Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willy wonka

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
Tegnap az Országgyűlés megszavazta az új Büntető Törvénykönyvet, amelynek értelmében többek között szigorodnak a drogfogyasztókkal kapcsolatos jogszabályok is - ez fiatalok tömegeinek megbélyegzését eredményezi: ha pálinkát iszol, az rendben van, ha elszívsz egy spanglit,…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és…..
Mindennapi szmötyi A trójai faló 2011.10.27 08:40:00
Menjenek a picsába a görögök. Csak így, röviden. Ki kell írnom magamból. Reggel hallgattam a híreket a rádióban, hogy megmentették a görögöket, nagyságrendileg 100 milliárd euro (nagyjából 140 milliárd USD) értékben írnak le adósságokat jellemzően a bankok. Csak…..
A Szigeten összemelegedtem egy francia fiúval, akit szokásommal ellentétben fel is rángattam magamhoz, és megtörtént, aminek meg kell történnie. Sziasztok! Íme egy rövid szösszenet Sziget témakörben. Két éve voltam kint, éppen viharos időszakomat éltem, és a Szigeten…..
willy wonka 2011.08.16 14:36:48
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Az Intelligent Fingerprinting elnevezésű cég készítette el azt a találmányt, amelynek segítségével könnyűszerrel kimutatható, ha valaki drogot fogyasztott. /* */ A rendőrség ezzel az eszközzel az ujjlenyomat alapján is kiderítheti, ha valaki drogok hatása…..
willy wonka 2011.08.02 13:23:51
@Bergeroth: csatlakozom
willy wonka 2011.08.02 14:16:40
@Gyarló Hintaló:
Alkohol szonda elég régóta van,mégis csak azt hallom a hírekben,hogy hányan haltak meg a piás sofőrök miatt. Nem védem a drogosokat,szarok rájuk,de ennek megint semmi értelme,csak egy rakat lé.
Kevés hatékonyabb módját ismerem a belvárosi forgalomcsillapításnak - és ezáltal a szmogveszély csökkentésének -, mint egy komoly összegű, kevés kivételt engedő, jól ellenőrzött és jogilag egyértelmű parkolási díjrendszer. A csillapított, úgynevezett "zona…..
Volt, hogy bókoltam neki, hogy én örökre vele szeretnék már maradni és nekem csak ő kell. Mire ő: én sem akarok már mással lenni. A kettő nagyon hasonló mondat, de valahogy kimondva mégsem ugyanaz. (Elnézést, tegnap az Oscar miatt kicsit elaludtunk) Mindenféle bevezető helyett…..
willy wonka 2011.03.01 09:08:09
willy wonka 2011.03.01 09:22:53
@mütyür: A szendvics jó.
Kiszállásnal előveszi a pénztárcáját, és a kezembe nyom 180 ft-ot...ennyivel tartozom neked ugye? Nézek rá kérdően, hogy miről beszelsz? '''A Sprite meg a cigi...együtt többe került, mint 600 ft''.Re:...Fo beszedtemaja a penz volt Elsokent: elnezest az ekezetek nelkuli levelert,…..
willy wonka 2011.02.22 17:56:29
@Balu1st: Az első randin én sem hagyom,hogy a lány fizessen.de kíváncsi vagyok,hogy szándékában állna-e? az sok mindent elárul. Legtöbb esetben fizetnének. Az ágyban meg biztos,hogy béna,mert még nem volt senkivel.
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
willy wonka 2011.01.30 17:51:05
Érdekes adatokat közölt novemberben (PDF) a Nemzeti Drog Fókuszpont, ahol 2004 óta gyűjtik a drogos adatokat. A Híradó.hu ebből készített csodálatos Elsők vagyunk marihuána használatban is című pánikkeltő feldolgozásából kiderült, hogy: A szerhasználat miatt kezelésbe…..
Túlsúlyosnak lenni nem egyszerű feladat: egyre hízékonyabb társadalmunk előszeretettel ítéli el a fölös kilókkal élőket, de az, hogy már a szórakozásban is akadályozzák őket, az nekünk is új. A West Balkán után várható volt, hogy a szórakozóhelyeken bizonyos…..
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
Nem hittem volna, hogy remek tollú posztolónk felülmúlja önmagát, ráadásul ismét a Benny Hill vonalon. Újabb pompás félreértés Ész Károlytól - hajtás után idős urak pikáns kalandja a síliftben.  Igen, van akkora vonzereje az olasz Alpoknak, hogy az ember még a…..
Igazán szégyellheti magát a Levegő Munkacsoport. Megalakulásukkor egy tiszta, radikális, szókimondó, megvesztegethetetlen csapatként ismertük meg őket, most pedig ott állnak a meglehetősen kétes hírű, adóelkerüléshez és tulajdonosrejtegetéshez offshore cégek hadát…..
willy wonka 2010.11.26 15:41:27
@abc: Látod ezzel teljesen egyetértek,és bővíteném még.
Az egy dolog,hogy a hol ide, hol oda heverő bunkócsoport,épp honnan próbál pénzt kiszedni,de az vérlázító,hogy ezek miatt a gyökerek miatt a 10es úton lévő települések megfulladnak a gázokban,és szétesik a házuk a teherautók miatt.
Gratulálok suttyók büszkék lehettek magatokra!
willy wonka 2010.11.26 16:34:30
@abc: Mit lehet tenni? Gondolom semmit,
Saját kérésére ismeretlen szerző műve. Még azonosítani tudták volna? :-)) A kinti céges tréningek nagyrészt unalmasan zajlanak, de ez az egész nem is erről szól. Amint vége a vacsorának, a klikkek piálni kezdenek. Szépen, gondosan megterítenek a szálloda aulájában - (az…..
Milyen aranyosak ezek a külföldi srácok, hogy így beleesnek a magyar lányokba két nap alatt, egy csók után.A kép innenKedves Szakítósblog! Mielőtt belekezdenék: nem anyanyelvem a magyar, így amennyiben valami kirívóan amatőr nyelvi hibát ejtenék, kérlek nézzétek el nekem. :)…..
Nem tudom, hogy a bikiniben bokszoló és seggel a kamera felé orra eső Bódy Silvy, vagy a szűk sortban rollerező Zámbó Árpi miatt van, de a nézők szeretik a Tv2 Ezek megőrültek című celebszopató vetélkedőjét. A Nielsen elektronikus nézettségmérési adatai szerint a nézők…..