Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lopicy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20 evesen terhes lettem, volt nagy boldogsag. Mar az nem volt egyszeru, hogy akkor terhes vagyok-e, mert a teszt amit vettem eloszor negativ volt, majd ket nap mulva mar pozitiv. Gondoltam biztos mert meg korai, sebaj, menni kell a dokihoz. Anyukam javaslatara az o dokijahoz mentem, mar en is nala…..
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
Arcpirító sorok következnek, melyek erősen megdolgozzák majd az érzékenyebb Olvasóink morális tápegységét. Adva van egy ifjú és egy idősebb pár - mindkét oldalon gyerekek. Az ifjú férj otthagyja fiatal feleségét – aki ráadásul szülés utáni depresszióból lábadozik -…..
  Hétvégén egy szülinapi buliban voltunk, ahonnan - jó szokásunkhoz híven - egy kölcsön mesekönyvvel tértünk haza. A könyvajánló szerint a mesekönyvben a kedvenc hercegnőink (Hófehérke, Csipkerózsika, Bell, Jázmin, Ariel, Hamupipőke) megmutatják, hogyan tehetjük…..
Az iskola beavatkozásának következményeként, levélírónk nevelt lánya majdnem intézetbe került, egy nagyon rosszul sikerült és egyébként is otromba diák tréfa miatt. Az iskola vezetése úgy gondolta, hogy most aztán megmutatja, tudja ő, mi  is a gyerekvédelem.Bár ne tette…..
Nemrég megírtuk, hogy két Indexes is megszívta a CIB-es kártyájával, de nem voltak ezzel egyedül: Etele személyesen érdeklődött a bankban és kiderült, hogy az új székházunkhoz legközelebbi fiók automatáját buherálták meg a trükkös csalók. Na, szoval nekem nem vettek le…..
Tegnap délutánra biztossá vált, hogy gyökeresen átalakul a hazai kereskedelmi rádiós piac. Két régi szereplő, a Danubius és a Sláger helyére érkezik a Neo Fm és a Klassz Rádió. Nem sokkal ezután az lemondott Majtényi Lászlló az ORTT elnöke, mivel szerinte nem szakmai indokok…..
Lopicy 2009.10.30 10:57:05
Ha ez az új Rácz Zsuzsa-regény lenne, a Terézanyu folytatása, azon sem lepődnék meg, de az egész szerelem egy rossz kérdésen elcsúszik, bizony.   A nő meglátta a közösségi oldal „társkeresőjén”, nincs mese. Tetszik neki, a neve is. Kitudakolja vagy sem, hogy…..
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..