Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodza80

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
minkablog Boszorkánykonyha 2010.10.23 23:14:00
Amikor elkezdtem a minkablogot írni, úgy gondoltam, hogy nem írok a főzőcskéről, mert annyi a gasztroblogger, mint égen a csillag. Igen ám, de mostanság leginkább a sütés-főzésben bontakozom ki - hiába, a GYED bámulatosan fejleszti a kreativitást :) Úgyhogy sorra próbálom ki és…..
Jó, tudom, hogy kicsit túl sokszor került mostanában szóba a svéd multi, de nagyon is aktuális téma, hiszen szeptember 6-án jön ki az új katalógusuk - amit rendes ember elnyúlva, egy kávé vagy tea mellett lapoz át, álmodozva, mi mindent nem fog megvenni belőle. A héten szó esett…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Egy otthonszülésnek szükséges, de nem elégséges feltétele az, hogy valaki otthon akar szülni. Az otthonszülés szándéka fennállhat már a terhesség első percétől kezdve, de "tervezett otthonszülésről" csak a 37. hét után lehet beszélni: az csak a terhesség legvégén dől el,…..