Regisztráció Blogot indítok
Adatok
windmilly

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jane Doe családja Apró-cseprő 2010.11.16 14:56:51
Elintéztem az internet előfizetés átíratását (megváltozott a szolgáltató és most az újjal is szerződni kell, így egyébként olcsóbb is havi 500 Ft-tal). Elintéztem, hogy legyen akkor kábeltévénk is, mert ha itt van apu, és épp nem unokázik, vagy velem csatangol, akkor…..
Allergológus. Egyértelműen nem zárható ki az allergia. Egyik bőrteszt se lett pozitív, de nem is tisztán negatívak, mert a nyír, a hárs és a fű göbös lett. Abból vagy kifejlődik még izmosabbra az allergia, vagy elmúlik. De most egy-egy fertőzéskor még megzavarja az…..
Jane Doe családja Fekete 2010.08.30 16:41:44
Szerencsére Polcz Alaine-nél olvastam, hogy más is van úgy a gyászruhával, hogy az leegyszerűsíti az életét. Engem nem tesz szomorúbbá és boldogtalanabbá az, hogy feketében járok. Nem ettől leszek depressziós - egyébként is a depresszióm most köszöni, karban van tartva. Az én…..
Jane Doe családja Láblógatás 2010.08.21 20:32:05
Mellettem horkol a puli, a másik oldalon a husky hentereg. A teraszon a leanderek, bár lassan már csak a sötét árnyakat látom. Közben felkapcsolták a tücsköket is (fővárosi kisfiam meglepve hallgatta a múltkor apuéknál, hogy este milyen "zaj" hallatszik, aztán azt találta…..
Holnap reggel visszautazunk Pestre, mert nekem mennem kell a kötelező munkaügyis tanfolyamra (egyszer már így is halasztottam). Apu is felkísér, meg szombatig marad is nálunk. Viszem a temetési paksamétát, pár dolgot Pestről is tudok intézni, meg összeállítok apunak egy kis…..
Jane Doe családja Előkészületek 2010.08.05 00:16:39
Szombaton tudtunk csak hazautazni, akkor gyorsan összeütöttem egy kis ebédet, utáni Mr. Doe jött is vissza Pestre. Estére tesómék is befutottak, egyesített erővel sírtunk, persze csak akkor, ha Pimpi nem volt jelen.Vasárnapra megkeményítettük magunkat, mert elő kellett készíteni…..
 ..
windmilly 2010.08.06 05:26:07
@creo:
Csak most jöttem ide, bocsi.
Valóban remek és szellemes, jobban tetszik mint gondoltam volna.
Békesség és nem felejtés.-))
köszi creo.-))
Valami megmagyarázhatatlan módon vonzódom Román György képeihez. Érzem bennük a fájdalmat, az elkeseredettséget és a szomorúságot. Az élete kész regény, érdemes utána nézni. Kedvenc színészemről, Gábor Miklósról olvasgatva hallottam róla először. Legendás volt a két…..
Amikor már csak 2 arcüreg-öblítés volt hátra, akkor Pimpi kitakarózott az egyik éjjel, és hajnalban, jéghideg végtagokkal sírt fel. Pár nap múlva ennek folyományaként elöntötte a takony. Köszönhetően, hogy már elég tiszta volt az arcürege, nem gennyesedett be, csak egy…..
Jane Doe családja 65 2010.06.23 14:55:11
Anyukám betöltötte, a család közös ajándékát viszont csak a hazautazásunkkor kapja meg. Sokat mászkáltam a kölyökkel ékszerboltokba, böngésztem a netet, hogy hol a legolcsóbb, egészen kiokosodtam az aranyékszerek világában. Aztán 3 pár fülbevalómtól és egy nyaklánc-, meg…..
Megnyitotta kapuit az év egyik legjobb műkereskedelmi vására !Art Basel 2010Több mint 300 galéria a világ minden tájáról, a modern és a kortárs művészet  szerelmeseinek. Festmények, rajzok, szobrok, installációk, nyomatok, fotók, videók és digitális munkák. Válogatás…..
windmilly 2010.06.18 18:24:24
Jane Doe családja Ovi 2010.06.10 14:29:43
A héten megvolt a nulladik szülői értekezlet az oviban. 109 kölök szüleje becsődítve 30 fokban a kb. 25nm-es csoportszobába, plusz a dolgozók, de túléltük. A vezetői dörgedelmek után (szájbarágós étkeztetési díj befizetési kiskáté, házirend ismertetés, továbbá, hogy…..
Jane Doe családja Nyári rajz 2010.06.11 14:27:43
Ma volt a 7. arcüreg-öblítés. Utána megvizsgálta Pimpit a doktornő (kontroll már csak 2 ezer Ft), a javulás mérhető, a timpanometria grafikonja végre púposodik, de még nem teljes a gyógyulás, 2 kezelés biztosan kell.  Addig viszont nincs közösség. Azt azért fontosnak tartom…..
windmilly 2010.06.12 17:54:06
                                Az itthoni utcaképet  ciklikusan ellepik olyan ruhadarabok amelyek eredete homályos, funkciója…..
Vádoljanak akár elfogultsággal, de kijelentem, hogy a szezon legjobb képei 2010 -ben valóban a Kieselbach galériában találhatók. Lélegzetelállító az a kollekció, amit a jelenlegi piacvezető galéria kínál eladásra, falról, aukció nélkül. Ha valakinek kétségei támadnának a…..
Share | Mármint erre a sssúlyos idôjárásra tekintettel. Érzed a Nap melegét a bôrödön? Lábaddal az óceán langyos vizét? Ott akarok lenni rulez. Velassaru, Maldív-szigetek: Huvafen Fushi, Maldív-szigetek: Dhoni Island, Maldív-szigetek: Rosewood…..
Jane Doe családja Cumitlan 2010.06.01 14:16:35
Április 16. Azóta Pimpi cumi nélkül alszik. Most már ki is dobtam az összeset, a bölcsődeit is begyűjtöttem, nehogy valaki véletlenül beerőszakolja a gyerek szájába, mert elfelejti az intésem: cumit ne! Ha felesleges is volt az orrmandula műtét, ennyi hasznot látunk belőle (az…..
windmilly 2010.06.01 15:01:01
Jane Doe családja BPH 2010.06.01 12:09:44
Jóindulatú prosztata-megnagyobbodása van apunak, kezelték gyógyszerrel, de el nem múlt, csak stagnált valami köztes, diszkomfortos állapotban. A doki megkínálta a lézeres, húgycsövön keresztüli műtét lehetőségével. Gondolkodott az egész család, aztán nagyon gyorsan…..
Álmomban visszarepültem az időben, és az 1910-es években találtam magam. Nemes Marcell bizalmába fogadott, a jobbkeze lettem. Az elején még kapkodtam a levegőt, ám hamar belejöttem. Műtermekbe, kiállításokra, múzeumokba jártunk. Adtunk, vettünk. Reggel iszonyú fáradtan…..