Regisztráció Blogot indítok
Adatok
La Martina

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Videó eltűnt, de itt hallgatható amennyiben nem bírnád nélküle!Köszi Вицушка!..
Ma csak ilyen címszavakba.. :))Hát túléltem ezt a 2 napot is.Mint az alábbiakban irtam, rengeteg lovagolni való lovam volt. Napi 5 ló nem kevés, bár tegnap Gyepes tanár úr felmentett Lady Q alól (hálaistennek)..Ma edzés: Nem volt rossz.. :)) Készülgetünk a jövőheti…..
Gyerekek, kikattantam.Aludtam úgy durván 3 órát, ugyanis Orcoo-val dumáltam ugy 4ig, utána meg még zenét hallgattam kb fél órát, reggel meg keltem 7kor és késésbe voltam nem kicsit. Mert hát 8kor edzés. És ugye mi meg nem akarunk megrohadni a melegbe. Na ilyenkor bánom hogy nem…..
Azért irok még mindig, mert kurvára ráérek.Illetve kéne aludnom, mert holnap 8kor edzés, na de ha van jobb dolga is az embernek akkor miért ne^^Téma az idei nagy sláger, a foci vb. Meg kell h mondjam, engem annyira nem fog meg. Bár fociztam másfél évig, de teljesen más csinálni, mint…..
Igazából fogalmam nincsen, hogy miért irom ezt a 2. részt, mert nem tudom mit irjak :DJa, de tudom. H több legyen a post ;))És mivel nem tudok mást, leirom a napom :D:DReggel felkeltem. Pontosabban délben, mert 2kor még fennvoltam (Ahogy most is ugye.. :D), szivattam.. Hát igen ilyen is…..
Hát újra jelentkezem x idő után :))Sokminden történt azóta.. kezdeném az elején.Hát igen vége. Sokmindennek. A bonyolult részeket kihagynám..Ittvan elsőként, hogy ELKÖLTÖZTÜNK!Na hát kérem itt nem kell semmi xtrára gondolni, csak én költöztem a lovammal együtt :))Igen,…..
Megjelent az ország legnépszerűbb, (és egyben legjobb) shock együttesének, a Dr. Melancholia-nak legújabb kislemeze, The Source címmel. Na jó nem fosom a szót. Ha szeretnél többet megtudni a bandáról, vagy kíváncsi vagy a zenéjükre, látogass el a www.drmband.com oldalra. A lemez…..
... blogom. Nem fogok én itt most helósziaszevasz mittudoménmilyen üdvözlő szarokat irni, mer minek, mindenkinek feltünik aki olvassa a blogom, hogy megcsináltam. :)Ja bocs. Kikötés. Előfordul, hogy helyesírási hibáim lesznek. Ez nem azt jelenti h suttyó paraszt vagyok, hanem csak 3…..