Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GayBears

1 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn eldőlt, hogy az Andrássy úton biztosan nem lesz melegfelvonulás az idén.  A rendőrség arra hivatkozva nem engedélyezte a rendezvényt, mert szerintük az aránytalanul "sérelmezné" a közlekedést. Aha.Gyülekezési jog vs. kényelmes közlekedés...Azt hiszem…..
A régi olvasók tudják, rettenetesen elégedetlen vagyok a kábelszolgáltatóval. A viszály  a digitális tv körüli mizériával kezdődött, és aztán pedig a drága programcsomag felhígításával folytatódott.A 2011-es év beköszöntével újabb mélységet sikerült elérni. Ez…..
Woof Coming out 2010.10.03 18:55:06
Elmondtam a húgomnak. Nem volt könnyű, de azok után, ami nemrég történt egy coming out már semmiségnek tűnt. Tévedtem. Korán átmentem hozzá, egyedül volt otthon, együtt reggeliztünk. Próbáltam összeszedni a bátorságom, de akárhányszor kinyitottam a szám elakadt a szavam.…..
GayBears 2010.10.04 11:14:10
Woof 2010.09.16 14:12:18
Csak csukd be a szemed és ugorj! Ezt gondoltam a taxiban amikor a szüleihez mentünk. Neki természetes volt, hogy bemutat nekik, én azonban még sosem voltam ilyen szituációban. A szülei teljesen természetesen viselkedtek, huszon-akárhány évük volt tisztába jönni a fiuk…..
Woof 2010.08.26 18:09:00
Tartozom ezzel a bejegyzéssel. Úgy tűnik még sem vesztettem el őt. Elég pokoli hétvégém volt, sosem éreztem még ezt. Sosem bántam valamit ennyire, sosem hiányzott még ember ennyire, sosem mart ez így belém még. Igen, rendkívül éretlen vagyok érzelmileg. Ezeket a legtöbb…..
Woof Mozizzz 2010.07.08 17:38:01
Reggel a munkahelyemen: - Milyen kisímult vagy ma. - Igen, így hat az emberre egy hármas. Mindenki röhög, senki nem veszi komolyan a poénjaimat. A legnagyobb poén, hogy 80%-ban igazat mondok ilyenkor. Ha megkérdezték volna, hogy egy szőke és egy barna? Simán rávágtam volna, hogy áh,…..
Woof Regenbogen Parade - Wien 2010.07.05 18:16:00
Az itthonira nem mernék/akarnék kimenni, de már régóta érdekel milyen is lehet egy normális pride. Playboyjal és egy másik haverommal szombaton kimentünk Bécsbe. Otthon persze hazudnom kellett, ez egyre több gondot okoz... Azon kívül, hogy nem szeretek hazudni, félek hogy lebukok…..
Itt nyugszik a gaybears.blog.hu. Ha maci hírekre, információkra vágysz, látogass el a magyar macis portálra a www.gaybears.hu címen. Archívumunkat megtalálod itt: www.gaybears.hu/news/..
Woof Meleg kapcsolatok 2010.06.24 23:03:19
Nincs nagy tapasztalatom kapcsolatok terén, sem heteró sem homo oldalról, viszont rengeteg bizarrabbnál bizarrabb felállással találkoztam már rövid pályafutásom során. Egyszer egy férfi a legnagyobb természetessggel mesélt arról, hogy együtt jár nyaralni az exbarátjával és annak…..
"A busz kék, a villamos sárga, a troli piros, a HÉV zöld, ezt minden fővárosi gyerek tudja – és a taxik is beállhatnak a sorba." - foglalja össze a Totalcar Bojár Iván András MTI-hez eljuttatott tervét. A Fővárosi Önkormányzat városarculati tanácsnokának, amikor…..
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
Torockai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke kitalált valami újat: "A Magyarország legfrekventáltabb helyén, Budapest szívében található Klub64 hazánk első állandóan és egész évben működő nemzeti szórakozóhelye. Az ötszáz…..
Kettős Mérce LMP! Lépj vissza! 2010.04.14 06:22:00
Vagy betollak a Fidesz seggébe...
GayBears 2010.04.14 12:12:09
Basszamega Bassza meg a gaybears! 2010.03.22 15:09:00
Hihetetlen. Szerelgetem a motort, épp a lendkerék lehúzót kerestem, és akkor látom, hogy két csávó felvett msn re, ilyen szöveggel 'xy vagyok a gaybears ről'. Arcomon a hatalmas wtf, gaybears? Gyorsan rákerestem, mi is ez tulajdonképpen, mielőtt még engedélyezném bármelyik ratyit…..
GayBears 2010.04.08 21:21:48
Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr) és bizony a meleg…..
GayBears 2010.03.18 20:46:10
Woof Melegpornó 2010.02.27 19:20:00
Ismeritek a New York Straight Men nevű pornó stúdiót? New York-i "heteró" fickókat vesznek rá minden féle mocskos homo akcióra. Na nem mintha nagyon győzködni kéne őket, elég lelkesek maguktól is. A jelenetek elején van egy kis beszélgetés a "sztárral", ahol…..
Woof Vloggerek 2010.02.18 20:13:00
Nemrég olvastam egy értekezést a különböző bloggerekről. Ott volt egy kategória arról, aki mindenképp sztárbloggerré akar válni. Manapság nagyon fellendültek az olyan blogok, amiket vagy az olvasók írnak az általuk beküldött történetekkel (pl szakítós) vagy valaki csak…..
Azt mondták, tegnap azért került sor a buszvezetők szabotázsára, mert végleg elvesztették lojalitásukat a BKV felé. De ez csak szöveg, a valóságban még sosem volt ekkora egység a tömegközlekedési cégnél.Bár a buszvezetők eddig sem álltak a BKV szellemi - erkölcsi…..
GayBears 2010.01.05 14:30:08
Bevett szokás az tőlünk nyugatabbra, hogy a munkavállaló betartja a munkaadó által szabott szabályokat.

A BKV sofőrje most cselekszenek helyesen, hiszen ha eddig ellenőrizték volna a járművek műszaki állapotát, akkor nem történnének naponta olyan számú meghibásodások amikre az utóbbi években példa volt.

Emlékeztetnék az Astoriánál kettétört busz esetére - vajon valaki megnézte a busz műszaki állapotát induláskor?

Vagy azokra az esetekre amikor elhagyják a a busz kisebb nagyobb darabjait menet közben.

Amikor kiesik a szélvédő stb. Sajnos majd minden napra jut hasonló hír.

A bkv álláspontja kétszínű és cinikus.

Tény, ha a busz hátsó motorfedele lezuhan menet közben akkor az nem veszélyezteti a busz utasait, viszont a busz mögött közlekedő járművet és a gyalogosokat igen. Az ilyen a KRESZ szerint sem állhatna forgalomba.

De az úgymond "pitiáner" nincs fűtés, és világítás problémákat miatti kiállást a BKV szabályzata írja elő, melynek a sofőrök most eleget tesznek.

A probléma inkább az, hogy az eddig lojális sofőrök miért nem vették figyelembe a KRESZ és a saját cégük (BKV) szabályait, és miért mentek ki az utakra hibás járművekkel!?

Amúgy meg ez van ha egy cég pofátlanul szarik az alkalmazottjaira és az utasokra. Mert azt sem kéne elfelejteni hogy nem a sofőrök miatt esnek szét a buszok! És nem ők nyúlják le a milliárdokat, amikből legalább a járműpark toldozgatása fedezhető lenne!

UI: most amikor reggelente -10°C is gyakran van, a buszok fűtése nem csupán az utasok komfortérzete miatt szükséges, hanem azért is hogy a jármű ne fagyjon be pl. az ajtók.
Woof A boltban... 2009.11.14 10:21:07
... az alapján választok sampont, hogy melyiknek a dobozán van jóképűbb fickó. Vajon a heteró férfiak mi alapján választanak sampont maguknak?..
Woof 2009.11.08 22:29:04
Valószínűleg én vagyok a legbalfaszabb ember a történelemben. Tetszik a masszőr az egyik szaunában és ma megint lementünk. Miután felmértem, hogy a felhozatalból megintcsak nem érdekel senki, gondoltam szerencsét próbálok a masszázzsal. Reméltem, hogy legalább egy happy endinghez…..
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
Hamarosan (november 13) nálunk is mozikba kerül Roland Emmerich legújabb rémálma, a 2012 című film, amiben a maják által állítólag 2012-re megjósolt világvége eseményeit mutatja be nekünk a derék német iparos, dűl-borul majd minden, de a főhős és kis családja vélhetően…..