Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admin.flashforward

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Bloggerek,Köszönjük szépen a sok remek történetet, bejegyzést, amiket e három hét alatt írtatok.A héten megtörténik a sorsolás, a szerencsés nyerteseket a blogon és emailen is értesítjük!..
Nostradamus a 16. században leírta a jövőt, ahogy ő látta. Most, a 21. században rajtad a sor! Írd le, hogy látod magad 2010. április 29-én, mi fog történni akár Veled, akár mással, akárhol a világon. A jövőt most Te alakítod, elég egyetlen bejegyzés hozzá a saját blogodon,…..
Satyrblog A jövő emlékei 2009.11.04 14:30:00
Az alábbi fejtegetés egy pályázati kiírás sugallatára készült el, amely azt firtatta, milyennek látja a szerző önmagát – és esetleg másokat – kb. hat hónap múlva, 2010. április 29-én. További történeteket olvashatsz a jövőből a A Jövő Emlékei…..
Most éppen Berlinbe tanulok, de 2010 április 29-én már rég visszatérem Magyarországra, mert folytatni kell az egyetemet. Remélhetőleg, akkor már tudni fogom, h tényleg az lesz-e az utolsó félévem vagy sem, mert ez még egy kicsit kérdéses. De legyünk optimisták! :)Szóval…..
Graffitik A jövő emlékei 2009.11.05 00:10:00
Jövő áprilisban vicceket fogok mesélni a barátaimnak a Margitszigeten. :)További történeteket olvashatsz a jövőből a A Jövő Emlékei blogon...
Hogy hogyan látom magam jövőre? Mindenféleképpen találni fogok egy új munkahelyet, eljutok Ázsiába és ami a legfontosabb: gyarapítani fogom kedvenc kaland játék kockázat gyűjteményem! :) KJK rulz!!!További történeteket olvashatsz a jövőből a A Jövő Emlékei blogon...
 Noshát. Ennek a nyereményjátéknak a legfőbb célja az, hogy elképzeljem a fél évvel későbbi énemet. Ennek érdekében barátaim körében egy egyszerü kérdést tettem fel: "Te milyennek látsz engem fél év múlva?" Éshát azt vettem észre, hogyha fél év múlva…..
 Hamarosan eljön a nap, amikor átlépünk a 2010-es évbe, és a gyerekkori álmom még mindig csak egy álomkép. Pedig annyira szeretném valóra váltani, hiszen talán nem haszontalan dologról van szó. Ehhez tudni kell rólam valamit. Gyerekkorom óta nagyon vonzódom az irodalomhoz,…..
mert nekem is kell egy blu-ray lejátszó, mert kövéren a legjobb szórakozás a popcornos mozizás :) további történeteket olvashatsz a jövőből A Jövő Emlékei blogon ..
admin.flashforward 2009.11.04 12:38:23