Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guszti2004

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak VB-lázban élnek a focisták, hanem óra-lázban is, hiszen egy-egy drága és kuriózum óra, vagy patent márka valódi lázba tudja hozni még a világporondhoz szokott focistákat is. Nézzük meg, milyen különleges és drága órát visel Messi vagy éppen Cristiano Ronaldo. Zlatan Ibrahimovic A számos…..
„Az agyban van egy öröm- és kielégültségérzés központ, amelyben számos, az ön- és fajfenntartás szempontjából fontos tevékenység – például a táplálkozás, a szex, a siker – dopamint szabadít fel, ezáltal hoz létre örömérzetet. Ezzel az ember sajnos megtanult…..
Ez egy rövid poszt lesz. Egyetlen gondolat, néhány mondatban. Nem az a gond, ha az ízlések nem egyeznek, ha esztétikailag, ideológiailag nem ért egyet valaki valamivel. A gond kurvára az, amikor valaki be akar tiltani valamit, amikor meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi nem. A…..
Proszektúra Az Anonymous vezetői 2012.09.09 21:01:41
A HVG mai cikke szerint - gondolom az adófizetők pénzét nem kímélő látványos akcióban - elfogták az Anonymous hekkercsoport magyarországi tagozatának vezetőjét, egy 16 éves dunaújvárosi fiatalembert. Nem feltételezem, hogy a HVG-nél ennyire hülyék. Csak ők is szeretnének pár…..
Guszti2004 2012.09.09 23:51:46
@Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40.:
Fantasztikus a sztori, könnyem potyogott, fetrengtem a nevetéstől. Örkény Egyperces novellái jutottak eszembe.
Könyvbeszaró! Milyen furcsa munka.
Velem még nem történt ilyesmi:-)
Nem szívesen kontárkodom olyan témákban, melyek kívül esnek szakterületemen, viszont a Fővárosi Közgyűlés új, de máris sokat vitatott rendelete a kertekkel, utcafrontokkal is kapcsolatos, így bátorkodnék említést tenni róla ezen hasábokon is. Természetesen a közterületi és…..
Kettős Mérce A kör bezárul 2012.05.18 13:53:35
Ha tényleg átmegy Orbán javaslata a pártok állami támogatásának elvételéről, a körül bezárul. A Fidesz birodalma a pártrendszert is felszámolja és nagyobb társadalmi ellenállás nem lévén, az utolsó szög is bekerül a magyar demokrácia koporsójába. Amit tudunk, az az, hogy…..
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
A zöld terület itt valóban kincs, az épülethez mégis tartozik 11 hektár és néhány szökőkút   A jó kilátás bizony nagyon sokat megér. Ez a kritérium lakásvásárlásnál fontos szempont lehet, annak, pedig aki ezt szintén lényegesnek tartja a legjobb ajánlat minden…..
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
Egy úr a pokolban is úrSoros György már megint mindent előre tudott. Néhány hónap alatt készpénzre váltotta 25,5 milliárd dollár értékű befektetéseinek (a neves Quantum hedge fund eszközeinek) 75 százalékát, majd bejelentette, hogy visszavonul. Jól tette, könnyen lehet, hogy…..
Guszti2004 2011.08.13 08:54:23
@cukorrépa: és az rendben van-e hogy vesznek egy csomó részvényt a 2009-es pánikban és aztán azon lobbyznak hogy végtelen monetáris lazítás legyen. ugyan az a játék, csak durvább. mégis ez normális, hiszen a gazdaság érdekében lobbyznak kis önös érdekből. hányan szidtak spekulánst emelkedő piacon?
General Electric emelkedett kb 400%-ot az aljához képest 2 év alatt: ez oké. Esett 20%, akkor már felelőst kell találni. szerintem ez hülyeség.
ezeknél az embereknél ugyanabból a mentalitásból lesz 10mrd mint amiből az első milliójuk. és ugyanezen mentalitás hiánya miatt nem lesznek milliomosok az emberek általában (nyilván szerencse is kell). tehát nem fogja abbahagyni, mert el akkor el se kezdte volna.
Guszti2004 2011.08.13 09:07:24
@gergo1000: hát igen, most ez a gyilkolászós dolog lett az analógia ezért a végeredmény is olyan lehet hogy soros gyilkos. kicsit populista.
de a lényeg hogy a kötéltáncosnak esélye sincs, és nem pechje van, hanem előre megfontolt szándékkal, mások véleményét leszarva hosszú idő alatt hozta magát ilyen helyzetbe. ha lehet rá fogadni hogy kipurcan és valaki nem törődik a negatív karmával akkor hagy fogadjon.
és ekkor jön a tömeg: kinek állt érdekében hogy kipurcanjon, aha 150 ezer embernek. hüm ez így nem jó, akkor ebből kit ismerünk? soros (egyébként soros tényleg nem rossz mert nem csak a mienk ilyen szempontból mert elég nemzetközi) akkor tehát ő a bűnös.
egyébként ezek biztos mind bűnözők, de a bűneik nem ismertek, fogalmad, fogalmunk sincs róla. valaki mondta hogy minden nagyobb vagyon mögött bűn rejtőzik.
Guszti2004 2011.08.12 22:07:49
@gergo1000: kis pontosítással: tudja, biztos benne, hogy a kötél el fog szakadni, mert a kötéltáncos egy igazi lúzer balf*sz és rossz kötelet választott, pedig sokan mondták neki hogy nem lesz jó. viszont soros nem tudja pontosan mikor fog a kötél elszakadni(és az időzítés fontos nagyon lényeges) és ezért elvágja, még súlyt köt rá. mindenképp ugyanaz a végeredmény, de így kereshet rajta.
egy távoli ellentétes analógia, "a mars mentőexpedíció" című filmben, amikor az egyik fickó elsodródik az űrben és kinyírja magát azért hogy a csaja ne próbáljon meg utána jönni. tudta mindenképp meghal, de ezzel a húzással a csaját megmentette. tehát egy tuti eseményt gyorsított meg (időzített), úgy hogy nyerjen vele. szóval nem mondhatjuk azt hogy ő okozta a saját halálát, csak időzítette.

hogy a bloghoz is legyen ennek köze. slim ilyen formán virtuális pénzt bukott nyilván ahogy az elmúlt évben szintén virtuális pénzt keresett. másrészt ha két hete vette volna a részvénycsomagját akkor azt mondhatnánk egy szerencsétlen balek.
A világban korszakváltás zajlik, melynek a magyar kétharmados forradalom az egyik következménye – állította Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében. A miniszterelnök szerint a régi nyugati életmód fenntarthatatlan, rövidesen összeomlás…..
Közel húsz évvel a családi vállalkozás átvétele után lett Gina Rinehart Ausztrália leggazdagabb embere. Ennek fényében meglepő, hogy nem igazán hallottuk még a nevét, pedig nem rossz ötlet megjegyezni azt. A Citigroup jóslatai szerint ugyanis jó esélyei vannak arra, hogy Carlos…..
Már tegnap este letáborozott egy félőrült Dallasban, hogy nehogy lekésse a június 24-i iPhone 4 premiert. Igen, az még hat nap. Tegnaptól számítva hét. Addig sátorban lakik a csávó. A video elején úgy tűnt, hogy egy igazi kis Tarantinóval van dolgunk, de aztán a beszédből…..