Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yamakasi81

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több magyar dolgozik háziápolóként Ausztriában (tudjuk, tudjuk, „már többen jönnek haza, mint elmennek”) a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének legfrissebb tanulmánya szerint. Vajon kik vállalkoznak erre a munkára, milyen háttérrel indulnak és mi mindenen kell keresztülmenniük?..
Na végre józsasiak lettünk. A fiúk összebandáztak a szomszéd srácokkal, tolják a játszást durván. A fű ki van égve majd teszek ellene, a kis rigófiókák halkan csipognak a bejárat felett. Holnap bulika Zsizsinél, Veráék postaládáját ellopták, nyárigumi van mindkét kocsin. Képet akarnék beszúrni de…..
Úgy néz ki 1 hónap múlva tényleg kertes házba költözünk, de most már sajátba. Saját és a bank persze de azt pár éven belül megoldjuk. A kertességgel is csínján bánnék mert kb másnál ekkora a nappali mint itt a kert lesz, de legalább partiban leszek a fűvel ha minden jól megy. Tegnap Füreden…..
ködpiszkáló legális drogok 2012.01.21 09:31:00
Kaptam egy körlevelet, amelyben a naturhirek.hu "leleplező" írásán kellett volna felháborodnom: "Nagy divatja van manapság az úgynevezett designer drogok hajszolásának. Szemfüles rendőrségünk azonnal lecsap egy üzletre, ha az Amszterdamshopnak vagy Kábítószerszaküzletnek…..
van kafa madáretető már, amit látogatnak is szép számmal a környék madarai. a kert végét felástuk apámmal, oda tavasszal mennek a igénytelen tökfélék (sütőtök, padlizsán, cukkíni), szeder és szamóca, valamint barackfák még talán idén.   a földmunkák okoztak némi…..
hétvégén 25 fok volt, most 12. így megy ez aprajafalván. apósom rittyentett olyan marhalábszárpörit, hogy örökké enném. voltam kertészetben, mondtak is olyan árakat, hogy tyű, főleg a gyorsan növő császárfára. ellenben a zsibin egy bácsi 800 forintért árulja az én-magas…..
kertes házba költözünk kul 2015.10.04 00:14:56
a fű szépen növöget, majd lesz kép is nemsoká. ma 10 literes vaskondért vettünk állvánnyal román cigányoktól a mihály-napi vásáron. holnap 3 kiló marhalábszárral avatjuk. ..
kertes házba költözünk fűmag 2015.09.25 11:17:36
tegnap nagyon lelkesen elszaladtam a gazdaboltba, 5 kg focifűmaggal egy új kapával és némi műtrágyával távoztam, na meg egy 8litere öntözőkannával. 1 órám volt mielőtt oviba kellett mennem, kb 5X5 métert vetettem be fűmaggal, meglátjuk mi sül ki belőle. elvileg két hét múlva…..
adott egy kis család, az ország keleti felén.  anya is apa is panelban nőtt fel és lakott az elmúlt harmincpár évben. most egy hirtelen jött lehetőséget megragadva kertesházba költöznek albérletbe, ahol lesz pici kertecskéjük + sok-sok érdekes dolog vár rájuk, főleg olyanok…..