Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claretta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Subba Mi újság van a tóparton? 2007.09.03 09:07:00
..
Claretta 2007.09.03 09:34:58
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Claretta 2007.09.02 14:21:03
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..