Regisztráció Blogot indítok
Adatok
driver70

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetekben ismét felerősödött a vita arról, hogy mennyit érhetnek az oltások, ha azt látjuk, hogy a negyedik hullám nagyságrendileg ugyanolyan számokat produkál, mint a második tavaly ősszel? Minthogy a megtalált fertőzöttek napi száma nagyon sok mindentől függ, és nem sokat árul el az új…..
Szombaton nyitnak a vendéglátóhelyek teraszai, néhány nap múlva pedig a szolgáltatások széles körével folytatódik a korlátozások feloldása. Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádiós értékelése most olyan volt, mint egy győzelmi jelentés, pedig a járványügyi helyzet messze nem indokolja ezt az…..
driver70 2021.04.24 15:48:11
@Kivlov: Még jó,hogy én elkerültem az oltást így mellékhatásként nincsenek téveszméim
driver70 2021.04.24 15:50:34
@Kivlov: Abban is biztos vagyok ,hogy ezt a szegregációs játékot csak rövid távon lehet majd fenntartani
driver70 2021.04.24 15:56:53
@Kivlov: Nem lesz 1 hónap se
Nem kérdés, hogy Magyarország a világ legjobban átoltott országai közé tartozik jelenleg. Jogosan merül fel viszont a kérdés, hogy mikor élvezhetjük már végre az átoltottság áldásos hatását? Hiszen az sem titok, hogy hazánk a harmadik hullám legtöbb halottját produkáló ország. A napi halottak…..
driver70 2021.04.18 14:55:37
@Kivlov: Egy a lényeg ,aki szeret orosz rulettet játszani az azonnal rohanjon az oltópontra .Nincs már sorban állás ,azonnal sorra kerül
Teljesen értelmetlen a lejárat automatikus számítása, miközben lenne sokkal jobb módszer is. Igaz, azon dolgozni kell...
driver70 2021.04.06 12:41:50
Én még nem akarok öngyilkos lenni,de ki hogy érzi

Geert Vanden Bossche, egy világszerte elismert oltásszakértő és oltásfejlesztő, aki Bill Gates alapítványánál is dolgozott, nem törődve a karrierjével, most arra figyelmeztet, hogy a vakcina hatására az oltottak a mutánsok veszélyes, szupertörzseit tenyészthetik ki magukban, amik immunisak bármilyen védőoltással szemben. amit aztán továbbadnak, ezzel veszélyeztetve az egész emberi fajt.
Ha a világ nem hagyja abba a tömegek beoltását, akkor halálos járvány keletkezhet pusztító következményekkel, amit maga az oltás idézett elő.Ezt az oltást nem lenne szabad járvány idején adni. Nem véd a fertőzéstől. Sajnos nem látunk az orrunknál tovább. Elmulasztottuk, hogy összerakjuk a kirakó mozaikdarabkáit.
Az immunizáció olyan, mintha egy új programot telepítenél a számítógépre.
A saját, nem specifikus antitestjeink széles skálán dolgoznak, jöhet akármelyik vírusváltozat, megvédenek tőle.
A vakcina hatására keletkező antitestek másmilyenek. Ezek tartósan veled maradnak. Ezek viszont specifikus antitestek, amik csak egy bizonyos vírusra reagálnak. Más fajta vírusra nem tudnak reagálni.
A vakcina indukálta antitestek robosztusabbak és felülkerekednek a szervezet saját természetes antitestjein, és soha többet nem hagyják őket érvényesülni, így a szervezet a variánsokkal szemben védtelen lesz.
Aki oltat, az nagy bajba kerül, mert tönkreteszi a saját, természetes immunrendszerét.
Amikor az oltásokat görényeken tesztelték, a görények nagyon súlyos reakciót mutattak, amikor az oltás után kitették őket egy koronavírus fertőzésnek.
A vakcina nagyon súlyos globális problémát jelent, mert egyre fertőzőbbé és halálosabbá alakítja a vírust. Aminek a vége az lesz, hogy a vírus már olyan fertőző, hogy nem lehet megállítani.
Ez már most is zajlik. Az oltással a személyt tünet nélküli hordozóvá alakítjuk, aki ontja a vírust. Már most közel járunk a vakcinarezisztenciához.
Az oltással elveszted az immunrendszered legértékesebb részét, a veled született immunrendszert, mert ezt nem hagyja érvényesülni a vakcina által kiváltott antitest. Ez a hatás tartós marad, és minden védelmet elvesztesz bármely vírusvariánssal szemben. Vagyis a saját immunrendszered lenullázódik.
Ezt az oltást nem lenne szabad járvány közben használni. Mert megfizetjük az árát. Természetes járványoknál nem találkozunk egyre erősebb vírustörzsek megjelenésével. A helyzet már kezelhetetlen. Mi magunk mutáljuk a vírust az oltással.

Na ez a durva
driver70 2021.04.06 13:46:45
@konrada: Van néhány orvos a családban és ők is hasonmló dolgokról beszélnek és egyikük sem akarja beoltatni magát.
Három évtizednyi Balaton-tapasztalat birtokában kijelenthetem: eddig sajnos rendre zátonyra futott a Balaton négyévszakos kikapcsolódássá fejlesztése. Néhány tófagyasztóan zimankós téltől eltekintve javarészt 2-3 hónapra korlátozódik a szezon, amikor a helyi szolgáltatók bevételt realizálhatnak az…..
driver70 2021.03.18 14:07:04
@zsu80: maszk és kesztyű nèlkül ? Az nagyon durva lehetett .Remélem minden német turista távozása utàn ördögűzőt hívtak a szàllásadók
Nem tudom említettem-e már, hogy imádom a Viktort. Olyan egyszerű fickó. Most is remekül kimódolta a tutit. És majdnem be is jött neki. Stratégiája, mint a faék. A tavalyi lezárás megmutatta, hogy Európa piros pöttyös seggű gyorsnaszádja pár hónapos zárlat után a nyeletlen fejsze gyorsaságával képes…..
Lassan minden magas tisztséget betöltő fideszes politikus megkapja a védőoltást, és többségük demonstratív módon a kínai vakcinát választja. Nem is lenne ezzel gond, hiszen saját akaratukból választották a Sinopharm-vakcinát, de az oltóanyag körüli vitáknak olyan politikai töltete van, ami messze…..
Kitűnő volt a mesterterv, de tényleg. Persze kizárólag hatalomtechnikai oldalról nézve. De sose tudjuk meg, bejött volna-e, mert szembejött megint a valóság. A vírus. Az egyetlen ellenfél, akit nem tudnak lekaraktergyilkolni, aki valóságos és veszélyes. Nem hülyék a magyar tudósok, nyilván…..
driver70 2021.02.28 10:05:43
@felső határ nincs: Tökéletesen egyetértek.Aki 1 év után még mindig barlangban szeretne lakni és az M1 híradót nézni az tegye,de akadályozzon másokat.
driver70 2021.02.28 22:20:07
@Reding Roli: Ennyi hülyeséget egy komment én már régen olvastam

Fokozzuk akkor

Csak 1 féle vakcina van 5 néven (made in china )
Lehet feliratot választani ,tehát demokrácia van Szerintem egyiket sem kell erőltetni
Csütörtökön kezdődik egy EU csúcstalálkozó, ahol a mindenkit egyre inkább zavaró vakcinahiány mellett a vakcinaútlevél, az egyéni (kvázi turisztikai) beutazási korlátozások, illetve az azokkal kapcsolatos, de attól független karanténkötelezettségek is témák lesznek. A vakcinahiány főleg azért gond,…..
driver70 2021.02.28 18:26:18
@Nancsibacsi: Remélem csak viccelsz
Újabb teljesen felesleges nemzeti konzultáció zajlik napjainkban, de legalább nem kerül olyan sokba, mint a korábbiak. A mostani kérdések is némileg irányított válaszokra ösztökélik a polgárokat, de mivel csak online hirdették meg a konzultációt, ezúttal a válaszadók aránya várhatóan fiatalabb…..
Nem várt ugyan nagyon mást senki, ezzel együtt sokaknak okozott kellemetlenséget az osztrák bekeményítés, ami elsősorban persze az ingázók életét keserítette meg. A magyar kormány most enyhítést kért, kérdés, milyen eredménnyel, miközben az ingázók szerint nem feltétlenül az osztrákok jelentik a…..
driver70 2021.02.17 23:52:10
@gabors: ennyi zöldséget összehozni egy hozzászólásban
Sajnos sokan még mindig nem ébredtek fel,pedig már 1éve hülyére vesznek minket
Ahogy Európa felett a lelki szemeim előtt egy sötét ködfelleg úszik, úgy itt, Nicaraguában minden olyan derűs és békés. Persze pont a távolság az, ami leginkább elferdíti a tényeket, és a valódi tapasztalás által tudod csak bizonyosan, hogy mi is a valóság. Éppen ezért gondoltam arra, hogy…..
Egy másik, hazai médiából kimaradni látszó kis színes hír. Jött ezzel a "hordjon mindenki maszkot, teszteltesse magát, oltakozzon" dumával, amit már tényleg mindenki unhat, majd a járvány 400-valahányezer áldozatáról szeretett volna megemlékezni egyperces néma csenddel az amerikai elnök. Nem azt…..
driver70 2021.02.11 17:46:55
@birka menet: Biden maga egy vicc és akkor még nem beszéltünk a megválasztásának körülményeiről.Annyira népszerü,hogy az elkövetkező pár hónapban,míg ő az elnök,biztos nem fog Floridába vagy Texasba látogatni.
driver70 2021.02.11 18:29:56
@élveteg: Néha azt is eldöntheti,hogy milyen pohárból igyon
Jövő héttől szigorodnak az Ausztriába ingázás feltételei, erről már mi is írtunk a napokban. Ugyanakkor nehézséget jelent, hogy alig pár nappal a február 10-től érvényes változások előtt elég sok részlet még mindig nem tiszta, márpedig így nem könnyű tervezni...
driver70 2021.02.07 11:22:23
@tatárfejű kutya: vírus az sokféle van,de egyikkel sem lehet alátámasztani az egyre idiótább intézkedéseket.Fake videókkal és a statisztikák hamisításával indokolnak egyenlőre,de már nem sokáig.Egyre több ember ébred a rettegő álmaiból
driver70 2021.02.07 21:55:31
@droid_: az legalább annyira szomorú ,hogy még mindig vannak akik benyelik a médiában folyó agymosást
Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…..
driver70 2021.01.23 22:58:42
Lassan el kellene engedni ezt az oltás kérdést. index.hu/velemeny/2021/01/19/miert_az_oltasovatossag_a_tobbsegi_allaspont/
Az emberek nagyobb százaléka nem kér semelyik vakcinából ,illetve sokan megvárják,hogy hány végtaggal lesz több vagy kevesebb a beoltottaknak és utána dönt. Akár tetszik akár nem a vakcinátöl nagy változást nem várhatunk .Egyébként pedig aki orosz vagy kínai árut kap az automatikusan KGB-s vagy Kínai ügynök lesz.Gondolom ezt is sokan el akarják kerülni
driver70 2021.01.26 13:46:05
@janos_3: A KSH is és te is hazudozol egyfolytában.Viktorral nemsokára kicsináljuk a vírust
Alapvetően - valószínűleg szakmámból adódan, vagy talán épp fordítva, azért ez a szakmám, mert ilyen a beálítottságom - a biztonsági szempontú “Jobb félni, mint megijedni” hozzáállás híve vagyok. Ezért háborít fel a sok vírusszkeptikus, valamint a rengeteg álhíroldal minden valós alapot és tényt…..
driver70 2021.01.25 20:32:42
@ez is egy vélemény: Tökéletesen egyetértek.A sok oltás fetisiszta egymás sarkát tapossa,hogy megkapja a hőn áhított vakcinát és közben mindenkiben a tömeggyilkost látják aki nem ért egyet velük.Szerencsére egyenlőre a normálisan gondolkodók vannak többen.Hamarosan nálunk is az utcára megy a tömeg ,mint pl.Hollandiában.Remélem ezt nem várja meg a vezérkar
A napokban látványosan beindult a verseny a lezárásokkal elégedetlen szavazók megszerzéséért. Ahogy még szeptemberben megjósoltam, bejegyezték Gődény György új pártját. (Még a párt nevét is majdnem eltaláltam.) Legújabb írásában pedig már a Doktor Úr is megerősíti, hogy indul a választáson, ha…..
driver70 2021.01.18 08:43:03
@a nagy hohohorgász: ez sajnos így van. Nálunk az ellenzék a Muppet Show szinonímája jelenleg
Orbán Viktor beengedte a járványt és tudatosan hagyta addig terjedni, amíg az egészségügy az összeomlás szélére került. Ezért halt meg hetekig koronában közel 200 ember és még ma is szinte minden nap több mint 100. Ezek után tudja pont ő azt sugallni, hogy azért halt meg naponta 100-110 ember, mert…..
    Az emberek jellemző tulajdonsága, hogy mindig találnak valamit, ami miatt elégedetlenek lehetnek. A COVID19 járványnak már az elején követelték a mielőbbi védőoltást. Ez most elérhetővé vált, tehát itt az ideje kritizálni, lehúzni, zavart kelteni, és újfent elégedetlenkedni.    …..
driver70 2021.01.09 19:09:25
@Ménár Atya: A halálozási adatok és a fertőzöttek száma is felfelé van tolva bőven.Nem kevés példát tudnék erre. Ezek az infók nem a Facebook ről származnak ,hanem orvosoktól és az állami szférában dolgozó ismerősöktől
driver70 2021.01.09 20:07:38
@Ménár Atya: melyik ellenzékre gondolsz?Arra amelyik úgy csinál mintha ellenzék lenne vagy arra amelyiket a Fidesz finanszírozza
driver70 2021.01.09 20:09:11
@MaCS_70: a tesztek még mindig semmit sem érnek .Erre felesleges hivatkozni
Mindenkinek otthon kell maradnia, csak létszükség esetén hagyható el a lakás. Az iskolák is bezárnak...
driver70 2021.01.06 20:51:02
@hannibal_barcas_127: te idióta ,miért nem csinálsz csak magadnak egy blogot ahol tudsz magaddal beszélgetni.Erre szerintem senki sem kiváncsi
Nem olyan gyakori, hogy a Kárpát-medencében feltűnik egy-egy politikus, aki populistaként kezdte, aztán kiderül róla, hogy bizony, hogyha tennie kell, akkor tesz is. Úgy vélem, hogy ez a kategória, amiből igazán tanulhatna a magyar miniszterelnök is...
Múlt héten ültek össze államonként az úgynevezett "elektorok", hogy (most már tényleg) elnököt válasszanak. És még mindig nincs vége... Az amerikai politika, magyarán a "katonai-ipari komplexum szórakoztatóipari részlege" idén végképp alúlmúlta minden várakozásunkat. Pocsék szereposztás.…..
  Új fejezet köszöntött be a koronavírus-járvány elleni küzdelemben, mégpedig eljutottunk oda, hogy immár hazánkban is oltanak, és ezzel elkezdődött a betegség visszaszorítása ami ugyan nem fog egyik napról a másikra menni, de talán sikerrel járunk. Viszont felmerültek komoly kérdések is az üggyel…..
driver70 2020.12.31 08:55:24
@seol: Egyébként nem ez a lényeg. Az agykárosodás meglétére hívtam fel a figyelmet
driver70 2020.12.31 09:57:50
@phls: igen, hányok a demagóg mindenki gyilkos szövegtől.Ahol én élek még nem halt meg senki akire ránézett egy másik ember.Remélem egy földalatti bunkerben élsz és nem mész utcára míg meg nem kapod az oltást.Ki tudja hàtha te is tömeggyilkos vagy