Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lopa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Budapesten is van ilyen! 2010.09.09 13:00:00
Hála az olvasóknak kiderült, hogy nem csak a módos Manhattanben (1. kép), hanem nálunk is mossák a házakat (2. kép)! ..
Szerencsére egy paraszt sem talált még fejbe csapágygolyóval, miközben galambokat csúzlizott, de szerintem a kipöckölt cigicsikk után ez sincs már messze. Megelőzendő a bajt, megpróbálok egy kicsit segíteni, annál is inkább, hogy a múltkori poszthoz érkezett kommentek között…..
Lopa 2010.05.15 15:22:20
Sziasztok,

Nálunk lakásfelújítás alatt kint volt a háló, de mióta beköltöztünk (másfél éve), leszedtük, mert csúnya. (amúgy meg lehetne szokni, elég vékony, halványzöld, és drága sem volt, de nemtudom már hol vettük)

Aztán egy évig kb nem volt galamb, majd mostanában kezdtek odaszokni, gondolom valahonnan el lettek tessékelve, és új szállást keresnek. Egy pár jár ide, párszor dobtam már ki fészket, tojást.

Gugliztam mozgásérzékelő galambriasztót. (
fk-farm.e-aruhaz.com/productlist/cpath/11675_11682 ) A boltban nem tudtunk kipróbálni, mert nem volt elem, de állítólag emberi fül nem hallja, megvettem, akkor épp 13ezer volt, hát hallja. Kikúrt idegesítő magas hangon sípol, másrészt minden fuvallatra bekapcsol, éjjel nappal. A lakótelepi lincselést megelőzendő, nem használjuk.

Aztán valaki ajánlott műanyag varjat, 3800, ( www.szalljelgalamb.hu ) megvettem, 3 napja debütált, ezt ma fotóztam: www.lopata.hu/stuff/galamb_vs_varju.jpg Az eladó néni szerint kell pár nap mire eltűnnek a galambok, kétségeim vannak, bár nincs madár logikám, de ha valami megijeszt, az elsőre fog megijeszteni, nem amikor már megszoktam hogy ottvan...

ötleteket várok :)
Számlamegszüntetési Parancs, nagyon nagy!! Nekem erős a gyanúm, hogy fake, képtelen vagyok elhinni, hogy valaki örjöngve lemondja a számláját a számlakezelési díj 50 forinttal való megemelése miatt...
Lopa 2010.02.19 14:07:15
Gábor fotókkal dúsan illusztrált panaszkiáltása következik mindjárt. Ismeretlen helyen, látszatra teljesen legális, ráadásul ingyenes parkolóhelyre állt be, de megbüntették, mert a hely mozgássérülteknek volt fenntartva, a Naiv Ügyfél pedig nem vette észre a táblát. Gábor…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..