Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V-PORT

0 bejegyzést írt és 5399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel lehet túldobni az állandó, szűnni nem akaró, soha véget nem érő forradalmat? Egy világháborúval, nyilván, apróbb hülyeségekkel próbálkozni is annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak. Morcos Bajusz pedig simán belehülyült a nereskedésbe annyira, hogy…..
Érdekes tapasztalat volt megnézni mivel készültek a Párt tagjai az idei karácsonyra: - Orbán Viktor igyekezett a cukinál is cukibbnak látszani, - Bayer Zsolt meg a maga alá trottyantott szarhalmon trónolva izomból próbálta megfékezni, hogy ne üsse meg a…..
Varánusz Boldog bejglikómát! 2014.12.24 07:57:49
Békéset. Nyugalmasat. Mindenkinek...
V-PORT 2014.12.24 09:44:40
V-PORT 2014.12.24 10:44:52
@Penivaldes: Boldog Karácsonyt Peni!
V-PORT 2014.12.24 10:57:27
@Penivaldes: Karácsonyi zserbó. A szokásos baracklekvár helyett narancslekvárral, és a dióba ment egy kis fahéj. Plusz diós kifli. Ja és egy pohárdesszert, mézeskalács, tejszín, narancs.
Azt hitted a Főnök királycsinálója, gegmenje, esze, hangja Habony Árpád? Frászt. Sehol nincs az általa keltett hatás ahhoz, amit ez a mi Ferink összehoz. Gyengült Orbán, a pártegység reped, a népszerűség szabadesésben zuhan lefelé, és amúgy is kéne valami ajándék…..
V-PORT 2014.12.23 16:04:11
@Penivaldes: Én is szeretem. Őszinte és szerény. Orbánban is ezt a két tulajdonságot szeretem a legjobban.
He! Igen, ti, ti urizáló majmok. Én is mondhattam volna amit mondhattam volna. Például, hogy a pulpitus alatt kézzel bontalak ki titeket, mint egy halat, és kucsmát varrok a molyette bőrötökből. De nem mondtam, pedig nagy volt a kísértés, helyette próbálom úgy elmagyarázni mi…..
V-PORT 2014.12.22 14:45:06
@Penivaldes: Pont Karácsonykor lesz ez a puncs? Tudjuk kik csinálják, akiknek nem ünnep a Karácsony.
Viktor Orbánovicsról köztudott, hogy a: önmaga szerint még sosenem, detélleg sose hazudott, b: szerintünk ettől függetlenül azért rendszeresen előfordul ez vele. De azt mondhatjuk, hogy - indexes kifejezéssel élve - az igazságot elgörbíteni azért ő sem szokta akkora mértékben…..
V-PORT 2014.12.14 15:05:09
@Penivaldes: Vizsgák? Karácsony (nem Gergő, hanem az ünnep)?
V-PORT 2014.12.14 15:10:21
@Penivaldes: Orvosi vizsgálatok? Ez nem hangzik valami jól. Bocs, de nincs kedvem politikáról beszélni, most unom.
V-PORT 2014.12.14 15:16:13
@Penivaldes: Ez jó. Én végigpörgetem majd azokat a sorozatokat, amit nem láttam mostanában.
Mikor elolvastam Rogánia ingatlanpanamájáról szóló legfrissebb híreket, akkor egy olyan cifra káromkodás szaladt ki a számon, amit báránylelkű jókeresztény olvasóim lelki békéje miatt idézni sem merek. Mert szerepelt benne a Jóisten személyesen, az ő legősibb mesterséget…..
Lehet próbálni hülyébbnél hülyébb magyarázatokkal szépíteni, de megmásítani ezekkel sem sikerül: kormánypártunk Mikulásra méretes népszerűségesést kapott a választóktól. Lassan ott tartunk, Orbán hiába hord össze hetet havat az úgynevezett nemzeti függetlenségünk…..
V-PORT 2014.12.06 20:55:49
@Penivaldes: Nem ismered a drogos Juhász Péter?
V-PORT 2014.12.06 21:09:52
@taga20: Direkt így akartam. :))
Varánusz Orbán - McCain 0:1 2014.12.04 10:31:35
Kedves magyar barátaim! Úgy látom Népvezéreteket illető szavaimat sikerült félreérteni vagy félremagyarázni, ezért szükségét látom a pontosításnak és némi magyarázatnak: - Nem azt mondtam, Orbán neofasiszta, hanem azt, újfaszista. A jelző első felét úgy kell érteni,…..
Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy…..
Már megint az a gátlástalan, kurva sajtó a hibás! Picsábamár ezekkel, de tényleg. Csak hergelik az embereket felfele, mikor annyi de annyi jó dolog van amivel törődhetnének. Például, hogy mekkora nemzeti orgazmust fog okozni, ha Orbán Viktor végre beköltözhet majd a karmelita…..
Amikor leváltottuk Papcsákot az öröm mellett volt bennem egy kis szomorúság is: Úgy éreztem hiányozni fognak az one man show-k, amiben verhetetlen a mi Ferink. De elég volt egy képviselői zsebek felé nyúlkáló apropó és szerencsére máris bizonyította, nem jött ki a…..
Öreg oligarcha szívatóval indul, de ha felveszi a fordulatot és bepörög, ki tudja mi lesz a vége. Márpedig úgy néz ki, Nemzeti Lajosunk bepörgött, és az átdisznólkodott évtizedek után kerékkötője lenne a nernek. Rajta, pontosabban a kénye-kedvén múlna, hogy van aznap…..
V-PORT 2014.11.27 13:36:24
@dr. jenőke (jenőke): De mi van akkor ha ezt is Gyurcsány kottájából játsszák? Ha Obama-t Gyurcsány irányítja, akkor biztos van legalább egy futsalos, akit meg Feri?
V-PORT 2014.11.27 13:43:25
Elbasztam. Nem kicsit, nagyon. Néztek rám várakozva, kérdőn az asztal körül ülő európai értelemben vett üzletemberek, mint borzongásra vágyó kamaszok szoktak egy egzotikusan undorító országból érkezett szomorú bohócra, és várták a mesét. - Mik a legfrissebb fejlemények…..
A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő…..
V-PORT 2014.11.25 11:45:48
@látjátok feleim szümtükkel: Pont a pécsi rendőrség! Vagyis ez az általános vélemény, és nem tegnap alakult ki.
V-PORT 2014.11.25 12:01:36
@Penivaldes: Pontosan. Én ezt baromira felháborítónak tartom. És csodálkoznak, hogy például a gólyatáborban történtekről sem akartak beszélni. Általános vélemény, szerintem, hogy te is hibás vagy, te is tehetsz róla.
Varánusz Kósa Lajos nagy utazása 2014.11.23 11:54:38
KupakLali elfáradt, elindult pihenni a neki legkedvesebbekkel: a titkárnőjével és Halász János ex-államtitkárral meg fiával. Elvert kábé egymilliót a nehezen megkeresett lovettából, oké. De lássuk be a pihenést nem adják ingyen, ráadásul a Rolling Stones is inkább koncertezik…..
V-PORT 2014.11.23 14:23:21
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én már annak is örültem volna, ha Orbán érkezése előtt a Wc-t ellenőrizhettem volna. :)
Attejóisten, hová kapjak, mihez értsek nagy hirtelen, mivel szolgálhatnám leginkább rokonaim, haverjaim és hűbéreseim hazám, akarom mondani Hazám de még inkább Nemzetem és Hazám érdekeit? Mi? Ne tessenek úgy hadarni, mert ha összezavarodok akkor teljes lesz a…..
Voltegyszer országban akad egy társaság, ami: - Először mintát ad az amcsiknak a magyar kormányzati szintű mutyimodellből, - majd lebuktatja magát, ezzel nyilvánosságra hozza a saját hülyeségét és kirobbantja a rendszerváltás utáni idők legkomolyabb diplomáciai…..
V-PORT 2014.11.21 06:52:29
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Jó, akkor rengeteg címet ki lehet osztani a haveroknak. Vida Ildikó a Nemzet Adóellenőre. Simicska Lajos a Nemzet Vállalkozója. Vajna a Nemzet Jackpotja. Bayer a Nemzet Újságírója. Lánczi András a Nemzet Prezije. Deutsch Tamás a Nemzet Konzultációja. Kövér László a Nemzet Zászlaja. Csizmadia László a Nemzet Civilje. Orbán Viktor a Nemzet, Maga.
Egyszervolt országban minden megeshet, pláne, ha korrupcióról vagy mutyiról van szó? A híreket egymás után rakva érdekes képecske kezd kirajzolódni: Azt mondják az amcsik a nyilvánosságra került "fecniben", ők elég régen és elég sokszor figyelmeztették a magyar kormányt…..
V-PORT 2014.11.18 17:47:38
index.hu/belfold/2014/11/18/zugloban_teljesen_elszalltak_a_kepviseloi_fizetesek/
És Szigetvári Viktor most azt gondolja, hogy nem is volt olyan rossz dolog ez a szakítás. :)
V-PORT 2014.11.18 18:00:58
@fzs.1933: Ez olyan szép. Ufo-k is lesznek?
V-PORT 2014.11.18 18:09:43
@fzs.1933: Imolán húzod fel magad? Tuti Ufo vagy. :)
Varánusz Menj a picsába, Amerika! 2014.11.15 18:05:11
Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül,…..
Régi szlogenje Mindenórás Tábornok urunknak, hogy a különadókra a "zemberek igazságérzete" miatt van szükség elsősorban. Jó, másodsorban megjelenhetnek az okok között olyan egyénieskedések, mint személyes bosszú az RTL esetében, de ezt most hagyjuk. Lényeg a 2010 óta…..
Legjobb barátunknak, az USÁnak sikerült ami közel egy évtizede senkinek: lelökte, mit lelökte, lesöpörte trónjáról Leggyűlöltebb Ellenségünket, Ferit, és Jóbarát Andrét ültette a helyébe. Innentől André a főgonosz, minden rossz megtestesítője, az ártatlan…..
Szeretett népeink! Nagy nap ez a mai, meghatottan állok itt előttetek. A keleti kiskaput kitártuk és örök barátokat találtunk mögötte. Megérte. Vagy legalábbis erősen remélem, hogy meg fogja érni. Nekünk. Meg nektek is. Mert annyi, de annyi bennünk a közös.  - Ti szeretitek a…..
Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli.  Ez az ember nem Jóbarát André:         Lehet a reklámadós meakulpa megtette a…..