Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daka

25 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csodakavics WERK 2015.07.05 15:26:16
A forgatás nagyon izgalmas volt, sok előkészülettel járt, de meg kell mondjam, a színészek a maximumot nyújtották minden pillanatban. Egy profi, összeszokott csapatról van szó, akik félszavakból is értik egymást.  A sztori fő vezérelve az optikai csalódás, a nézők szemének…..
A Másodállás pályázatra elkészült a videónk, amit EZEN a LINKEN tudtok megnézni. Szavazzatok ránk és osszátok meg légyszi, mert nagyon jó lenne, ha mi tudnánk képviselni azt a jókedvű és mókás családot, akik vicces videókkal és kreatív üzenetekkel mutatja be a…..
csodakavics A hintázás is sport 2015.07.05 08:43:38
Itt a nyár, dübörög a meleg, folynak a cseppek. Emellett csupa jó dolgok is vannak. Ilyen a falmászás, amit kiderült, hogy Lenke magas fokon űz. Hihetetlen magaslatokba jut el.  A legfárasztóbb sport mégiscsak a hintázás. Karizomlázzal kezdődik, majd a koncentráció esik szét,…..
csodakavics Csillám tetkó 2015.07.05 08:33:00
Erzsi dédi 80 éves lett. Volt is nagy szülinapi buli. Linda fantasztikus desszertet készített ismét: erpes mascarponés, köleses, őszibarackos változatban. Hmmm és nyammm. Mind elfogyott. Hogy mivel lehet feldobni egy családi eseményt? Csillámtetkóval. 2-80 évesig mindenki…..
csodakavics másodállás 2015.07.05 08:23:04
Van ez a pályázat: http://kidsoasis.hu/alommasodallas/#palyazat Annyira grotszk videókat készítenek a családok, hogy Lindával szakadunk a röhögéstől, mikor megnézünk egyet-kettőt a fröccs mellé.  El is határoztuk, hogy mi is készítünk egy videót, mert mi jobbat…..
Lenkével kettesben maradtam, mert anyukája dolgozni ment.  Mivel Lenke szereti a klasszikus zenét, arra gondoltam elmehetnénk egy frankó koncertre a  MOM park művházba. Ott mindig van valami jó program, hát ez is nagyon remek volt. Odafelé betettem a Klasszik FM-t, s Lenke…..
csodakavics Kicsi nyuszik 2015.07.05 08:15:53
Mamáéknál igazi állatkert van. Mi úgy hívjuk, megyünk a háztáji állatkertbe. Tényleg órákat lehet eltolteni a kiskecskék sétáltatásával, halak fogásával, majd a kacsáknak adásával, a tyúkok etetésével, a fürjek ringatásával, s a papagájok magkoncentrátumának…..
csodakavics Bétóven bácsi 2015.07.05 08:09:04
Idén is meglátogattuk Bétóven bácsit a martonvásári parkban. A csillámló tó és a körülötte levő gyönyörűen rendezett környezet hozta a formáját, kellemesen ropogtattuk a kisboltban vásárolt pufit és az ásványvíz is kellett a nagy melegben. A tó közepén van egy kis…..
csodakavics Fürdik 2015.07.05 07:42:41
Igen, Lenke minden nap fürdik, ahogy minden embernek kéne. Vízzel, szappannal, samponnal...
A múltkor írtam Popeyeről és most tessék, meg is ettem az energiaitalát, spenót bundás házikenyérrel formában. A legjobb az egészben a bundáskenyér volt, amit Linda az új barátjával készített. Azt hiszem Kicsimnek szólítja, vagy Kicsinnek, de még nincs végleges neve.  A…..
...csácsogó madárka. Egyik kedvenc ételem a batáta, azaz édesburgonya. Van egy selymes eleganciája a parasztos földek dombos hangulata mellett.  Elhatároztam, hogy ilyet fogok ültetni a csicsóka mellé. Egyrészt drágán lehet hozzájutni, másrészt kegyetlen mennyiségű…..
Mikor fiatalabb voltam, mindig azt mondták, hogy Terrence Hillre hasonlítok. Ennek annyira nem örültem, mert én sosem szerettem ezeket a balhés figurákat, de hát a nyári táborokban kötelező volt nézni. Én meg már akkor megéreztem milyen az, ha az ember feje leesik, s nem bírja…..
Megígértem, hogy én főzök ma. Ebből az lett, hogy totál felhúztam magam, mit kezdjek egy fej brokkolival és egy marék kölessel. Aztán végül odáig jutottunk, hogy megint csak Linda készítette el villámban az ebédet. Sajtkrémes brokkoli kölessel. Miután megfőzte a brokkolit,…..
Nyáron frissen kipattintani a hüvelyből, s hallgatni az edényalján hogy koppannak a friss borsószemek, lopva bekapni egy-két zöld golyót a tömegből, csodálatos dolgok ezek. Így télen meg kell elégedni a fagyasztott áruval, de megunni még így sem lehet. A legalapabb recept, borsót…..
2 fogásos ebédem volt, amibe a-z-ig minden zöldség és vitamin bele volt sütve. Első fogásként: Tejszínes brokkolikrémleves puffasztott amaránttal. A brokkoli leves finoman csalogatta a nyelvem további fogyasztásra. Ezt a tejszín krémes hatása és az a puffasztott amaránt tette…..
A mai ebédet már tegnap elkészítette Linda, hogy reggel maradjon idő a cirkót megszereljem, neki meg ordítani a jéghideg víz alatt, hogy még mindig nem szereltem meg, mikor már voltak arra utaló jelek, hogy a meleg helyett hideg is fog folyni. Szóval krumplipucol, hagymát könnyez,…..
csodakavics 1 éves Lenke 2013.10.14 09:52:42
..
csodakavics Lenke megy 2013.09.24 16:31:08
Lenke 2 hete meg van fázva. Most már nem, csak az orsziporszi néha beficcen és annak nem tud őszintén örülni. 1 hete viszont olyan jókedvű, mintha kicserélték volna. Nevet, kacag, minden poént ért, s már elkezdett pár hangot utánozni. Ami a leglátványosabb, hogy a bútor mellett…..
csorszutca A lakásról 2013.08.05 15:38:12
Az épület a MOM Park közelében helyezkedik el, jó tömegközlekedés, parkolóhelyek, sportlétesítmények szomszédságában. A lakás a negyedik emeleten található, mely lifttel megközelíthető. Közös költség 12.940.- mely tartalmazza a kukadíjat, lift használati díjat,…..
Oké, kis túlzás, hogy örültem mikor ki kellett menni a kiállításról, mert úgy szólván még nézegettem volna pár Banksyt. Tudtam,hogy nem lesz, de azért mégis. A kisvetítőben megnéztük a 10 perces filmet. Aztán még egyszer elkezdődött. Hát ez nem az amit vártam. Nincs Banksy…..
Zöld Pötty Elindult a honlap is. 2012.11.16 17:01:16
Zöld pötty honlap Nézz szét, folyamatosan frissítünk. Minden kampányunk itt lesz látható. Üdv, a zöldemberek ..
Megszerveztük a garázsvásárt! Rengeteg holmink volt, amit nem tudtunk hova rakni. Kitaláltuk hát, hogy csinálunk egy garázsvásárt. Egy olyat, amibe bevonjuk a szomszédokat, sőt az utca lakóit. Plakátoztunk, beszélgettünk, hirdettünk, s a vége az lett, hogy az utcánkban soha nem…..
Szeptember 29-én szombaton 10:00-14:00-ig garázsvásárt szervezünk az V. utcában. (1223 Budapest V. utca) A nap folyamán több helyszínen lesznek nyitva a kertek kapui, ahol is a helyi lakosok által áruba bocsátott cikkeket lehet megnézni, megvásárolni. Arra gondoltunk, ha már nekünk…..
Zöld Pötty Elkészült a logó! 2012.09.27 16:01:40
A pályázati felhívásnak köszönhetően rengeteg ötletes és kreatív anyag érkezett az irodába. Hosszas gondolkodás és fájdalmas döntések végén a Zöld Pötty logójának végül a letisztult, egyszerű, helyi értékeket és tudatosságot sugárzó Futro csapat…..