Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grent

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svédek a nyugati világban meglehetősen szokatlan módját választották az új koronavírus-járvány elleni védekezésnek. Anélkül, hogy most ebbe részletesebben belemennék (elvégre a blognak ez nem profilja), a lényeg az, hogy a svédek jóval kevésbé voltak szigorúbbak a korlátozásokkal, mint akár a…..
Nemrégiben jelent meg József írása, melyben azt a tépelődést írta le, hogy vajon belevágjon-e a határátkelésbe. Bár számítottam rá, hogy lesznek reakciók, még engem is meglepett, milyen sok írás érkezett (olyannyira, hogy lassan egy minisorozat néz ki a dologból, amihez várok…..
Ha van ma város Európában, ami misztikus hely a legtöbb uniós polgár számára, akkor az Brüsszel. A legtöbben ugyanis csak annyit látunk belőle, hogy egy hatalmas bürokratikus tömb mozgatja onnan az Európai Uniót, mindenféle, az életünket befolyásoló döntéseket hozva. Ma…..
Gyuri és családja három hete nyomja tévé, net és telefon nélkül, ami talán kibírhatónak, ha az ember mondjuk újságíró és pénzt kap érte, vagy önszántából csinálja, hogy megtalálja önmagát, de szegény Gyuri a Telekom rendszerátállása miatt van kütyük nélkül,…..
grent 2014.09.23 11:57:46
Mi par hete pont az atallas alatt rendeltunk toluk telefont+netet. Nem jokedvunkbol mentunk hozzajuk, hanem mert nalunk csak ok erhetok el. Ezt persze ok is tudjak, ugyhogy nem kell nagyon megeroltetniuk magukat es Homar olvasokent mi is nagyon jol tudjuk, hogy ez mit jelent :-) De legalabb semmin sem lepodunk meg, tudjuk, hogy a szivatas itt nem szemelyes, hanem tisztan uzleti alapon megy.

Weben az atallas alatt nem lehetett rendelni, ugyhogy szemelyesen kellett intezni az egyik irodajukban. Ketszer :-) Elsore ugyanis nem sikerult, eppen osszeomlott a rendszeruk, masodszorra felig sikerult, nyomtatott szerzodes ugyan nincs, de legalabb valami elindult. Plusz adtak egy mobil sticket is 30GB-al egy honapra 790 forintert, amig a vezetekest be nem kotik. Ez jol jott.

Aztan ra ugy egy-masfel hetre szoltak, hogy jonnenek bekotni. Nem jottek :-) Szerintem egy masik kerulet hasonlo nevu utcajaban eppen bekotottek a netunket egy erosen tiltakozo nenihez. Erdeklodtunk volna a telefonos ugyfelszolgalaton, hogy mizujs, de az erdeklodeshez MT azonosito kellett volna, az meg nekunk rendes szerzodes hianyaban nem volt. Viszont sikerult elernunk a holgyet, akinel a szerzodest kotottuk, o nagyon segitokesz volt es elmondta az azonositonkat, az azonosito birtokaban meg megtudtuk, hogy jartak nalunk a bekoto emberek, de nem voltunk otthon :-) De adtak uj idopontot. Most itt tartunk.

Meg annyi kaland var rank. Szerintem amikor megjonnek, akkor szetfurkaljak a lakast, aztan rajonnek, hogy nem azt kotottek be, amit megrendeltunk, es eltunnek hetekre. Aztan bekotik, amit kell, de nem fog mukodni. A szamlat azert majd remelem kikuldik.
grent 2014.09.23 13:51:29
@sendintheclowns: "Én is gugliztam más szolgáltató után és ugyanazon az oldalon, amit itt belinkelt valaki találtam más szolgájtatókat is. Amikor azonban a rámentem a szolgáltató weboldalára hogy rendeljek és beírtam a címem, mind a három "konkurensnél" az jött ki hogy nálunk az ő szolgáltatásuk nem elérhető. Lehet, hogy ettől függetlenül van más is, de sajnos mi nem találtuk meg. (Bár ezeken kívül még random felhívtunk egy párat - sikertelenül.)"

Csak irjal meg ilyeneket, aztan atpijkamo neked is elmagyarazza, hogy olvass, meg szovegertes, sot ha szerencses vagy, meg google keresesi linket is beszur :-)
Belsőség Egy tankkal Nürnbergig 2014.02.01 13:59:49
Ahogy már évek óta, idén is Spielwarenmesse Nürnberg. Most Rézmányi a tettestársam, igyekszem felkészíteni a helyszíni sokkra, de látom rajta, nem érti. Majd meglepődik a látványtól, nekem mindegy… Hajnali négyre terveztem az indulást, de persze még élesíteni kell egy angol…..
Belsőség Heti merítés 2014.01.05 10:32:15
Seggriszáló VADÁLLAT, hétvégére... 2011-ben jött a szerelem, mikor olcsó, de erős autót kerestem. Igazából a keresés megkezdésekor eszembe sem jutott az MR2, inkább Z3, MX-5, RX-8 S2000, Impreza, Supra szavak forogtak a fejemben, de valahogy sosem áll össze a…..
grent 2014.01.05 21:54:15
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: +1. Semmelyik másik része nem kéne annak az Audinak, de a színét szívesen látnám a saját kocsimon. És jó lenne több színes autót látni a forgalomban.
Kíméletlenül fújt az arcunkba a metsző, viharos szél, a szemüvegünkre csapódott fel a vízszintes eső. Az a fajta idő volt, ami ellen a kabát, és a sapka sem véd. Sipossal másodpercekig ki se akartunk szállni az ólmeleg autóból, mert már onnan látszott, hogy a telefonban jónak…..
Mozgalmas, helyenként idegölő, máskor szórakoztató egy év volt ez a Totalcar életében. Nézzük, mi maradt meg belőle és mit tudnánk feledni. Mai összefoglaló írásunk kommentposztja...
grent 2013.12.30 22:09:18
@Teshow: "Az a baj, hogy ti nem használjátok az autóitokat."

Évi 50-60e km az napi 137-164 km, hétvégén is. Te nem használod az autóidat, hanem bennük élsz.
grent 2013.12.31 12:42:55
@Teshow: " 22 éve ingázom napi 85 km távra, tehát ez x2."

Én már azt sem értem, aki 25-30 kilométerről jár be, ez a 85 km 22 éven át külön kategória.
Belsőség Heti merítés 2013.12.08 08:54:53
Robotizált rettenet Magyarországon az automata váltóra sokan értelmetlen amerikai őrültségként gondolnak. Jellemzően azok vélekednek így, akik még soha nem vezettek automata váltós autót. Jómagam azonban biztos voltam benne, hogy saját használatra kizárólag ilyen váltóval…..
grent 2013.12.09 17:27:17
@Jock Ewing: Én meg az ilyen dízelesekre szoktam átnézni, hogy honnan jön ez az igénytelen kerregés. Ők meg már másnap írják a népítéletet büszkeségtől dagadó kebellel, hogy már megint hányan nézték meg (szerintük irigykedve) a kocsijukat. Ja, pesze.
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
grent 2011.07.01 19:21:09
Mázli, hogy az antarás cikket (totalcar.hu/tesztek/2011/06/30/novessz_falabat/) nem lehet kommentelni, mert arra, hogy "még a dízelek hangján kéne finomítani egy keveset, de ha ez megvan, elégedetten összeüthetik a tenyerüket a mérnökök a világ minden táján, és nyugodtan leülhetnek elszívni egy cigit", szóval erre összeütöttem volna valami trollkodásba hajló kommentet, amiben párhuzamot vonok a dízelesek-dohányzók-fingók-kutyát utcára szaratók között, de így most nem teszem :-)
grent 2011.07.03 10:56:10
@ommm: Ebben biztos vagy? A mobile.de-n rogyásig vannak BMW Z8-asok 100.000 Euroért és annál azért bőven vannak drágábbak a képeken.
Idén harmincadszor rendezték meg a német tuning legnagyobb ünnepét. Ami a magyar  amerikaiautósoknak Komárom, a brit veteránosoknak Beaulieu, a német tuning rajongóinak a klasszikus osztrák helyszín. Fotós kollégánk, Bessenyei Gergely idén saját, csilliárdokért restaurált…..
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..