Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daemon.B

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fuhh.. Alig egy órája, hogy végetért a szekszárdi Kárpátia koncert, de a fülem még zúg, a fejem még fáj, a kezeim remegnek, és még az élmény is friss, úgyhogy muszály blogbejegyzést írni ebből.  Szóval előszöris jöjjenek a tények, amik magukért…..
daemon.B 2010.03.22 20:42:08
Hearthache #89 Nagy szó 2010.03.21 00:02:00
  Az elmúlt 7 hónapomat füst árnykolta be. Olyan füst, amihet kicsit se kellett volna közöm legyen az életem alatt. Mégis 7 hónapig volt. Most így a karomon a vágásnyomot nézve erőt gyüjtöttem a most következő néhány nehéz héthez, ahol bizonyos tünetek miatt fogok…..
 2. fotobejegyzés; képek a korizásunkról. (Nem az összes, csak egy válogatás. Az összeset megtaláljátok kata MyVIP profilján, de lehet h még azis egy szortirozott képsorozat. Nah lássuk is akkor őket az elején időrendben, aztán meg összevissza: :D 1. Új séróval…..
  mmMMMMMmmmmm Jóvolt :D életembe nem korcsolyáztam még jégen, és jégkorival :D de a kezdeti balfasszságok és a fékezés megtanulása után már egész jól ment a dolog. De akk elmondom h kábé mi is volt :D 14:00kor lentvoltam buszmegállóban ahogy attiláékkal…..
  Ez a két várva várt nap. Éshát nemhiába volt annyira várva. És sztem épp itt az ideje, hogy elmeséljem az egész történetünket, a kezdetektől a tengapig...  Ha jól emléxem 2009 február 14-én beszéltünk először. Egy társkereső oldalon találkoztunk,…..
Hearthache #113 Koncertképek 2009.12.25 20:02:00
   Na sziasztok megint. Lassan de nehezen eljutottak hozzám is :D az ifiházas bemutatkozó koncertünk képei, úgyhogy itt az ideje az első bandabejegyzésnek. Nos a koncertet summázva elég ügyes kis bemutatkozás volt, leszámitva azt a jópár elcseszett számot :D de a…..
daemon.B 2009.12.28 13:48:52
  Nos, ez egy elég érdekes trükk volt XD. a lényege az hogy elájul az ember. Éshát, ha elájul akk megfogjuk, hogy legyen baja. Hát ez nálam elmaradt. Nézzétek a végeredmény: (XD)   ..
 Noshát. Ennek a nyereményjátéknak a legfőbb célja az, hogy elképzeljem a fél évvel későbbi énemet. Ennek érdekében barátaim körében egy egyszerü kérdést tettem fel: "Te milyennek látsz engem fél év múlva?" Éshát azt vettem észre, hogyha fél év múlva…..
Skatch - a blog Suliból 2009.11.02 08:04:00
 Itt az ideje újra, hogy letisztázzam az eddig történteket a suliból bejegyzésben. És hát ugye ami eddig történt, az szünetben történt. Nos szünet. Nemtom ki-mit csinált, vagy hogy telt a szünete, de nekem a java Katával telt. Persze kintvoltunk Matyival, meg Attilával…..
Skatch - a blog Bartussssh... 2009.10.31 14:51:00
 Nos Bartha. Akik még nem ismerik teljes nevén, Bartha Dávidról van szó. Szegényke egy újabb áldozata a blogomnak, saját szavaival élve "megszállottja". A közel 2 méteres állat, az atlétikaversenyzők rémálma, de a torz és ijesztő külső, érző, meleg szivet takar…..
 Gyerekek mivel mindenki ennyire akarta, Matyi megkapta az áldott licitjét. Úgyhogy a Mai naptól megindul a MÁTYÁS LICIT. Aukciótörténet: -   Aukcióvezető: Schnieder MárkSzóval, most kiderül, hogy kinek mit ér mátyás barátunk Termékleírás: Szép…..