Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsa123

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén elkezdtem összegyűjteni a babaholmikat, amiket továbbadhatok a Húgomnak. Be kell vallanom, óriási balekok vagyunk! Igyekeztünk a kelengye beszerzésekor józanok maradni, de hát az egész nagy-nagy családban (egészen unokatestvérekig) a mi Mazsolánk az első apróság…..
Mivel nagyrészt kültéren akarjuk tölteni majd az időt, a külső teret is fel kell dobni, ez legegyszerűbben a világítással oldható meg.A mi helyszínünkön egy óriási reflektor szolgálná a kert megvilágítását, na ezt ki fogjuk kapcsolni... Helyette inkább a következők fogják…..
Ma itthon maradtam, hogy egy nagyot alhassak, de mar most bajban vagyok, mert nem tudom mivel ussem el a napot, hogy hasznosnak es ugyesnek erezzem magam. Persze a szokasos mosas, fozes, esetleges vasalas tervben van, meg a novenyunk megmentese, de ez nem elegendo arra, hogy betoltse a napom. Mar 2…..
A brand new start in Italy Orgona 2010.04.27 14:07:00
Képzeljétek, itt is nyílik az orgona! Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy van itt is orgona, pont akkor vettem észre amikor azon gondolkoztam, hogy mikor is szaglászhatnám meg azt. Szóval itt is lehet anyáknapjázni! Bár itt a második vasárnap ünneplik, furcsa...Szombaton nagy…..
Igen, volt még egy látogatónk, nagyon örültünk neki is és szerencsénk volt az időjárással is, mert mindhárom nap gyönyörű napsütés fogadott minket, így lehetett korlátlanul mászkálni, várost nézni és sokat beszélgetni.Megérkezésekor elmentünk Bergamoban, hiszen ott van 5…..
Ferraraban töltöttük a hétvégénket, nagyon jó volt, találkoztunk Lori barátaival egy kisebb házibuli kereteiben, a családjával persze és egy focimeccsre is ellátogattunk.Vasárnap délután 14.30. Ekkor kezdődik a meccs, hogy a játékosok még lássák egymást és a labdát is. A…..
Nagyon hideg van, de nem bánom ha az idő ilyen gyönyörű cserébe. Biciklivel jöttünk dolgozni (lefagyott a kezem), persze nem Vigolo Vattaro-ból, hanem egy külső parkolóba leraktuk az autót és onnan pedig bicajjal. Itt vannak ilyen public bicik, szép sárgák, amikhez úgy kapsz…..
A tegnapi nap nagyon érdekes volt, már ami az olasz órát illeti: ez egy beszélgetős óra volt, ehhez képest nem sokat beszéltünk, de végre kiderült egy-két dolog a csoport társakról. Vannak itt Moldvából, Szenegálból és viccesek is sokszor, de lehet, hogy inkább a helyzet vicces,…..
ancsa123 2009.11.01 22:45:38
Vasárnap megérkeztem Lorenzoval Vigolo Vattaroba. Az út kb. 10 és fél óráig tartott, ebből pontosan 9 óra és húsz percet vezettünk, összesen 932 km-t. Linzing, ami 450 km-re van Budapesttől, én vezettem. Nagyon élveztem, mert az ilyen hosszú út alatt könnyű elunom magam, de…..