Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drzsoo1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
drzsoo1 2015.06.04 05:56:57
@kodpiszkalo: azért félre informálásból jól állsz. a patikai só 100 %NaCl. A tengeri só kb 1/40 arányban mindíg tartalmaz káliumot, a bányászott só pedig soha nem tiszta, szennyezés mindig van benne. Másrészt ki az a h*lye aki azt hiszi, hogy az emberek az utóbbi 50 évben elkezdtek sok sót zabálni, ettől lett magas a vérnyomásunk. Nagyapám kb 10 x annyi sót evett mint én, megse volt soga vérnyomás problémája.
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
drzsoo1 2010.12.05 13:34:34
@DeezL: Nekünk csak citroenenk vannak, családon cégen belül összesen 8 db (xantiák Berlingok, xsara, picassok, C5) mindegyik remekül megy teszi a dolgát, szervízbe nem rohangálunk velük. Ezeket is ki kell fogni mint a többi márkánál. Lúzer embernek lúzer autója van, lehet szidni akármelyik márkát, alattad a Toyota is meg fog állni.
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
drzsoo1 2010.02.05 21:24:51
@INSIDER: Nálad van a pont. Ennyi erővel a pannon aktuális vezérigazgatóját is utánaköthetnék, majd egy "kicsit" megrántanák. Szerintem is hallatlanul gusztustalan az egész, ami még jobban megdöbbent hogy az embereknek nem az embertelen marketingcég megkövezése jut eszükbe, hanem hogy "jól megmondták a Pannonnak". Ki a szart érdekel hogy mi volt a háttérben, meg hogy kinek volt igaza? Én a Pannon helyében kiperelném belőlük a szart is emiatt a spot miatt.
Tudják mit? Ez az autó a tipikus autóhasználók 95 százalékának az idő 95 százalékában pont elég, a maradékban sem nyűgös. Ebben a 95 százalékban azt nyújtja, amit egy S80-astól vár az ember. És ha automata lenne a váltója, még matekolni se kéne annyit. Igen, csakis…..
drzsoo1 2010.01.19 23:53:47
@zöldi: Én ugyanezen motor 90 lovas verziójával járok egy Berlingoval menetkész tömege velem együtt 1500 kg. 130 as tempónál nem veszem észre az érdi emelkedőt, sőt még gyorsulni is tud ha akarom, pedig a légellenállás itt már biztosan ellensúlyozza a súlytöbbletet+ ez ugye 20 LE-vel több.