Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedina37

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nyitott Balaton eseménysorozat keretein belül idén első ízben megválasztották a Balaton fagyiját. A zsűri egybehangzó véleménye szerint a legfinomabb fagylalt a balatonmárifürdői Florida Fagylaltozó egyik különlegessége. A megmérettetésre 8 településről jelentkeztek,…..
Azok után, hogy az előző részekben végigvettük, hogy mi mindenféle stressz érheti a kismamákat, és hogy ezek mennyi gondot, bajt okozhatnak a terhesség során, most arról lesz szó, hogy mit tehet az ember lánya, ha tudja, hogy a) stresszes b) terhes - és szeretne ezzel kezdeni…..
Nem kevés táplálkozási irányzat, illetve szerző van, aki meggyőződéses ellensége a tejnek. Időnként e témában tudományos, vagy annak látszó kutatások is napvilágot látnak, így most én is visszatérek a témához. A következő írást éppen paleós oldalon találtam, de…..
Itt a tavasz és vele a tavaszi fáradság is. Most 10 egyszerű tippet adunk a fáradtság ellen, amelyekre talán nem is gondoltál volna!       1. Több (természetes) fényt! Minden lakás és munkahely más, de ha besüt a napocska az ablakon, akkor engedd be! Ha reggel találkozol a…..
Húsvét közeledtével szeretnélek megajándékozni Titeket ezzel a két LUSH ajándékcsomaggal. 1. Funny Bunny csomag: a limitált kiadású húsvéti különlegességek közül egy csomót belecsomóztak ebbe a biopamutból készült nyuszis kendőbe. A biopamutot egy nőkből álló…..
Megy a béta dörög 1000-rel :) 1 hét letudva!!! UP: vissza az alphára, jobban tetszikDE Én nem tudom milyen genetikával áldott meg a mindenható, vagyis de képzelem, az én mamám olyan kis asszony volt, akit könnyebb volt átugrani mint megkerülni. Már régen gyermekkoromban is sokan…..
bedina37 2014.03.31 17:11:08
Érdemes kipróbálni: ultrahangos-zsirbontas.eu/kavitacio-ultrahanggal/ Nálam bejött. Persze, több mindent be kell mellette tartani.Táplálkozás, mozgás...
AnyaMama Gyerekálmok netovábbja 2014.03.20 07:07:00
Ha én gyerek lennék…, de őszintén szólva, felnőtt fejjel is nagyon tetszenek a különböző kalandokra buzdító, a szokványostól eltérő berendezési tárgyak. Itt nem elsősorban az extrém sportokra kell gondolni, hanem például csúszdára a lépcső mellett, vagy mint amire egy…..
Sok iszlámhitű Facebook-függő. Betegesen ellenőrizzük az accountunkat, gyakran naponta többször is. Egyeseknek a facebookozás olyan szintű napi rutinná vált, hogy elalvás előtt azzal zárják a napot, majd másnap, közvetlenül ébredés után a Facebookra logolás az első dolguk.…..
32 éves vagyok, van diplomám, több tanfolyamom, és több mint tíz év szakmai tapasztalatom, és azért nem kellek sehova mert nincs gyerekem. Az egész 3 éve kezdődött. Közel 10 évig dolgoztam egy nagyvállalatnál, és úgy döntöttünk gyereket szeretnénk. Először alig engedtek el…..
Tavaly október 30-án főnököm megbeszélésre hívott, mely alkalommal rövid bevezető után közölte velem, hogy a munkaköröm megszűnik, ezért vagy aláírom a közös megegyezéses munkaviszony megszüntetéséről szóló dokumentumokat (benne a keresetindításhoz való jogomról való…..