Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajnelka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes pillanatról készített képet "rlevi". Gondolkodtam, hogy most milyen Superman-es vagy bábjátékos szöveget írjak hozzá, de szerintem ezt nem is nagyon kell kommentálni. Rákattintva nagyítható ..
Hajnelka 2010.02.19 18:30:04
Hajnelka 2010.02.19 18:35:04
@Medium: Igazad van. Nekem fullon van minden grafikus elem és meg sem akad a játék se spben se multiban.
Holnap este megjelenik az új RPCJS epizód, amely bár rövid, de szeritnem látványos. Ilyen autós játékot még nem láttatok, az biztos... Indavideóval egyeztetve, állítólag megszűnt már a feltöltési hiba, de még ha nem is jönne össze a gépemről, akkor máséról is…..
ROFL-net Kittygun 2009.09.07 06:39:00
Hajnelka 2009.11.13 18:55:54
Örökös küzdelem, az örökös kérdésekkel. Anélkül, hogy bárkit is meg szeretnék sérteni, ritka hülyén érzem magam, hogy válaszolgatok ugyanazokra a kérdésekre újra meg újra, meg újra (...), holott a levélíró 5, maximum 15 mp alatt megtalálhatná a választ a kérdésére.…..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Hajnelka 2009.11.04 21:15:16
@freddyD: Szia Freddy!
Mivel annyian szeretik Stellát, ezért gondolom beadok egy fanwork-öt róla.
El akartam küldeni neked de azt írta ki hogy az e-mail cím nem létezik.De ha fenn nagy iwiw-en akkor felrakom én onnan megnézheted.
Vagy megadod e-mailba a címedet és elküldöm postán.
Hajnelka 2009.11.03 16:18:06
Újra van City Interactive újságárusoknál, ezúttal a fantasztikus "Code of Honor" francia idegenlégiós játék kapható a Kiskegyed és a Body Builder Magazin között. Mindez 2000 forintért, tehát ugyanannyiért, mint a boltokban. Kreáljunk hozzá egy szuperül hangzó…..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..