Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henry06

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux uhd bd4k: bejelentve! 2014.09.06 09:25:00
Egyelőre nem vagyunk sokan, de érzésem szerint egyre többen meresztjük a szemünket a boltokban egyre-másra feltűnő UHD, azaz 4K-s felbontással rendelkező tévékre, viszont arra a kérdésre, hogy ezeket milyen szoftverrel lehet megetetni, a viszonteladók többnyire csak vonogatják a…..
Olasz reneszánsz festőkről elnevezett mutáns nindzsa teknősnégyes él két lábon járó patkánymesterük vezetésével a csatornák mélyén, és mikor nem pizzát rendelnek, akkor titkos háborút folytatnak egy robotszamuráj által vezetett gonosz bűnszervezettel, amely New York…..
Teljesen nyugiság van, ez csak a Tini nindzsa teknőcök új magyar előzetese.  ..
Frissítés (június 30.) - Szépen halad a letöltés-számláló. Nemrég már elérte, és azóta bőven meg is haladta a 14 milliót! Az elmúlt napok ilyenkor szokásos RC esője után szerintem senkit nem ért váratlanul, hogy az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb,…..
A rendkívüli hír tegnap jelent meg a Choose Operán, tehát hivatalos. Jon von Tetzcher, az Opera Software társalapítója másfél éve jelentette be, hogy lemond az cégvezetői (CEO) posztjáról és a továbbiakban mint co-founder folytatja a tevékenységét. Ekkor még mindenki…..
Filmdroid Wilde lesz Lara Croft? 2011.02.17 11:47:00
A Paramount a második Tomb Raider film sikertelensége után úgy döntött, hogy a kalandornő - kincsvadász mozis históriája véget ért, legalábbis náluk. A jogokra ugyanis a Warner csapott le és szándékaik szerint nem folytatnák a rivális stúdió által elkezdett kalandot és nem is…..
J.J. Abrams idei sci-fi akciója körül nagy a titkolózás, amivel máris elérte, hogy rengeteg figyelmet kapjon a projekt. Rengetegen várják az alkotást, annak ellenére, hogy túl sokat nem tudhatunk a filmről. Most kiderült, hogy Braziíiában a Super 8 Darlings címen fog futni. A…..
Mel Smith, a Bean - Az igazi katasztrófafilm rendezője a The Daily Mailnek adott interjút, ebben szó esett arról, hogy milyen volt együtt dolgozni George Lucasszal 16 évvel ezelőtt és a Csillagok háborúja urának további terveiről."A Gyilkosság egyenes adásban (Radioland Murders)…..
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
Ha valakit megkérdezünk, hogy George Lucasról mi jut eszébe, akkor a Star Wars lesz az első gondolata. Ezen kívül még sok filmhez volt köze, az Indiana Jones hallatán inkább Harrison Ford és Steven Spielberg neve ugrik be, mint Lucasé. Ezeknek a jogaiból és bevételéből elég…..
  Az egyik legperverzebb, legundorítóbb, leg-leg-idegbetegebb hentai amit valaha láttam és csak azért írok róla, hogy ha véletlenül netalántán belebotlik valaki, eszébe ne jusson megnézni (azért tök rendes vagyok, időt és sok kellemetlenséget spórolok meg nektek). A poszt…..
henry06 2010.08.19 22:24:30
@Armida: Tévedés japán nem egy beteg ország, csak ott minden nőre 3 férfi jut, ezért a városokban sok fiatal bekattan. Na nekik készülnek ezek a valamik:) Egyébként ha szamurájok élnének már rég fejüket vesztették volna ezek az emberek.
henry06 2010.08.21 02:06:52
@daraltbel: Én ezt egy Dokufilmben hallottam, nem én találtam ki. Ott szó szerint azt mondták hogy átlagban 2 3 férfi jut egy nőre. Ezért terjedt el, pl a képregény pornó. Persze lehet hogy tévedtek:)
  Oliver Platt is csatlakozott a népszerű X-Men: First Class stábjához. Szerepéről annyit már lehet tudni, hogy nem mutáns lesz, hanem az úgynevezett The Man in Black és nagy eséllyel valami rosszfiú rejtőzik e megnevezés mögött. Tegnap került hivatalosan a stáb tagjai közé…..
Filmdroid Stb... 2010.08.04 21:20:00
- Reilly filmes concept artokkal foglalkozó galériája ide kattintva nézhető meg. - A Pajiba oldal azt írja, hogy Quentin Tarantino a Fox stúdióval tárgyal Az Árnyék (The Shadow) film rendezésével kapcsolatban. Pletykaszagú a dolog. - Olivia Wilde-nak lesz egy meztelen jelenete a…..
Filmdroid Az utolsó léghajlító 2010.08.01 18:26:00
Azt hiszem már senkinek nem kell bemutatni Az utolsó léghajlítót. Mindenki tudja hogy az Avatárról, egy igen népszerű animációs sorozatról van szó. (Klikk) Amikor a bemutató videóit láttam, sejtettem hogy nem lesz az igazi- ahogy a legtöbb esetben nem lehet a közelébe érni az…..
henry06 2010.08.02 15:37:54
@Mese92: Itt megnézheted: http://mesekaneten.blogspot.com/search/label/Avatár%20-%20Aang%20legendája%20-%201.%20évad%20(Avatar%3A%20The%20Last%20Airbender)
Filmdroid Polanski szabad ember 2010.07.12 16:21:42
A svájci hatóságok visszavonták Roman Polanski szabadságát korlátozó intézkedéseket, tehát a rendező immár oda megy ahova szeretne, illetve olyan országba, ahol nem kattan a kezén a bilincs. Mint ismeretes a direktort a 70-es évek végén egy 13 éves lány megrontásával vádolták…..
Észak-Amerikában a hétvégén két szélesebb körű premier is volt, az Universal végre örülhet, hisz' az elmúlt időszakban csak buktákat tudott prezentálni, most végre örülhet, hisz a Gru (Despicable Me) elég szépen termelt és a Ragadozók (Predators) is megállta a helyét Új…..
henry06 2010.07.12 01:24:06
@A nép fia: Ja 10 nap alatt 100 milla tényleg bukás:) Arról nem is beszélve hogy a világ többi részén még csak most lesz a premier.
  Nem olyan rég még arról lehetett hallani, hogy az MGM szénája nem áll valami jól és ezért a következő James Bond film előkészületei is leálltak, igaz nem véglegesen. Daniel Craig akkor még úgy nyilatkozott, hogy a jövő év elejére nem terveznek semmit, de bízik a…..
henry06 2010.04.25 00:11:41
@Dejdő: Felkérték, csak a Casino Royale forgatása előtt kb 2 évvel le mondott a szerepről, azt mondta hogy nem érzi magát megfelelő Bondnak vagy valami ilyesmi volt.
D.J. Caruso lemondott a Jack the Giant Killer rendezéséről, helyére pedig Bryan Singer lépett, majd úgy volt, hogy az X-Men: First Classt is ő fogja levezényelni. A gond csupán az, hogy a két film munkálatai fednék egymást és a Fox stúdió nem szándékozik megvárni, míg Singer…..
De sokszor hallottuk már azt, hogy egy nagy sikerű film kapcsán megjegyzik az alkotók, hogy trilógia lebeg a szemük előtt. A Karib-tenger kalózaiból letudták mindhárom részt, ám a kalózok nem ülnek nyugodtan a kincsükön, a jól megérdemel rumoshordójukon, hanem további kalandokra…..
henry06 2010.02.23 16:24:27
@koimbra: Nem érted, ez egy animációs film lesz, szal jövő márciusig nem fog ráérni semmire Gore. És gondolom az előkészítése a filmnek sem 2 napig tartott, tehát szerintem már rég a készítés fázisban volta ez a mese, mire Marshall neve egyáltalán felmerült volna a karib rendezésére.
George Lucas a Csillagok háborújával kapcsolatban mindig előrukkolt valami új dologgal. Néhány új jelenetet pakolt bele a trilógiába, majd beküldte a mozikba, ezen kívül pedig a digitálisan felújított változat is napvilágot, no meg leforgatott még három részt (plusz az…..
henry06 2010.01.22 14:10:16
@jimbo1000: Ha jól tudom A phantom menace volt az első film.
Percy Jackson eddig úgy gondolta, hogy ő csak egy átlagos tini, de kiderül, hogy valójában félisten, Poszeidón leszármazottja. Mikor Zeusz villáma eltűnik a srácot gyanúsítják a tett elkövetésével, holott Hádész a bűnös, akinek ezzal az a célja, hogy kirobbanjon a…..
Peter Jackson 100 milliós filmje még csak limitáltan fut Amerikában nem túl nagy érdeklődés mellett, hamarosan hozzácsapnak még pár ezer mozit, aztán kiderül, mennyire érdekli a jónépet. A történet szerint egy tizenéves lányt megerőszakol és megöl egy férfi. A lány ettől…..
Peter Jackson egy német mozis oldalnak adott interjúban beszélt a Hobbitról, elárulta, hogy a film forgatásához csak 2010 nyarán foghatnak hozzá és még a forgatókönyvet se fejezték be."Jelenleg is dolgozunk a második szkripten, reményeink szerint az év végére vagy a jövő…..