Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torokszultan

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kutyám rohadt szőrös. Elterpeszkedik az autó hátsó ülésén a számára kialakított autós alátéten, és élvezi az utazást. A sebességnél csak a potya simogatást és hónaljvakarást szereti jobban, így rendszeresen átkúszik feleségem ölébe, aki ettől aránylag durcás lesz…..
torokszultan 2011.10.12 18:02:06
Két szívkoszorúér meg három repedező aorta között Enderünk, aki mostanában leginkább főállású orvos, levelet írt, fényképeket csatolt. „Az egyik totalcart olvasó szomszédom áthozott ma három képet. Koreai motorosok, az egyik csaj, 125-250 köbös gépekkel mennek…..
torokszultan 2011.10.12 15:59:07
@baowah: Szerintem meg szimplán nem igaz, amit leírtatok.
Hülyét pedig az olyanok csinálnak magukból, mint te, akik a nevüket adják ehhez a szeméthez,amit e cikk esetében is újságírásként akartok másokkal elhitetni.

Persze a tolvajlásból is sokan megélnek...így rajtad sem csodálkozom!
Két órát kellett várnom a Land Roverénél is tömöttebb sajttáj után, mire szétszéledt a nép és hozzá lehetett férni a Hyundai i30-hoz. Igen, ahhoz az új koreai kis kompakthoz, amely elődje alig négy évet élt, máris leváltották. Na nem azért, mert annyira rossz lett volna,…..
torokszultan 2011.09.16 16:41:03
@guest_: Miért, te nem kinyilatkoztatsz? Miközben a kinyilatkoztatás miatt reklamálsz? te, milyen érzés ilyen marhának lenni? Mesélsz róla?
torokszultan 2011.09.16 16:44:55
@Stella Gemella: Figyelj má', kiengedtetek titeket a kényszergyógyból? Egyedül vagy ekkora ökör? Hú bazz, azt hittem olasz autókért a normális emberek rajonganak, de úgy tűnik idióta kivétel a személyedben köztünk is akad! Ekkora idiótát.
torokszultan 2011.09.16 16:46:00
Bakos Richárd barátunk pompás beszámolót küldött. Pannoniás barátaival egészen Boszniáig motoroztak. Hallottak már az ottani piramisokról?  A motoros kemény mag a horvát-bosnyák határon Tavaly Jannónia, vagyis Hegyi János barátom kilenc napig dolgozott önkéntesként…..
torokszultan 2011.09.16 14:33:30
torokszultan 2011.09.16 16:27:27
@GERI87: Nagy képzelőerő kell ahhoz, hogy ezeket a hegyeket ember alkotta képződménynek lássa bárki.
Bill Costello hosszú hónapok munkájával újította fel az édesapja által ráhagyott BMW R 50 típusú motorkerékpárt, amelynek újjászületéséről videót készített. A rövidfilmet az utóbbi hónapokban közel 400 ezren tekintették meg, ám az aláfestő Pearl Jam dalt jogtalanul…..
Samutól pompás túraleírást kaptunk. Barátaival, kik szintén az MZ Club Hungary tagjai, több ezer kilométeres törökországi motorostúrán vettek részt. Olvassák el önök is kalandjaikat.  Felesleges a méregdrága túragép egy felejthetetlen motoros kalandhoz. Ha vannak barátaid…..
torokszultan 2011.08.31 15:50:27
@33621: És rendőr motorjából nem volt trógerség kereket lopni?
torokszultan 2011.09.02 09:04:50
@DénesMZ: Mit jelent az, hogy elevenebb? Azt, hogy büdösebb? Vagy azt, hogy mindi9g van mit szerelni? :-) mert azt semmiképpen nem jelentheti, hogy maga a gép elevenebben mozogna, mint modern társai.
:-)

Ez az egész egy sima hitvita. Nektek tetszik az az "életérzés", amit az emzézés közvetít, másnak meg nem. A fiam végigjárta a lépcsőfokokat (ahogy én is), 2 szezon Simson, 2 szezon ETZ és 4 éve BMW. Visza nem tudnám ültetni a másik két németre. És őt is megértem, mert nekem is jó az én bajorom.

El kell ezt fogadni, értelmetlen bárkit is győzködni. Én örömmel látlak titeket az utakon, jópofák vagytok, kívánom, hogy sokáig színesítsétek a motoros palettát. Egy valamit nem kívánok: mögöttetek menni, mert kurva büdösek vagytok! "Életérzésileg" :-)
Mióta Winklernek új blogja van (Napszemüveg blog), egyetlen napszemüveg sincs biztonságban a környezetében. Azonnal lecsapott az új Lidl-es napszemüvegemre is, amit kizárólag azért vettem (ezerszázvalamennyiért:), hogy a bukóban tudjak felhajtott plexivel motorozni anélkül, hogy a…..
torokszultan 2011.08.17 13:11:54
@k0diak: Sőt: nekem, akinek egy korábbi baleset miatt amúgy is zúg a fülem, még inkább idegesítő a füldugó, mert úgy még jobban hallom.
torokszultan 2011.08.17 13:21:09
@k0diak: Nem tudom megszokni, pontosabban nincs, ami motiválna. Nem magas a zajszint a motoromon, persze, ha egy nyitott sisakban túráznék, akkor biztosan másképpen gondolnám. Ezért is nem állítottam sehol, hogy nincs értelme. Zenejátszási lehetőség meg van 3 is a motoron, isten őrizz, hogy még a füldugó is zenéljen. :-)
torokszultan 2011.08.18 10:17:38
@fatalexception: Látod, az én sisakom is jól néz ki (szerintem), nagyon kényelmes (az elmúlt 4 évben bizonyított), komfortos, sokoldalú és nem is zajos.
Ráadásul évek óta vagy tesztgyőztes, vagy az elsők között végez.
Vannak jó sisaktesztek, legfeljebb te nem olvastad még őket.
A japánok különös népek. Bár a világ legjobb motorjait gyártják, szexuális elhajlásaikban és életmódjuk bizonyos aspektusaiban nem szívesen osztozik az európaiságba gyöpösödött ember. Nem csak a feszültséget vezetik le számunkra furcsa módon, de gyakran a szórakozásnak is…..
Kuniót szpamnek nézne a gugli postaszolgálata: levele fennakadt, majd néhány nap bolyongás után mégis megérkezett – a srác már elhagyta Marokkót. Tangernél kompolt ki az országból, ami elmondása szerint izgalmas kikötő, tényleg Afrika kapuja. Barcelonába motorozott, ahol…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
Lássuk be, amilyen jól és semlegesen működik a BMW futóműrendszere, olyan rosszul néz ki. A motorosok egy részét ez nem érdekli, őket a jól vizsgázott használhatóság mozgatja. Sokan viszont elfogadnák a bokszert, ha a motorok olyan motorformájúak lennének – a Telelever és…..
torokszultan 2011.03.21 09:37:13
@007 turbozva nem keverve...:
Ezen sokat gondolkodtál?
Kár volt.
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
torokszultan 2011.03.18 08:33:46
@butyfuty:
Miért beszélsz félre? Miért terelsz? Ki beszél itt előzékenységről? Te jártál már úgy, hogy a gyalogost azért nem ütötted el, mert figyelt és nem lépett le a zebrára? Mégsem kaptál Nobel díjat.
Nem erről beszélünk, hanem arról, hogy ezt a szabályt nem azért kapták a kamionok, mert előzékenyek voltak, hanem azért, mert évekig szopatták a többi közlekedőt.
Nem kell ideológiát gyártani, hogy egyébként a kamionosok milyen jó srácok, mert ezt senki nem vitatta!
torokszultan 2011.03.18 08:38:28
@nemÍROKmár:
Csúnyán csúsztatsz ám!
Nos, nem sietek, nem baj, ha kések de mindig hamarabb indulok, mert utálok késni.
Ám utálom azt is, ha valakik pökhendien, beleszarok módon, a nagyobb "elvén", mondva csinált indokok (én szállítom nektek a tejet...) alapon feltartanak.
Őszinte voltam, s nem is szépítettem, mert nem szoktam.
Élvezem ezt a szabályt. Nem tartom hibátlannak, de kényelmes. 20 évig nekem volt kényelmetlen, most osztozzatok benne kicsit ti is.
torokszultan 2011.03.18 08:41:20
@butyfuty:
Ez mekkora demagóg duma.
Árut viszek és akkor leszarhatom a közlekedés többi résztvevőjét. Nekem nem kell alkalmazkodnom senkihez...
Ezért kaptátok ezt a szabályt! Pontosan ezért!
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
torokszultan 2011.03.17 11:54:00
@savanyúUbulka:
És ezt mennyi tapasztalat alapján találtad ki? Ismétlem: ta-pasz-ta-lat.
Uborka vagy te, nem ubulka, baszki!
Ha már ekkora felhajtást csináltunk, kíváncsi voltam, mit szól ehhez a politikus, aki a nevemben is beszél a parlamentben. Megkérdeztem. Mindez persze csak leírva tűnik egyszerűnek. Hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy a szerkesztőségből mindenki felkeresi a saját országgyűlési…..
torokszultan 2011.01.12 15:27:27
@ommm: Köszi a választ és a levelet is, ennyit nem ér.
Én is tettem valamit az ügyben. leírtam azt, hogy nem értek vele egyet.
Véleményem szerint megint a gyengébb ellenállás felé mentek. Arra, amerre a saját népszerűségeteket növelhetitek. Ez érthető, de ebből a szempontból a célotok értelmét is veszti.
Szóval én az igyekezeteteket olyan háznak látom, amit a tetejétől kezdenek építeni. Még ha ezt szar is olvasnod Ommmm.
Köszi az értékes leveledet. Töröltem.
:-)
torokszultan 2011.01.12 15:30:54
@Androczi Balázs:
Értem én, értem.
Szerintem nem itt kellett volna kezdenetek.
Tény, hogy a sok szutyok "lerendszámoztatásának" ügye azokat is ellenetek fordította volna, akik most lihegve bólogatnak ennek a nemes ügynek. Nyilván, hiszen jelentős részük 50-esnek álcázott szrtalicskákkal őrjöng.
És hát a kattintás nagy úr...
.
Ha kérhetem, itt válaszoljatok, ne a mailboxomon keresztül. Ha már ott én nem tudok nektek válaszolni, akkor elég puhapöcs dolognak érzem. meg zaklatásnak. Tolmácsold Ommmm kollégádnak is.
Köszi!
A triálozás szórakoztató és ügyességet kívánó sport. A jó egyensúlyérzék mellett megfelelő motort és intelligenciát is igényel az akadályok taktikus leküzdése. Az utóbbi kettő biztosan hiányzott a simsonosnak...
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
torokszultan 2010.10.03 19:03:07
@Lord heckman:
Meg fogod tudni különböztetni őket. Biztos vagyok benne. Még elölről is.
torokszultan 2010.10.04 14:43:28
@Autószerető:
Miért, szerinted emberek ízlését, döntését, kedvencét, véleményét "lerondázni" nem személyeskedés?
Bírom, mikor a sértettség álarca mögé bújnak azok, akik meggondolatlanul és/vagy tahón és/vagy sértőn alkotnak véleményt.
.
Amit te csináltál, az is személyeskedés, egyben tahó dolog.
torokszultan 2010.10.04 14:45:45
@Pasas:
Egyszerűen csípi az emberek szemét. :-) Irigység? Tudatlanság? Izlésbeli különbség? Ki tudja? De mérhetetlen agressziót vált ki egyesekből.
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
torokszultan 2010.09.27 14:30:18
@littlerock:
Ott a pont! :-)
Egy valami fix: A sárga haj...
torokszultan 2010.10.03 18:29:39
@Pityuuu:
És megteheti. Tényleg elgondolkodtató, hogy még ezt is megteheti. Gyakorlatilag a fejükre hányhat azoknak, akikből él.
Ritja féregfajta ez. Azt hittem, már kipusztult...
torokszultan 2010.10.03 18:32:32
@hovarju:
Szívemből szóltál.

winkler! A másik poszton akartam figyelmedbe ajánlani, hogy a szabadság és a szabadosság nem rokonértelmű szavak. Te/ti meg folyton keveritek, baszki!
De egyszer valaki belemászik az orcádba, meglásd.
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
torokszultan 2010.10.01 08:00:25
@atiro:
Olvasd vissza.
torokszultan 2010.10.01 08:01:47
@ommm:
Hanem az arra hányó, igaz?
"Rántotthús matrica"...
torokszultan 2010.10.01 08:09:20
@ekutya:
Ez nem humor. Ez tahóság. A legsúlyosabb fajtából.
Más érzelmeivel humoreszkálni ótvaros dolog.
Egy helyre való mind, aki olyan bunkó, hogy ezt nem tudja...
Ennyit minden esetre már elértek nálatok. Remekül keveritek a szabadságot, meg a szabadosságot. Pedig nagyon nem ugyanaz...
Aoki Kunio néhány nappal ezelőtt elhagyta Magyarországot. Annak ellenére, hogy ellopták motorját és holmijai egy részét, a világutazó nem gyűlölte meg hazánkat - rengeteg segítséget és baráti szót kapott nálunk. Alaposan körbejárta a Balatont, még valami elhagyott katonai…..
torokszultan 2010.09.30 22:46:23
@Psziho:
Mint az olaj bizniszed mi? Aholk az a legjobb, amin a legnagyobb az árrésed.
Utánad szabadon:
Semmi szakértelem, csak tiszta profit...
Igaz, PsziHo koma?
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
torokszultan 2010.09.15 13:54:04
@kultúrpesszimista:
Hagyd már ezt a rossz dumát!
Ilyet ígértél már tucatszor, s mindig visszatértél ámokfutni!

Egy darabig szórakoztató, aztán meg siralmas.
torokszultan 2010.09.15 13:55:51
@McK:
Hozzám is "leereszkedett" a múltkor, pedig akkor én voltam az emberiség szégyene...

:-)
Ilyen. Szeret leereszkedni. Az OPNI-t meg bezárták...
torokszultan 2010.09.15 19:40:25
@DeezL:
Nekem Giuliettám van második autóként. Ezért utál Kultúrpesszimista. :-)
A flottánkban viszont dolgozik 14 db PdTDI VW. Meg mások is. A Volkswagenek fajlagos költségei nem magasabbak mint pl. az Opeljeinké...nagyon megbízható autók, az új beszerzésekben is első helyen vannak. Ezért sem értem, amit írsz. A kis benzines turbós VW-kért meg versengenek a kollégáim. Mind csak nem hülye.

Pedig céges szinten csak a számok a fontosak. Lehet, hogy más levetett szarából ítélsz? Értelmetlen.
Én több, mint egy millió üzemkilométer tapasztalatairól beszélek, céges autókként.
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Ami jó, ahhoz nem szabad hozzányúlni – gondolhatták a japánok, és a dizájn helyett ráfeküdtek a technikára. Ritka ez a hozzáállás manapság, de dicséretes. Vélemények az azonos című írásunkról...
torokszultan 2010.06.22 17:38:23
@martinov: Mondd már meg, hogy miért kell "használtautózni"? Mi van, ha valaki nem bírja a szagodat s inkább újat vesz? Mert büdösnek talál...
  Ez egy Škoda, és tízmillió az ára. Tudják mit? Minden fillérét megéri Vélemények az azonos című írásunkról...
torokszultan 2010.05.05 14:41:53
@lord75:
Vicces srác vagy. Nekem pl. nem fizetett semmit a Skoda, sőt én fizettem, mégis csupa hasonló dolgot tudnék írni, mint a cikkíró. Ilyenem van.
torokszultan 2010.05.05 14:44:39
@hg002:
Biztosan kevesebben veszik majd 10 millióért, mint prémium autót szokás, de én sem alapfelszereltségűt rendeltem. Sőt. És tényleg olcsóbb, mint sok kategóriatársa. Szóval aki ilyen méretosztályban gondolkodhat, annak bekerülhet a lehetőségek közé.
torokszultan 2010.05.05 21:07:56
@Garp:
206 centis cimborám ült be mögém (186 vagyok) És nem ért a térde az ülésemhez, mert volt még vagy 10 centi a támláig.
Nem érezte "túlzóan" tágansak, de elismerősen csettintett.
:-)
A BMW PR-szakemberei lendületben vannak, hisz harmincadik születésnapját ünnepli a GS sorozat, a terepezésre is alkalmas bokszer. A müncheni központban feltehetőleg betűre fizetik a szövegírókat – más okot nem látok, miért képes valaki 54 ezer karakteres sajtóközleményt…..
torokszultan 2010.04.28 13:32:06
@ez a nick foglalt?:
Bizonyos szempontok szerint minden zsákutca. :-)
Hülyeséget beszélni is az...még ha újságíró is teszi...
.
:-)
Lépjünk túl rajta. nem ér annyit...
torokszultan 2010.04.28 13:34:55
@Torcosch De Gevaux:
Ezt kérdezte tőle egy autógépész barátom is. Megdumálta. Igaz, hogy baromság volt az is, de legalább szénné röhögtük magunkat...aztán hosszasan zokogtunk kínunkban.
:-)
torokszultan 2010.04.28 13:36:45
@ez a nick foglalt?:
Nekem az RT ebben a tartományban vidáman forog...igazából csak 2.500 alatt kelletlen, ott is csak 6-ban.