Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danitronhun

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ablakon kinézve vagy a naptárra pillantva könnyen észrevehető, hogy bizony már jócskán vége van a nyárnak. A filmes felhozatallal sincs ez másként, hiszen míg a nyári szezonban szinte minden héten belebotlottunk egy-egy nagyobb volumenű filmbe – legyen szó akár animációs,…..
A fene gondolta volna, hogy az Expendables ekkora hullámot fog elindítani, mint ami nemsokára elsodor minket. Nagyon úgy néz ki, hogy a bugyuta, tesztoszteron-dús akciófilmek új, leginkább "nyugdíjas"-nak nevezhető korszaka előtt állunk, hiszen nem elég hogy augusztus végén végre…..
Oké, oké, értem, hogy ez direkt ekkora nagy marhaság, de azért megkérdem: Szerintetek annyira rossz lesz, hogy az már jó? A trailer végén a film rendező elárulja, hogy szerinte igen. Meglátjuk!Mivel még nincs besorolva idehaza, 18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
Éppen a mai napon lett 4 éve, hogy felkerült az első bejegyzés, vagyis hivatalosan ma lett 4 éves a Baaad Movies. Mivel a Kérdezz-Felelek közepén vagyunk, ezen kívül nem terveztünk semmi különleges kiadást, a rengeteg kérdés megválaszolása közben úgy is annyi apróság és…..
Az általunk is egyre kevésbé utált, látszólag kitörni próbáló Patiszon Robi megkapta élete eddigi legnagyobb lehetőségét a kult-rendező David Cronenberg készülő Cosmopolis filmjében. A sztori egy fiatal milliárdosról szól, aki egy nap elhatározza, hogy egy másik fodrásznál…..
Lássuk csak: volt egy közepes első rész, egy borzasztó második, egy korrekt harmadik, és egy annyira-rossz-hogy-az-már-jó negyedik. Ezek után nem is nagyon tudom, mire kéne számítani az ötödiktől. Mindenesetre megint lesz sok videojáték-szintű akció, a látvány egész korrektnek…..
Baaad Movies Mit nézünk jövőre? 2011.12.13 19:14:00
Mielőtt belevágnék: Videós fronton most kis csúszás van, hiszen Sorter következett volna egy nem akármilyen filmmel, viszont a vizsgaidőszak miatt úgy tűnik, megint rajtam a sor. Szerdától három napig szabadságon leszek, azalatt biztosan befejezem a videót, hogy hétvégére legyen…..
Rövid véleményünk Cápapöcs Jason Bourne-ná válásáról!Ezen a linken letölthetitek külön a hangot!A napokban továbbá kitettük két blog linkjét az ajánlott oldalak közé. A Tales from the Blog horrorfilmekkel foglalkozik, a Kocka-kuckón pedig film- és játékkritikákat…..
Az előző top 5-ös videóink folytatásai, melyekben összeszedtük azt az öt bemutatót, amikre egyébként igyekszünk vissza sem gondolni. BlackShepp videója: Sorter videója:..
Bár már a negyedik évad vége felé járunk, de még becsúszott egy igazi csemege is hozzánk. A The Roller Blade Seven című rémálomról még sokat fogok beszélni, úgyhogy mindenki vegyen egy nagy levegőt, és készüljön fel, mert ez még csak a bemelegítés! ..
Örömmel jelenthetem, hogy szombat délután 6 órakor A YeshNo bloggal együtt nyélbe ütjük a régóta tervezett Transmorphers Live-ot. Azaz, ahányan csak tudjuk (Othala, Laczfy87, Visor, Darth Revan Master, Effecta, Sorter, jómagam és még azok, akiket esetleg kihagytam…) együtt…..
Már épphogy elértük a várva várt premiert, amikor bejelentették, hogy Stallone zúzdáját, az utóbbi évek legnagyobb akciódömpingjének ígérkező The expendables-t nagy valószínűséggel nem mutatják be Magyarországon a világpremier időpontjában. Ez még nem száz százalékig…..
Bár mostanra a negyedik évad valósággal úszik az emlékezetes alkotásokban, most mégis egy olyan "film" került bemutatásra, melynél teljes meggyőződéssel állíthatom: ehhez foghatót még nem láttatok! (Elnézést a bal felső sarokban lévő szövegért, de csak így tudtam…..
Baaad Movies Filmelemzők Oscarja! 2010.07.12 22:57:00
 A Rossz Mozifilmek Sorozat és a Baaadmovies Blog büszkén prezentálja:Az Első Filmelemzők Oscarja! Kedvet érzel magadban filmelemző videók készítéséhez? Szeretnéd magad megmérettetni e téren? Akkor a Filmelemzők Oscarját NEKED találták ki!Az értékelés és…..
Avagy elkezdődött a centi-vágás! Stallone, Rourke, Lundgren, Li, Statham, Roberts, Austin, Crews, Couture, Schwarzenegger, Willis, és a híresztelések szerint mindez kiegészül Danny Trejo és Chuck Norris (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nevével!Az év legtökösebb zúzása lesz, ez…..
Asszem nincs mit hozzáfűzni... kisebb-nagyobb szenvedések árán, de csak kész lettem ezzel a videóval is. Hamarosan számíthattok még egy top10-es listára, addig is jó szórakozást ehhez! ..
A Toy Story után újabb mesterműre sikerült jegyet váltanunk, és ezúttal nem csak kettőnknek... ..