Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ká. Räikkönen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Szerenkénti döntő 2012.07.14 17:09:00
Egy testépítő inspirálta ezt az anyagot, Gianluca Fontana pedig megfotózta az Io Donna számára. A modell Alice Baton, aki elég impresszíven mutatja be az úszódresszeket. A stylist Alessandro Covasce volt. A sminkért Gianluca Guaitoli és Adalberto P. felelt. Úsznál ezekben a…..
Ká. Räikkönen 2012.07.15 17:11:56
Mert gyülekezni mindenkinek joga van… Alaptörvény VIII. cikk (1) Mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez. Diszklémer 1.: mindannyian tudjuk, hogy a rendezvény nem a gyülekezési jog gyakorlása. Akit a gyülekezési jog érdekel, klikk ide. Hátha megembereli magát a…..
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
A finn megerősítette, az angolok szerződést kínálnak neki, de a Forma-1-en kívül is van lehetősége.”A Toyota szóba sem került, ha F1-es autót akarok vezetni, akkor a McLaren az egyetlen opcióm. A következő néhány napban kiderül” – nyilatkozta a finn MTV3…..
Ká. Räikkönen 2009.10.29 19:45:11