Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hircsák Micike

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy fake, vagy sem, mindenesetre szórakoztatóan indul, és szórakoztatóan folytatódik, megszületett a második poszt is.Négyesem volt a lottón, nyertem 1.6 millió forintot. Átlagos kinézetű, szórakoztató személyiség vagyok, egy megyeszékhelyen dolgozom és egyedül…..
Nem vicc, láttam a Facebookon. Azt írja magáról: "I'm just an old random stoner lady. I like hot chicks and weed!"Vallása: Rastafarian, a profilképe sarkában meg egy erősen pixeles, de azért egyértelmű gandzsalevél. Nem hiszed? Katt ide!A legjobb persze az, hogy nem csupán a…..
Hircsák Micike 2011.02.28 13:54:05
@edeus: amerikai színész iwiwen?! Ugye ez is csak poén?

Az mondjuk igaz, hogy sok ember számára az "internet" (sic!) hiteles forrás.
"De igaz, amit mondok, le van írva az interneten!" Oszt' akkor az máá' úgy is van. Mert nehéz elképzelniük, hogy ma már szinte akárki létre tud hozni egy weboldalt, ahová bármit leírhat, amit nem szégyell.
Subba Subba szív iWiW: Csöcsike 2011.02.25 08:09:00
 HALIWUDI SZÁROK! Ivettke Hófehérke A legjobb adatlap EmObOy Csak egy vagány ennivaló kislány Akit hetente beküldenek a válogatásba Kess Férj (Pöcök) Csúcsfejek   A válogatás nem jött volna létre Eszteranyu linkjei nélkül, köszönjük!..
Subba Facebook: Szerelmem 2011.02.09 11:12:42
Köszi, és boldog szülinapot Atish!..
A múlt héten Subbán szereplő Pózolós Lény (typo, de marad) a holokauszt-emlékműnél járt. Taps! Azóta a szövegét már át is szerkesztette, külön taps!  ..
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
Hircsák Micike 2010.07.14 12:30:12
@pergy: Dehogynem. Bár pl. a Lehel téren szép túra, de nem lehetetlen. És ahhoz sem árt egy csöpp rutin, hogy a mozgólépcsőn biztonságosan szállítsuk a kocsit, de ez is hamar kitapasztalható.
Subba Subba szív iWiW: Álomszép 2010.05.14 10:12:00
Jó szórakozást kívánunk!CsókolomMortiPatrikkalTelcsi fotó (Erős idegzetűeknek)Csokicsata a nővéremmel Gólyalábon Lefety Fotosop artistaFotosop artista 2.Fotosop artista 3.Álomszép..
Március 15… Nem tudom, kinek milyen emlékei kapcsolódnak ehhez a dátumhoz. Még ma is jól emlékszem, amikor kisiskolásként szorgosan készítettük a kokárdát, színeztük a hurkapálcikára ragasztott magyar zászlót, majd felkerestük a közeli emlékhelyek egyikét, és…..
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..