Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citromosjegestea

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12.04. toldiThe Kilimanjaro Darkjazz Ensembleigen, ők lesznek a toldiban pénteken, nem is értem.12.05.merlinRichard Dorfmeister a mester azért már nem mai csirke, de talán még fogyasztható.12.06. müpa Steve Reich vs. Amadinda Ütőegyütteskét nagy név a kortárs zene…..
Géppel a nyakban Club de Salud 2009.10.05 22:28:00
Vagyis egészségklub. Valójában egy edzőterem reklámja Granadában...
Az egyik leigazolt játékosunk Olivier Coqueux, aki tegnapelőtt töltötte be 36.-dik életévét, francia válogatott játékos. A 2003/2004-es idényben játszott a DEL-ben is, a  Freiburgnál, ahol 24 pontot sikerült gyűjtenie. A következő két évben Franciországban játszott a…..
(Az 1. rész itt található) Lehetséges, hogy géntechnológiával gyártották a vírust? A sertésinfluenza-vírus egy tripla-tripla reasszortáns, a korábbi tripla reasszortáns vírus körülbelül tíz éves. Az új H1N1 („sertésinfluenza”) a semmiből jött elő,…..
phelwidek photo phelwidek photo 2.0 2009.10.27 11:54:00
                                        A budapesti székhelyű Felvidéki Magyarok és Barátaik Egyesület fotópályázatot hirdet  Phelwidek Photo 2.0 címmel.   …..
Egynaposság kétnapossággá konvertálása mindig nehézségnek levés. Negyedikben, ötödikben is próbálkozás (csajokhoz átlógási, pinázási lehetőség szem előtt lebegése mellett), aztán hatodikban végre beleegyezés. Előtte szánalmas helyszínek meglátogatása budapesti…..
Hagyománnyal egy poszt erejéig szakítás, mert briliáns ÁSÉS Brigád stílusát nem kibírás, hogy ki ne próbálás. Kedvessel történő bevásárlást ők férfi szemmel nézés, de mivel csak érzéketlen pasik levés, nem tudhatás, nőkben mi lejátszódás. Én ezt most megírás, de…..
citromosjegestea 2009.12.04 11:43:04
@LEN: Szerintem méltó párja volt az ásés blogon olvasható bejegyzésnek. Grat hozzá! Hangosan nevettem egyes részeken.
Zsiráfos pizsama mégis kellés, gondolás este felavatás. :D:D:D.
A héten mutatták be nálunk Jacques Audiard legújabb filmjét (sajnos csak egyetlen moziban, a Kinóban), amely az idei cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját kapta, teljesen megérdemelten. A próféta egy fiatal arab férfi sajátos karriertörténete, aki börtönbe kerülve a…..
Sajtóértesülések szerint a vakcina még nem érkezett meg :)..
citromosjegestea 2009.11.12 13:32:58
Sétáltam, megláttam, megálltam, megvártam. Megkérdeztem, megéreztem, beleszerettem, elkérte. Felhívott, meghívott, behívott. Beszélgettem, nézegettem, eszegettem. Megnyelveltem, megfogtam, felállt, betette. Elmentem, elmentem, elmentem, ő is. Beleengedte. Elmentem, megállapította,…..
citromosjegestea 2009.11.12 13:27:41
Ismét bebizonyosodott, hogy a videojáték-gyűjtők között vannak fanatikus állatok: egy Atari 2600-ra készült régi, ritka játék, a Music Machine 5250 dollárért, azaz körülbelül 945 ezer forintért kelt el az eBay-en (a licitálás 99 centről indult). Az Atari Age szerint a játék…..
Árokásó Top100 Vágó István 2009.02.18 07:01:00
Hithű, vonalas liberális szerint mindenki a maga sorsának kovácsa, és aki hülye, megérdemli a végzetét. Vágó István sokat tesz ezért az eszméért, amikor a hitelválság kellős közepén, ma is főműsoridőben buzdít hitelfelvételre. Nyilván boldog plazmatévé és újautó…..
Hauser Kaibling idei fejlesztései közül valószínűleg a legfontosabb az új, lehajtható buborékos négyüléses felvonó, esetleg a kibővített hóágyúrendszer lesz, de számomra a legkülönösebb mindenképpen az új McDonald's étterem. Amíg mi itt menthetetlen romantikával…..
Thermal Park Egerszalók3394 EgerszalókThermal camping sor 1-3Tel:+36/36 789-607http://www.egerszalok.eu/hu/index.htmlNovember 6-7-én Egerszalókon és környékén töltöttük a hétvégét kollégáimmal. A szállás tökéletes volt, a környék gyönyörű s csak éjszaka esett az eső -azt…..
Van egy város, aminek egyetlen problémája, hogy túl száraz a bőre minden népség máshogy írja a nevét, Bruges, Brugge, Brügge (gondolom az Abu-Dzabi féle erőltetésen felbuzogva nálunk meg Brűzs-nek kell majd)...Nos, tényleg ez az egyetlen problémája, mert képzeljünk el egy olyan…..
Dobócsokor a szivárvány minden színében A mai nap képe a tegnapi menyasszonyi csokrunknak a dobó változata. Forrás: Wedding Design ..
Nagyon ütős képeket készített Szergej Larenkov Leningrád ostromáról. (Mivel pont 70 éve szeptemberben kezdődött a második világháború, mostanában időről-időre lehet majd számítani különböző visszaemlékezésekre...) Szergej Larenkov felkereste a mai Szentpétervár…..
A Cool túra és az Eurotúra nyomdokain született meg eme gyöngyszem, melynek a története mi más lenne, ha nem a szüzesség elvesztése, melyért napokig autóznia kell az aktuális tinédzsernek. Közben persze számtalan furcsa ember, hihetetlen helyzet, felvállalhatatlanul ciki esemény történik, amiken…..
November 20-án túlcsoruló boldogsággal révedünk a ‘90-es évek hangulatában a Love Parade legendás alapítójával, Dr. Motte-val. A nagyteremben autentikus körítést ad a réges-rég nem praktizáló Bernath/y & Son live-actje és Budai komoly őstechno gyűjteménye. TB Gon…..
Facekontroll szavazás 2009.08.29 03:38:00
Sajnos nincs időm a blogommal foglalkozni, és nem is nagyon lesz legalább november végéig. Az izraeli bejegyzések óta lediplomáztam, utolsó szabad nyaramat (egyetem alatt keresett pénzemet feláldozva) dél-Amerikában töltöttem. Most New Yorkban, szeptember végétől pedig Londonban…..
KSKözlöny Irodaházország 2009.11.04 12:18:00
Budapest átalakul. Tegyük hozzá, hogy sok esetben ez a változás örömteli – itt van például az új irodaház a Nyugati mellett: egy elhanyagolt, balkáni grund helyén egy európai külsejű üvegépület nőtt ki a földből. Ráfér már valami javulás erre a környékre, hiszen a…..
"A hallgatók egy dolog, legjobban a fizetés fog hiányozni" - nyilatkozta Bochkor Gábor az MTI-nek, amikor kiderült, november 19-től megszűnik a Sláger Rádió. Mint ismeretes, az ORTT döntése nyomán a Sláger és a Danubius frekvenciáján novembertől…..