Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyetemi docens

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is fontosabb az életben, mint a boldog, kiegyensúlyozott család. Ehhez hozzá tartozik, hogy hétvégére lemenjenek a Balatonra, hogy kipihenten, mosolyogva térhessenek vissza elcseszett fővárosunkba. Persze már az úton is eldurran néhányak agya, mert nincsenek rá felkészülve,…..
Egyetemi docens 2010.07.20 03:37:37
Imádom ezeket az autós ügyben posztolókat, egyik hülyébb mint a másik.
Elolvastam a hozzászólásokat, és megállapítom, hogy az egyetlen, aki itt tud vezetni és egyedül annyi IQ-ja van, mint az összes többinek, az boldii.

1. Én is agyfaszt kapok a sok hétvégi és tutiszabályos sofőrtől. Haggyuk már a tömött sorokat! Majd' minden nap megyek autópályán, tudom, milyen a nagy forgalom. De állati sokat mondok, ha azt mondom, hogy max. fél percet kell várakozni a legnagyobb forgalomban is ahhoz, hogy külsőből belsőbe, vagy éppen fordítva sávot váltsak. Úgyhogy igenis tessék szépen kimászni a külsőbe tötymörögni a benzinspórolós 90-es nyugger stílussal.

2. Milyen joga van annak a vadparasztnak feltartani a belső sáv forgalmát, aki szabályosan 110zel baszakodik a belsőben, követési távolságokat tartogatva, fékezgetve? Hát menjél szépen haza és tanulj meg vezetni, de ne a KRESZ könyv alapján, hanem úgy, ahogy az a gyakorlatban ésszerű. A gyorsabbat engedd el, hadd törje össze magát, neked pedig a külsőben a helyed, amíg nem előzöl. És senki ne ossza be az időmet, hogy bírjak ki mögötted 20 percet hazáig, oszd be a felmenőidét.

3. A kedves posztoló, eldönthetné, hogy most akkor röhögött, vagy sem. A beharangozóban azt írja, h többet nem volt kedve röhögni, a sztoriban pedig a végén mindenki együtt röhögött a BMW-sen. Ennyire lehet valódi, elfogulatlan és igaz az egész történet is.