Regisztráció Blogot indítok
Adatok
háthamégis

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlthét pénteken olvastam G. Fodor Gábor „A liberális kérdés” című bejegyzésének első részét. Ma volt szerencsém a folytatáshoz. Nehéz helyzetben van ilyenkor a publicista, hiszen választania kell: a két bejegyzésre (mint a gondolati egység összességére), vagy…..
háthamégis 2012.10.02 20:01:48
Be is pereltük, de nem csak a bankokat, hanem a velük együttműködő kommunista bíróságaikat is. Ugyanis egy dologban minden parlamenti párt egyetért, hogy majd a független bíróság...

De ez álságos.

A pártok vezetői és a hatalmi elit promin

ensei pontosan tudják, hogy a bíróság nem független, mert teljesen átszövi az igazságszolgáltatási szerveket a köztársaság egészét hatalmába kerítő polip (
tempohirek.com/news.php?readmore=505 ) - ha ez nem így lenne, akkor a napokban nem rendeznék meg a POLIP konferenciát a Bazaar Clubban ( nemtetszikarendszer.blog.hu/2012/09/27/magyar_polip_konferencia_2012_okt_4_13_30-22h ) - a baj csak az, hogy a POLIP tartja a POLIP konferenciát.

A TEMPO Pártot 2007.-ben a hatalmi ágak tiltott összefonódása miatt hoztuk létre, és vált alperesünké a teljes illegitim Magyar köztársaság. A párt vezetősége felismerte, hogy ez a mértékű jogtalanság mélyebb gyökerű, és vizsgálódásunk során lepleztük le, hogy a köztársaság jogilag, azaz joghatás kiváltására alkalmas módon soha nem jött létre. Ezt követően jelentettük be 2009. június 13-án, hogy Magyarország királyság. Az Apostoli Magyar Királyság 2011.11.11-én visszahelyezte magát a jogaiba, és 2012. május 18-án pert indított a köztársasággal szemben, a tárgylás a Fővárosi Bíróságon 19.P.22.218/2012. számon van folyamatban ( apostolimagyarkiralysag.hu/news.php?readmore=74 ).

Az Apostoli Magyar Királyság Esküdtszéki Igazságszolgáltatása megkezdte működését. A volt Fővárosi Törvényszéktől a jogilag történő megszűntetése okán átkerült konkrét ügyben az esküdtszék precedens értékű (jogegységi) döntést hozott AMK EI P.1/2012./1. számon ( apostolimagyarkiralysag.hu/news.php?readmore=85 ). Az ítélet a Budapesti Királyi Törvényszéken történt kihirdetését követően jogerős és végrehajtandó.
Jó dolog lehet ma kormányoligarchának és Orbán Viktor barátjának lenni egyszerre. Igaz, hogy az ország a hűbérbirtok intézőjének néz polgármester helyett, de ki nem szarja le, ha közben dől a pályázati pénz, Simicska koma csurrant ezt azt a Közgépes érdi…..
háthamégis 2012.08.08 18:14:54
háthamégis 2012.08.08 18:16:50
háthamégis 2012.08.08 18:17:23
Ha tényleg minden csodaszer hatásos lenne, amit az interneten rák ellen ajánlanak, akkor valószínűleg nem a rosszindulatú daganat lenne az egyik vezető halálok Magyarországon. Gyakori jelenség, hogy anyagi haszonszerzés reményében vagy jóhiszeműen, hiteles bizonyítékok nélkül…..
háthamégis 2012.07.14 13:23:12
Friss hír, ami az értetlenkedésem okozta: A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Építő-és Fémszerkezetgyártó Zrt. újabb munkát nyert el konzorciumtársaival együtt, ezúttal a jánossomorjai hulladékválogató- és kezelőművet építheti meg nettó 1,46 milliárd…..
háthamégis 2012.06.25 12:42:28
  Adott egy ember, Minda Zoltán.   Adott egy pesterzsébeti papíripari vállalat privatizációs ügye, még a hőskorból. Amikor egy papírgyár privatizációja kapcsán Minda Zoltán édesapját kisemmizték.   Adott egy bírósági ítélet, amelyben a…..
háthamégis 2009.10.29 18:16:38
A cikk elején lévő bírósági ítélet link alatt megjelenő index cikkben, megtekinthető az utólag többször megváltoztatott ítélet. Erre az eljárási szabályok szerint nem volt és nincs mód. Ez az ügy lényege, így mindaddig amíg ezen makacs tényeket, azaz súlyos bírói törvénysértéseket nem kezelik a helyén, illetve az eredeti ítélet átírását általánosságban vitatók a bizonyított eseteknek nem jelölik meg a törvényi alapját, addig nem igazán korrekt pálcát törni az fölött, aki számon meri kérni az elképesztő bírói, bírósági törvénysértéseket. Épp a napokban tudósítottak a médiában széles körben arról, hogy rövid úton kirúgták a Fővárosi Bíróságról dr. Rádi Andrea bírót, mivel az ügyféli bejelentésre lefolytatott vizsgálat mindenben visszigazolta a bejeelntésben kifogásolt szabálytalanságokat, majd a végén - többek között - ítéletek utólagos átírása miatt is négy feljelentést tettek a bíró tevékenysége nyomán.
Mennyivel másabb a fővárosi bírósági Rádi bíró által utólag átírt ítéletek esete, mint a legfelsőbb bírósági bírák, dr. Bodor Mária és dr. Murányi Katalin által 10 év után célirányosan megváltoztatott ítéletek esete? Az átírt ítéletekkel bizonyított bírói közokirat-hamisításokat, az azzal tönkretett sorsokat, családi egzisztenciákat és a sértettek 15 évnél régebb óta tartó kilátástalan helyzetét konkrét tények nélkül kétségbe vont személyek honnét ilyen jólértesültek?