szusi, hölgyem. - Miért nincs? - Mert ez nem japán étterem?! Újabb szünet.…..
julia123 2010.01.25 22:31:27
@Plumper: Engem, nem is annyira az árak zavarnak, bár a holland barátom szerint, aki/pincér" volt, és akinenek a nyugdíja ötszöröse az enyémnek, itt is ugyan annyi a kaja, mint ott, hanem az hogy sok vendéglőben nem ismerik a higiéniát. Ha egy fél évben egyszer elmegyek vendéglőbe, akkor ott kezdem, hogy bemegyek a WC-be. Ha olyan, akkor , nem is rendelek.10-ből 9 olyan!!
A romák elleni sorozatgyilkosságok hátterét is elsőként és kizárólag a Molnár F. Árpád leplezte le! Az MSZP és a Fidesz bosszút hirdetett! 2009-09-17. Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú) Mint az a Hírháttéren ügyről…..
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
Dunakeszin van valami, ami különleges. Egy "láthatatlan" láp. A madaras bolt üzleti érdeke tette azzá, mert ugye pénz beszél, a fák, bokrok, bogarak, madarak meg olyan idejétmúlt izék. A Dunakeszi-tőzegtavakat Újpest északi határában találjuk, a Dunakeszi-alsó…..
julia123 2009.11.02 18:53:02
@mókusfüles bukósisak: Kis magyar igazság: Magyar gazdaság:
Van az államnak két tehene.
A felelős vezető a tejet hazaviszi, majd bebizonyítja, hogy a teheneket
privatizálni kell, hiszen az üzletág ráfizetéses.
Elhatározzák a tehenek jelképes összegért történő eladását, majd meghirdetik a
helyi újságban, amely egy példányos és csak a vezetőnek jár.
A vezető megpályázza a marhatendert, és csodák csodája: meg is nyeri!
Rögtön tart egy sajtótájékoztatót, hogy részéről mekkora áldozat a vállára venni
ezt a két gyengén működő tehenet. Ezután politikai pályára lép, és ilyen módon az
eredeti két tehénnel maga köré gyűjt még egy csomó marhát......