Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyaliFali

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg kedvelt turistalátványosság nem olyan a valóságban, mint amilyennek a képeslapokon vagy az Instagramra töltött fotókon tűnik. Túlzsúfoltak, drágák vagy egyszerűen nem autentikusak. Ezek közül válogattunk...
NyaliFali 2019.06.30 18:58:19
@Célkereszt: :D :D :D

Egyébként nekünk is, gondolom az Aqua-Palacere gondolsz, pont azzal szemben volt a szállásunk, háát húztunk vissza kb 1 óra után...
Fogadnál arra, hogy senki nem  hajlandó fizetni egy olyan csomag átvételéért, amit nem ő rendelt meg? Akkor jól el is buknád! Mert az élet tényleg nagyobb sztorigyártó, mint  Tolkien és George R. R. Martin együttvéve.  Kedves Hilda, Az alábbi történet van folyamatban, nem tudom, hogy mi a teendő…..
NyaliFali 2017.07.07 03:15:30
Internetmegosztás otthon, egyszerűen A laptop és más mobil eszközök előnyeit akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha vezeték nélküli hálózatot, WiFi-t létesítünk otthonunkban. A WiFi hozzáférés egyik, de nem egyetlen előnye, hogy csatlakozhatunk a mobil kütyükkel az internethez. A Wifi router…..
Ha valaki azt hiszi, hogy a mérnököknél, IT szakembereknél előny, a magyar startup-os múlt a magyar, fontos, a magyar munkaerőpiacon, az téved. Ha dolgoztál már startup-nál és újra munkát keresel, jobb, ha újra startup-hoz mész állásinterjúra. Álmában sem gondolta volna az…..
NyaliFali 2015.05.11 08:40:24
@Dr_utcai_arcos:
Ez a júzer bitang nagy fasságokat írogat, csak olvasd el a párt-fogók blogon a szerzeményeit.
Kérünk szépen mi "nagymenőnk" mikor írni szeretnél, inkább ülj rá a kezeidre, hidd el sokkal izgalmasabb lesz mindannyiunk élete, de a tied biztosan :D
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
NyaliFali 2014.04.05 07:01:47
Orbán Viktor nemcsak a vitától menekül, hanem a valódi riporteri kérdésektől is. A Hír24 szépen összeszedte, hogy a legtöbb médiamegjelenésén nem lehet kérdezni Orbántól: van amikor még a közelébe sem engedik a riportereket (lásd a cikk végén a videót). Ez persze nem azért…..
NyaliFali 2014.04.01 08:37:33
Közel másfél évtized után megválik szeretett kaliforniai házától a Knight Rider és a Baywatch Magyarországon is igen népszerű sztárja. Mielőtt eladná, megmutatjuk! David Hasselhoff még 1991-ben vette meg a kaliforniai Encinóban található házat, akkor meglehetősen izmosnak…..
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Egy infografika animgif, mely pontosan, a lényeget kiválóan megragadva, az előzményeket elemezve, a jelenleg fennálló viszonyokat részletesen feltárva, a jövőben várható változásokat is felvázolva, illetve az opcionális kimeneteleket is mérlegelve foglalja össze, amit tudni…..
NyaliFali 2012.10.14 11:47:02
@C16SE: Attól hogy Te béna vagy még nyílt.
És attól hogy Te megveszed, lehet nekem megfelel a "reklámcsíkos" verzió is... [ergó a reklamász fizeti ki helyettem]
pont
Százötvenezer fontot is érhet az a whiskykülönlegesség, amit még a hónapban elárvereznek, és amelyből összesen csak tizenkét palacknyi került forgalomba. A Bonham's aukciósház edinburgh-i Whisky Vására fő attrakciójának szánják az 1957-es Bowmore-t. Az ötvenöt éves…..
ágy - asztal - tv A nap képe - 2. 2011.10.06 09:20:00
Emelje fel a kezét, aki szívesen lenne a képen látható nőihölgy helyében ebben a lélegzetelállító medanszében. Helyszín: Bali. Indonézia. Ez pedig egy kis balifíling:BALI, JE T'AIME! from artisland on Vimeo.Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz a ágy-asztal-tv blog…..
Subba Horváth Éva az időkapuban 2010.04.24 12:20:00
Kőkemény videó Éváról, sajnos effektek nélkül. Egy kínzó kérdés merült fel bennem: miért nem szólt a Mátrixból jött példány (hogy a Mátrix hogy jön nekik az időutazáshoz, azzal már nem terheltem az agyam, ha jól emlékszem ott párhuzamos világok vannak) az eredetinek,…..
NyaliFali 2010.04.25 19:41:51
Hajdú Péter 52 millió forintot követel a Bagi-Nacsa komikuspártól, miután 2007-ben szerződést szegtek azzal, hogy nem jelentek meg a forgatáson - értesült a Blikk. Hajdú a tervek szerint tíz adást forgatott volna a párossal az ATV-re, de a két humorista az utolsó pillanatban…..
  Vajon a dízelmotor elég ahhoz, hogy a Mazda lyukat üssön a kategória átlőhetetlen falába? Vélemények az azonos című írásunkról...
Az alábbi nyílt levelet írtam nemrég Orbán Viktornak, a Fidesz miniszterelnök-jelöltjének. Kedves Viktor!  Remélem, nem veszed zokon a tegezést, nem tiszteletlenségből teszem, bár három évvel fiatalabb vagyok nálad, a korosztályomban többnyire ezt használjuk ilyen…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
NyaliFali 2010.02.03 12:41:36
@Árpád a Király: JeeH
Abszolút 1etértek !
Belsőség Két köcsög az Audiban 2009.12.02 06:52:36
  Az Miniben már választhatunk, milyen motorhangot hallgatnánk, de az Audinak és a BMW-nek is érdekes megoldásai vannak. Vélemények azonos című írásunkról...
Az Extreme Digital vagy egy  egyszerű trükkel kozmetikázta meg az ASUS Eee Pc 700X 7"-os kijelzőjét, vagy a weboldaluk képes arra, hogy kitüremkedjen a rendelkezésre álló területről. Mindenesetre a netbook az oldalukon egy előnyösebb oldalát mutatja, vajon miért. Kedves…..
Annát kis híján megríkatta a Volán híresen tapló sofőrje, aki rendszeresen goromba az utasokkal, kiabál és úgy vezet, mintha nem is embereket szállítana. A diákbérlettel utazó lány a megaláztatása után át is tért a vonatra, bár a Volántól várt volna valami választ a…..
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...