Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xtx

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Glen Hanlon szövetségi kapitány kijelölte Szlovákia vb-keretét. A 23 fős névsorban 10 vb-újonc szerepel, 3 kapussal, 7 védővel és 13 csatárral mennek északi szomszédaink Németországba. A felkészülés végén ugyan három NHL-játékos csatlakozott a csapathoz, de a szokásoknak…..
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
xtx 2009.12.28 02:42:33
Jó estét mindenkinek!Szerintem gyalázat , hogy az érvényes jeggyel rendelkező embereket nem engédtek be , persze persze balhé megelőzés meg minden de akkor is , dvtk elleni incidens ót ha rendőrök meglátnak 10 fradi szurkolót eggyüt menni a tescoba, még azokat is feloszlatják... Olfvasom itt a kommenteket és mindig nevetek egy jó nagyot ,mert a fradi meccsekről szóló írások után a kommenteknek több mint a fele arról szól, hogy szurkolunk mi fradisták.Kedves újpesti jégkorong barátok nem unalmas? Úgy írjátok le az egész szurkolást mintha lelki erőszakot követnénk el rajtatok , miközben ti szép csendben eggyik zsebetekben bibliával békésen neznétek a meccset...Az meg ,hogy tizen éves srácok szájkaratéznak a blogon , hát mit mondjak, haha ,sztem erre csak ennyit lehet mondani és hagyni kell a picsába.Én személy szerint Volánnak is szurkolok ,de hogy minden meccs után azzal kell jönni , hogy ott milyen a színvonal és itt milyen , maradjunk annyiban hogy a volán nem hiába játszik az osztrák ligában ,de azért ennyire ne fényezzük már őket két másik csapat meccséről szóló fórumban , a végén még elkopnak.A meccsről meg annyit hogy igen ezt elszúrta az ute , megszerezték a vezetés és cső...Leültek..Hokiban az egygólos előnyre ráülni hiba , de gondolom ezt tudtátok eddig is ha nem , mostmár igen.Sztem az utéből el kellene küldeni a picsába azt a külföldi sort,ez a hol van , hol nincs kedvem játszani...Gondolom nem kevés pénzt kapnak ,helyettük lehetne mással is próbálkozni (fiatalok,magyarok ,külföldiek).De a lényeg az , hogy nyertünk , lehet hogy nem színvonalas játékkal de nyertünk,lehet kevés helyzetből, de ugye azokat is be kellett ütni...A végére meg annyit , hogy elnézést ha itt ott helyesírási hibát véltek felfedezni elnézéseteket kérem , mert ahogy olvasom nem nagyon szabad hibázni... :)HAJRÁ FRADI és joccakát
Az új magyar szövetségi kapitány első mérkőzésén hatalmas győzelmet aratott a magyar válogatott. Az A csoportos olaszok megszerezték ugyan a vezetést mindjárt az elején, ám utána már csak a hazai csapat szerzett gólokat a fehérvári Pannon Hoki Kupán. Fontanive a 7. percben…..
Románia felnőtt válogatottja szombaton és vasárnap két mérkőzést játszik Ukrajna legjobb juniorjaival. Tom Skinner keretében két évek óta Erdélyben hokizó szlovák jégkorongozó is helyet kapott. A román szövetség rajtuk kívül a Steaua négy ukránjának honosítását is…..