Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kubi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Elittárs.hu-t üzemeltető Affinitas GmbH "2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését." A tavalyelőtt arculatváltáson átesett cég az elmút 10 évben többször szerepelt a Homáron. Volt, aki lakonikus, volt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről,…..
kubi 2018.01.30 12:54:47
@Xezs6: aha, akkor a paypal is törvénytelenül működik és a simplepay (otp) rendszere is törvénytelenül működik, mert eltárolja a cvv kódot és autómatikusan vonják le a havidíjakat? A blizzard és hasonló csak pár milliós felhasználó bázissal rendelkező cégeket már ne is említsem. Mesélj még :)
Oké, a számítástechnika világában általában nem pszichológusok és óvónénik dolgoznak az ügyfélszolgálaton sem, és így a szaktanács néha smirglibe van csomagolva, de azért kifejezetten beszólogatni az ügyfélnek nem szokás. Általában. 3 in 1 hosting - a support csúcsa Kedves Homár! Kis keresgélés…..
kubi 2017.01.28 13:13:06
egy egyszerü google keresés: gmail outbound smtp ip addresses
eredmény:
support.google.com/a/answer/60764?hl=en

tisztelt rendszergazda ezeket az ip tartományokat ha engedélyezi, nagy valószínüséggel a probléma megoldódik, feltételezve azt, hogy a levelek lekérdezéséhez ugyanazokat a szervereket használja, mint a kiküldéshez.
Van az a helyzet, amikor a jóindulaton múlik minden. Abból, hogy a Homáron van az eset, ki lehet találni, hogy van-e ilyesmi a Király utcai Nemzeti Trafikban. Kedves Homár! Tegnap, 19:48-kor a Király utca 38. trafikban vásárolni szerettem volna egy karton Philip Morris White…..
A Telekom évek óta igyekszik az ügyfeleket a múlt századi csekkes befizetéstől a elektronikus fizetés felé terelni, néha nem annyira sikeres módszerrel is.  Reziel szerint ezúttal új mókát eszeltek ki. Én mondjuk mindenkit szeretettel arra buzdítok, hogy hagyja a francba a…..
Judit elég rutinos versenyzőnek tűnik gáz fronton. Figyeljük meg, milyen lazán, mintegy mellékesen veti oda, hogy volt már CO mérgezése is. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egyből a márkaképviseletet hívta, megspórolt volna magának egy agyvérzést. De, ha már utólag kell…..