Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokkoeireann

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre a videóra kedves barátunk (nevezett Weiss) mutatott rá, most megosztjuk veletek. A lényeg a videóban nem az, hogy milyen igaza van Moniznak, vagy hogy elér-e eredményt ezzel a mentalitással (a válasz nyilván igen), hanem az, hogy ez nála a természetes, valószínűleg nem csak…..
Színtiszta lopás innen, de sajnálnám, ha bárki lemaradna. Észak-Koreai könnyűzene, mindenkinek. "Ha beleadod a szívedet, elérjük az ötéves terv céljait. Hazánk gépiparának büszkesége, a CNC-technológia. CNC - a dzsucse iparának ereje! CNC - önálló iparunk példája!…..
Részlet Mikszáth Kálmán A fekete város című regényéből. Gyuri és Pali bácsi beszélgetése, aki egy vadászat során lelőtt bíró miatt kerül slamasztikába."Egy-kettőre megvolt az ebéd. Csak ketten ültek az asztalnál. A patvaristáknak ma külön tálalnak a nagy…..
Ha csupán az aktuális tévéműsor alapján próbálnánk definiálni, mit is ünneplünk karácsonykor, hasonló sorokkal hozakodhatnánk elő: majd 2000 évvel ezelőtt egy betlehemi istállóban világra jött egy kosarazó golden retriever, egy betörőkkel viaskodó szőke fiúcska, egy tucat slendrián módon animált…..
  "Ha nem tetszenek a svájci törvények, Platiniék költözzenek Líbiába, ott egy darabig még azt csinálhatnak, amit akarnak."  Christian Constantin az Európa Ligából kizárt Sion elnöke támadta e szavakkal a FIFA-hoz hasonlóan helvét székhelyű UEFA-t. Csapata…..
Megdőlt a futball egyik, legalább évszázada hangoztatott alapigazsága! Rutinos nagypapák és sokat megélt apukák kezdték valahogy úgy a kisgyerekek futballra szoktatását, taktikai nevelését: végy egy jó kapust. Tartotta magát meglehetősen sokáig, mint a geocentrikus világkép, de…..
Egy hónap pergett le az idő rokkáján a svéd-moldáv mérkőzések, illetve az U21 olimpiai álmainak szertefoszlása óta. Unatkozásra a holtidőben sem volt okunk: még ki sem töröltük a moldávok legyőzése után a csipát a szemünkből, máris szembesülhettünk Huszti Szabi…..
w Világosítsd fel gyermeked 2010.10.05 09:04:00
Újságírócsaládokban biztos felülreprezentált a jelenség, de nyilván másutt is mindennapos: a gyerek figyel, fülel, és mindent tudni akar. Viszonylag könnyen hozzájut a természettudományos ismeretekhez, történelemből talán még túladagolása is lesz, már megint csak abból nincs…..
- Adjon Isten, Hansi bátyám! - Grüss Gott, kedves Palikám! Mi járatban? - Semmi különös, épp az Unser Bildschirmet néztem felvételről, aztán kerülök egyet a szőlő felé, hogy ha leesik az eső, egyből neki tudjunk esni a szüretnek. Bár így is ez lesz az egyik leggyengébb…..
Van egy félmondatom, amivel bármelyik barátomat ki tudom kergetni a nagyvilágból, kihozom belőle az állatot, és nagy hatékonysággal kockáztatom meg, hogy töröljön a mobilja kontaktjai közül, megszakítsa velem a kapcsolatot facebookon, netán valami súlyos fémtárggyal tegyen kárt…..
kokkoeireann 2010.09.29 18:08:48
Szánjuk-bánjuk, de nincs mit tenni ellene, a szerkesztő-posztíró is csak ember, még ha ezt könnyedén megkérdőjelezik egyesesek a tömegesen közzétett magyarfocis kontent alapján. Lotus megérdemelt szabadságát tölti valami futballal nálunk jobban fertőzött helyen, hanta pedig…..
Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.Az esküvői tanúskodásért is…..
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
 Holnap véget ér a lázas ifjúság, elmúlnak a színes éjszakák. Kevésbé fennkölten fogalmazva: befejeződnek az eurokupák végeérhetetlennek tűnő selejtezői és kiderül, mely szakvezetőknek okozhat egész ősszel konstans fejfájást a rotáció kérdésköre. Tavaly a Loki…..
kokkoeireann 2010.08.25 18:32:48
Az elmúlt hetek nemzetközi kupadömpingje után szinte el sem tudjuk hinni, de ettől még tény: a mostani hét közepén nem Coulibaly tizenegyesei lesznek az érdeklődés középpontjában. Augusztus második hetét a válogatottak tehetik tartalmasabbá. A fiatalok Boszniában próbálnak…..
dMásodik fordulójához érkezett a Bohócliga soros kiírása, és reméljük még vannak néhányan, akik az egy, már lepörgött hétvége után sem untak rá. Az elmúlt napok szerencsére kellően eseménydúsak voltak, aki akarja, könnyedén meglelheti a módot saját szórakoztatására.…..
A bohócliga hétvégi nyitánya után pár nappal ismét a nemzetközi porond kerül(het) az érdeklődés középpontjába. Csapataink közül még ketten állnak a vártán, a múlt heti eredmények alapján inkább a létszám csökkenése valószínűsíthető. Nyolcadik fordulójához…..
Dobd el a tökmagot komám, hagyd a pultban nyugodtan betevő sörödet, vágd zsebre Novotny Zoltánt és a Körkapcsolást, ragadj meg egy vuvuzelát, és vezesd be végre a magyar futballt a világ nagy vérkeringésébe! Mert csak ennyi múlik. Vagy inkább mégse. Kígyózz egy sorban, hajolj…..
Harmadik köréhez érkezett az eurokupák csoportköreibe jutás mennyországának lehetőségét biztosító selejtezők sora. Két egyletünk áll még a vártán, a Debrecen és a Győr előtt adott a lehetőség, hogy magasba emeljék a magyarfutball zászlaját. Örömmel várjuk mindenkinek a…..
Előző héten a bet-at-home.com oldallal foglalkoztunk. Most következzen a Betclick elemzése. A Betclick központja ugyanabban az irodaházban található Máltán, mint a bet-at-home, hiszen egy csoportba tartoznak, tehát az akkor leírtak ide is érvényesek lesznek. Lássuk hát az oldalt.…..
A második selejtező forduló visszavágóihoz érkeztek az európai kupaküzdelmek: a magyar érdekeltségű párharcok nyertesei értékes svájci, skót, francia társasutazásokkal gazdagodhatnak. Játékunkban ilyen értékű nyereményeket egyelőre nem tudunk biztosítani, virtuális…..
Az alábbi plakát bicajozás közben jött szembe velem. A plakátot egy kreatív team feszített agymunkával kitalálta, egy rakás fejes + a megrendelő meg jóváhagyta. És senki nem vette észre (vagy észrevette, de le se szarta), hogy a szlogennek szánt két orbitális közhely mennyire…..
Július közepéhez közelítünk, ami két dolgot is jelent a futballkalendáriumban: befejeződött a világbajnokság, kupacsapataink pedig megállás nélkül nyomják a selejtezőket. Ezen a héten már aki él és mozog (azaz: még állva maradt az eurokupákban), az pályára lépés…..
Dübörögnek az európai kupaselejtezők, ezen a héten máris az első kanyar visszavágóinak áldásait élvezhetjük. A kinti mérkőzéseken mindkét reprezentánsunk hozta a döntetlent, így optimista kedvünkben vagyunk: megérzésünk szerint egyikük biztosan továbbmegy, de a kettős…..
kokkoeireann 2010.07.07 19:21:58