Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chewbaca

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forma 1-es versenysorozat egészének jót tenne, különösen most, amikor a gazdasági krízis mellett a szakmai válság is megtépázta a sorozatot, ha visszatérne a versenypályákra Michael Schumacher - brit lapok szerint ezt a tényt már Bernie Ecclestone is elismerte, amikor a minap…..
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
Chewbaca 2009.11.28 15:09:25
@Bokortalan Lajtalan: lol. jó a videó. találó! :)
A Fideszből a KDNP nemzetbiztonságisává átalakult Simicskó papa gondolta, nyilatkozik egy jó gyengét. Nem is akármivel kapcsolatban tájékoztatta a sajtót. A mai rémes és ijesztő pécsi egyetemi lövöldözésről volt néhány - pontosabban egy gondolata. Az mondta, hogy:…..
Sárdobáló Delej 2009.11.28 12:00:00
Kábeltolvajok munka közben trehányul otthagyták a lopás alatt álló vezetéket, így az rálógott egy lámpaoszlopra, amely megrázott egy BKV-dolgozót – írja az Index.A kérdés csak az: vajon miért nem volt leföldelve a lámpaoszlop?A cikk említ valamilyen izzó…..
A külföldi autós tapasztalatok sorában eddig talán Mongólia volt a leginkább más, mint az európai közlekedés, most újabb érdekességet kaptunk, ezúttal Tanácstalan írta le Kínában gyűjtött közlekedős élményeit. Nektek, kedves, drága, imádott olvasóknak pedig még a sztori…..
Filmdroid 2012 Hungary 2009.11.27 18:14:14
Úgy gondolom felesleges írnom bármit is, én jól mosolyogtam rajta...
Több bejegyzésben találkoztam azzal a véleménnyel, amit talán így lehetne korrekt módon összefoglalni: „minden politológus hülye, hiszen én ismerek olyan szavazót…” Nem vitatkozva az állítás első felével, fontosnak tartom megjegyezni, hogy amikor az elemzők…..
Négygólos vereség Hamburgban, négygólos vereség Isztambulban. A Honvédnak az elmúlt években nem volt szerencséje az európai kupákban: a még létező UEFA-ban a Hamburg elleni hazai döntetlen után szaladtak bele nagy vereségbe 2007-ben. Eltelt két év, ismét döntetlen itthon,…..
[Fotó: www.thefirstpost.co.uk] Mint azt az Index is megírta, svájci villájában van házi őrizetben Roman Polanski. A 4,5 millió dolláros óvadék, na meg a lábára szerelt jeladó valószínűleg elveszi a kedvét a szökéstől, de a First Post szerzője eljátszott a gondolattal, mégis…..
Soha, soha, de soha ne hidd azt, hogy te már mindent láttál, és nincs olyan játék, ami meg tudna lepni. Vagy ha azt hiszed, hát tessék: itt a Visions, a keresztény MMORPG. Ami a második századi Szentföldön játszódik, és lehetsz benne katona, vadász, zsoldos, gladiátor, ács,…..
A sorozat belépőszintű darabokkal foglalkozó összeállításának záró része. SzerkezetSvájcban kiváló minőségű óraszerkezeteket gyártanak - ezt ugye már a gyerekek is tudják. Japán is megbízható szerkezeteket készít, ám nem mindegyik szerkezet készül azonos…..
AudioPorn Central A YouTube zongora 2009.11.27 15:43:21
Guy Dayan az InstrumenTube crew kreatívja külde ezt a csodátmi nem győzünk magunkhoz térninektek is ki kell próbálni!csak klikkeljetek a zongora billentyűire a videón ;)vigyázat! zseniálisan addiktívpláne hogy az InstrumenTube project más hangszereket is tartalmaz..
autózz! Padlógázzal a járdára 2009.11.27 10:24:00
Az már senkit nem lep meg, ha a sok bunkó a Fő utcában a buszsávon végigrongyol megelőzve a dugóban ácsorgókat, aztán a körforgalom előtt bepofátlankodik, Balázs viszont olyat látott, ami talán nem gyakori: egy Audis nyitott magának egy harmadik sávot, a járdán. Ma (kedden - a…..
A tragédiából jól eladható, nézettségnövelő médiaesemény lesz, ez a világ rendje. Mert miközben szörnyülködünk és rémüldözünk, felháborodunk és szemrehányunk, azért legtöbbünket csak áthatja valami morbid kíváncsiság. Ez élteti a bulvárt. És persze jönnek az…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..
Chewbaca 2009.11.28 12:01:33
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Egy kókadt péntek délután üdítően hat az abszurd humor, a mai adagot váratlan helyen, a PSZÁF honlapján találjuk Internet Biztonsági Tanulmány címmel. Az írást a felügyelet rendelte meg, fizetett is érte, de úgy tűnik, csak papíron kapta meg, ezért az egészet szépen, bár…..
Szerdán a blogon megjelent, Lehet-e egy tanár gárdista című poszthoz kapcsolódó egyik kommentet találtunk érdemesnek arra, hogy önálló posztként is megjelenjen, természetesen a kommentelő beleegyezésével. Nem olvastam végig az összes kommentet, mivel gondolom a nagy részük…..
Hát, itt van. Eddig kellett rá várnunk. Évek óta kongatják a pedagógusok a vészharangot, hogy baj van, gyorsan valamilyen megoldást találjunk ki, fékezzük  meg az erőszakot, ne engedjük be az életünkbe, a gyerekeink közelébe, de hiába. Lövések dördültek a Pécsi…..
A fejétől büzlik a hal, jutott eszünkbe először, amikor Kati levelét olvastuk. A Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai Intézet szervezésében mentek Bécsbe városismereti versenyre diákjaikkal, de hiába próbáltak pontosítani az utazás körülményeit, a verseny menetét, nem kaptak…..
Chewbaca 2009.11.28 11:03:18
Az Alice In Chains ritkán jár a környéken, pár éve pedig mikor jöttek volna, elmaradt a buli. Így aztán a grunge zenéken szocializálódottak egy jó  része – köztük mi is – gondolta úgy, hogy péntek este a PECSA-ban a helye még akkor is, ha az eredeti énekes Layne…..
Chewbaca 2009.11.28 11:00:21
Jó napok járnak a művelt és az az idült alkoholistákra: a héten két olyan kutatási eredmény is napvilágot látott, miszerint az alkoholfogyasztás az eddig tudottnál nagyobb mennyiségben is jótékonyabb hatású, mint hittük. Ha komolyan vesszük e kutatási eredményeket és…..