Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudor%

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltam eltelt ismét egy "kis idő" én is tapasztaltabb lettem (talán) és felvetődött, hogy érdemes lenne összefoglalni azt, hogyan érdemes elkezdeni a kereskedést.Tudd, hogy mibe fogsz bele (ezt írtam kb. a kommentben is, de aki később csak ezt olvassa annak írom):- A…..
tudor% 2009.11.09 22:15:19
@inflexio: 2009.09.16-i íráshoz. Biztos én vagyok letapadva, de az, hogy nincs döntéshozatal, csak végrehajtás, eddigi leírásaidból is értelmezhetetlen. Spontán keletkezik egy trade, mint sok kis ősrobbanás? Valami csak generál egy új akciót, és az akkor már döntés, vagy nem?
  Itt a 2. rész. Ez kicsit hosszabb lett és kérlek utána hallgasd meg az utószót is,amiben a letölthető indikátorról szólok néhány szót! A "nagy" videot már a hétvégén megcsináltam, de végül sikerült túl közel tennem a mikrofont, és a Darth Vader-es légzési…..
 Már beszéltünk róla, hogy a forex-re, azaz a devizapiacra-devizatőzsdére mi traderek elektronikus brókereken keresztül tudunk felcsatlakozni és kereskedési megbízásokat adni.Ezek a brókerek keresnek rajtunk. Elméletileg két módon kereshetnének, egyik a spread, tehát a vételi…..
tudor% 2009.10.30 22:23:07
@WikFx: Jól értem, máshol elemzel (Alpari), és máshol (WHS) kereskedsz? Nem okoz ez galibát néha? Pl: félreütés, rossz méret vagy eszközválasztás? (A WHS demoszámláján már volt, hogy fx-t jelöltem cfd helyett, persze ez saját bénaság, de csak példa volt) Több gépen dolgozol, agy váltogatsz képeket?
A WHS-nél az árfolyam elszámolás 3 napos csúszása minden cégnél van, csak nem beszélnek róla, vagy ebben ők unikum?
Nem lehetne rávanni őket, hogy a veszteség negatív szám legyen, a nyereség pozitív, minek a különböző betűkombinációt bekavarniuk?
Nem tudod elérhető e pl a tegnapi (X.29.) előadás, mert csak a felére értem haza, és nagyon fontos részek kimaradtak (a képernyőről megítélve). Válaszaid előre is köszönöm.