Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenterbe

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán, takarodsz? 2011.11.18 05:41:00
Sűrűre sikerült a tegnapi nap kormányunk számára. Annyira sűrűre, hogy ők maguk sem tudták hová is kapjanak, mit és kivel mondassanak, végül aztán csak kinyögték:Új tárgyalásokat kezdünk az IMF-el.Szögezzük le mindjárt az elején: ha ez így igaz, akkor végre felelős és…..
Csodálatos NGM-közlemény: Bevezetés: "Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. Ehhez távol kellett tartanunk magunkat…..
Orbán Viktor már korábban célzott arra: „ha az IMF visszajön, én el...” - írta alig két napja a Népszabóság FIDESZ-es forrásokra hivatkozva, hisz... ...az IMF visszatérése esetén manifesztálódna, hogy a sajátosan magyar szabadságharcos gazdaságpolitika megbukott.…..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
Nem számolok azzal első gondolataimban, hogy Orbán Viktor 2014 előtt megbukik. Bár ahogy Európa döntött Papandreu és Berlusconi sorsáról, dönthet Orbánéról is. Jelenleg azonban még erős a parlamenti kétharmad és túlságosan megosztott az ellenzék. Már csak azért sem…..
 Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Mt! Elég régen olvaslak benneteket, most…..
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
kenterbe 2011.06.01 21:13:47
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Orbán Viktor minden forradalmi lózungja ellenére sem mert nekimenni a mindenkori magyar kormányt fogva tartó, egyre csak hízó inaktív népességnek. A Fidesz, akárcsak szocialista elődjei, az aktívakat sarcolja és az inaktívak kegyeit keresi. A Véleményvezér évértékelése.…..
Tegnap este a hazai „legmagasabb intelligenciájú emberek klubja”, a Mensa HungarIQa meghívására vettem részt egy beszélgetésen. A közel három órás élve boncolás során – meglepetésemre – komoly érdeklődés mutatkozott aziránt, hogy vajon hogyan szerzi az…..
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
Ma délután lejárt az ajánlószelvények gyűjtésére rendelkezésre álló - jelentősen megrövidített – idő. A hivatalos honlapra folyamatosan kerülnek fel az indulók, ezért egyelőre végleges számokról nem beszélhetünk. Néhány dolog azonban már most látszik. (Fotó:…..
Íme, a következő körzetekben megy a visszaszámlálás, a linkre kattintva körzetadatok!Hozzátok az ajánlásokat, nagyon kevés kell már csak holnapra!I. kerület, körzetek:1: 12 cédula hiányzik utcanevek itt!2: 5 cédula hiányzik utcanevek itt!7: 4 cédula hiányzik utcanevek…..
Bár az önkormányzati választás – ha lehet egyáltalán fokozni - az áprilisi parlamenti voksolásnál is lefutottabbnak látszik, a pártok önmagukhoz képest azért okozhatnak meglepetéseket. Most éppen az LMP nehézségeivel van tele a sajtó, az Index egyenesen készülő…..
kenterbe 2010.08.31 18:51:47
Üdv mindenkinek, aki szerint semmi "baj" nincs az LMP-vel, legfeljebb az, hogy túl gyorsan növekednek.
Ld. egy friss budapesti ajánlószelvényállás-beszámolót:
lmp678.blog.hu/
Az LMP időarányosan több ajánlószelvényt gyűjtött, mint tavasszal. Az akkor a baj, hogy nem kétszer-háromszor annyit? Hogy még mindig csak a negyedik erő Magyarországon és még nem előzte meg a Jobbikot vagy az MSZP-t? Egy ilyen fiatal párt?
Aki nem a kényelmes székből kritizálgat, hanem azt akarja, hogy ne csak MSZP, Jobbik és Fidesz legyen a szavazólapon, az segítse Jávor Benedekéket! Mindig kopogtatócetli számít!
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
kenterbe 2010.08.30 13:57:20
@Ngelina:
Te jó ég milyen emberek facebookolnak...
"Egy csomó képen kellett az ismerőseimet azonosítanom név szerint, mire beengedett, és max 3 hibát lehetett volna véteni..."
Ilyenkor elgondolkodom, hogy milyen áldás is a digitális írástudatlanság...
Úgy indult, mint egy abszurd ötlet. Aztán az idő előrehaladtával nőtt, mint maga a tiltakozás. Ma egy utópisztikus projekt, ami már egészen magasra, pontosan 1071 méterre nőtte ki magát. A történet röviden akkor kezdődött, amikor a berlini városatyák úgy döntöttek, hogy az óriási légi forgalmat…..
Magyaridióta FFFF 2010.08.18 06:15:00
Azaz Forradalomtól Fáradt Fideszes Figura. (Egy kávét és egy sminket megérdemelt volna szegénykém. Mi meg egy mosolyt, még ha hamis is lett volna...)..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
kenterbe 2010.03.21 22:43:49
@szobatars: Bocs, de tényleg rosszul számoltál. A 40 ezer tényleg kb. 40 ezer lehet, de mennyi ment el közülük szavazni tavaly júniusban? És mennyi most? Harmada, fele, kétharmada...
kenterbe 2010.03.21 22:56:59
@szobatars: Nem, de mondjuk 6 ezer kopicetli tiszteletetparancsoló, hiszen ha ők el is mennek szavazni, akkor a 40 ezer választópolgárból a 24 ezer választóból már is megvan a 25 százalék. De amúgy szerintem nem kell félni a Jobbiktól ennek ellenére, valahol nyilván nagyon erősek lesznek, eősebbek, mint az EP-választáskor, de azért ennek az országnak van tartása és nem kér nagy adagban a Jobbikból. És hát a szadesz a budapesti fertőben volt mindig erős, a Jobbik pedig úgy látszik, a vidéki fertőben az...
kenterbe 2010.03.21 23:08:20
@Captain Tott: Egyetértek, Budapesten és a Dunántúlon fityiszt mutatnak a szélsőjobbnak, a keleti végeken akármennyire vitézkedhet a Hobbit Magyarországért Mozgalom.
Igen, az országnak van tartása, ha éppenhogycsakis: pl. nem lehetett Szili Katalinból köztársasági elnök, elkerültük a pénzügyi összeomlást, az őszödi beszéd után volt elemi társadalmi felháborodás stb...
Ma délután 4 órakor lejárt az ajánlószelvények leadási határideje. A hivatalos honlap szerint az MDF és az LMP az előzményekhez, a jelölési folyamat nehézségeihez képest komoly bravúrt hajtott végre: mindkét párt esélyes arra, hogy az ország minden pontján ott legyen a…..