Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molylepke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkori versenyzőnk utalványát hamisnak nevezték egy Tescóban, de a jelek szerint olyan is van, hogy egyszerűen nem tetszik nekik a színe: Kaptam a munkahelyemen néhány ezer forintért semmire sem jó Erzsébet-utalványokat, mivel lépten-nyomon azzal szembesülök, hogy fele annyi…..
IDDQD PJÚ PJÚ PJÚ 2011.02.26 11:22:00
Ugye mindenkinek megvolt az életében az a szakasz, amikor úgy 6-7-8 éves korában a játszótéren, vagy az iskola udvarán starwarsosat játszik (nekem speciel ez az életkor pont a Birodalom és a Jedi megjelenése közé esik, amikor az ekkora kiscsávók számára nem létezhetett nagyobb…..
Sziasztok! 13 éve postán dolgozom, nagyon sok mindent elviseltem ezalatt az idő alatt. A munkabeosztásaink borzalmasak : kezdés 7:30-11:00-ig majd hazamegyünk és visszakell mennünk 14:30-ra-19:00-ig és a következők 7:30-11:30-15:00-19:00, 10:00-18:30,6:00-13-ig ,12:30-19:00 ezek…..
Molylepke 2011.02.07 19:37:41
Magán a poszton elég nehéz volt átverekednem magam, de mivel édesanyám is postán dolgozik, ezért kíváncsi voltam, hogy máshol is ilyen-e a helyzet.

Sajnos nem csalódtam.
A beosztáson lehet vitatkozni, na de amit ezért cserébe kapnak.... Az ablakoknál dolgozók még hagyján, na de a kézbesítők bére...
A röhej pedig az, hogy a főnök alig dolgozik + rendszeresen lelép a legváratlanabb időben a munkahelyről, cserébe pedig felveszi a milliós jutalmakat.

És ez nem csak kamu, a postán egy +20 éve ott dolgozó kapott kb 100e forintot az "áldozatos munkájáért" az egyik postavezető pedig 3 év után kapott kb 2-3 millió forintot, amiért "sikeresen elvégezte a munkáját" (értsd: a létszámot a felére csökkentette, munkaidőt duplájára - bér maradt ugyanazon a szinten -, és pontrendszert vezetett be, ami úgy működik, hogy ha a dolgozó sikeresen rátukmál egy biztosítást vagy akármilyen szolgáltatást a vevőre, akkor kap egy adott pontot, de ilyen pontokat KELL szerezni például lapelőfizetéssel (amit ha nem tudsz a vevőre rásózni, akkor NEKED kell kifizetned a saját béredből) + a postás boltban is kötelezően kell költeni egy adott összeget, különben a főnökeid csúnyán néznek rád.

Ez természetesen papíron sehol sincs feltüntetve, de rengetegszer elhangzik, hogy akinek nem tetszik, az elmehet, "örülj, hogy van munkád".

Mondjuk ezeken szinte már nem is csodálkozom azok után, hogy eladták a posta székházát X összegért, utána pedig beköltöztek egy újabb épületbe, aminek a bérleti díját ~5 évig lettek volna képesek fizetni abból a bizonyos X összegből...

Persze gondolom az X összegen felül egy másik - igen jelentős - Y összeg is repült a vezetők zsebébe amiért levették a kezüket arról az épületről.
Újra rendhagyó retro következik rengeteg képpel és néhány magyarázattal. Múlt héten a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Tanulmánytárában jártam, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Elképesztő dolgokat lehet ott látni, néhányat megpróbálok átadni pár béna fotóban…..
Kivételesen nem hülyeség vagy retromerengés következik, hanem egy komoly tudományos kutatás, ami azért kellően wtf ahhoz, hogy helye legyen itt a blogban. Hősünk Jayne Gackenbach, aki még valamikor a kilencvenes években vett egy Nintendo konzolt a fiának. A gyerek hazafelé menet…..
Drága olvasóink! Szeretnénk közelebbről is megismerni Önöket, ezért egy rövid, összesen 7 könnyű kérdésből álló felmérést készítettünk. Kérjük, áldozzanak ránk egy percet és töltsék ki kérdőívünket, amit köszönetképp egy cuki kép mögé rejtettünk:Kattintsanak a…..