Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darzi

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HELSINGBLOG Egyéb 2009.12.27 21:44:00
Leborulok Helsing lábai elött, hogy meg tudja írni kultúrált felnőtt módon azt, amit én indulattal telve gyerekesen. Módosítom az Avatarról írt kitörésemet, és az övét vegyétek alapul. De azért megtartom az enyémet is, hogy lássátok a végletek és az arany középút közti…..
(a férfi lista Darzi, a női Helsing ízlését tükrözi)A 3-ik legjobb nő: Amy AdamsMikor először láttam, hogy Amy Adams '74-ben született, nem akartam elhinni, hiszen inkább néz ki 25-nek mint 35-nek. Igazi multifunkcionális színésznő, komédiába (Talladega Nights, The Office, Catch…..
HELSINGBLOG Film: Avatar (2009) 2009.12.20 11:03:00
Avagy Jar Jar Binks kalandjai Lóthlórienben.Nos, azt hittem Amerika no meg a filmipara végre le tudja vetkőzni a sablonos, közhelyes marhaságait. De nem.Kicsit durva vagyok ezzel a filmmel, ahhoz képest, hogy augusztus óta vártam, és csak vártam és csak vártam, és hittem benne és…..
(a férfi lista Darzi, a női Helsing ízlését tükrözi)A 8-ik legjobb nő: Liv TylerBár a haját nem minden mozgóképen hordja előnyösen, és nem hiszem, hogy valaha fog Oscar-t kapni, Liv Tyler szerintem hihetetlenül bájos, és az egyik legszebb szempár…..
A 9-ik legjobb nő: Kristen StewartLehet szidni a Tvájlájtot összevissza, azért az vitathatatlan tény, hogy az 1990 április 9-én született Kristen Stewart azért nagyon jó csaj. Persze szépsége a vámpír sztorin kívül is működik, elég csak az Adventureland-re gondolni.…..
(a férfi lista Darzi, a női Helsing ízlését tükrözi)A 11-ik legjobb nő: Jennifer AnistonIgen, tudom, kicsit közhelyes őt is szerepeltetni egy ilyen listán, de hát ki tud ellenállni Rachel-nek? Természetesen a Jóbarátok miatt is került…..
Namost ez a film annyira beletrafált abba, hogy mutassuk meg Párizst, egy játékfilm keretében és nemám ócska utikalauz módon, hogy nocsak. 22 rendező 18 kisfilmben/jelenetben mutatja be a 20 kerületet, vagy valami ahhoz hasonlót. Mindezt persze olyan színészekkel mint Natalie…..
(a férfi lista Darzi, a női Helsing ízlését tükrözi) A 13. legjobb nő: Eva GreenA 29 éves francia színésznő 2003-ban került először a vászonra az Álmodozók című filmben, aztán rögtön olyan filmekben találta magát, mint a Mennyei királyság, a Casino Royale vagy az…..
Darzi: És íme, megszületett az ötlet: alkossunk Top 15-öt a legjobb férfi illetve női színészekből. (helyenként zenészekből)Helsing: Így van. Rengetegen írtak amiatt, hogy erre is, arra is rámondom, hogy mennyire szép nő, de akkor most milyen az én ízlésem? Most választ…..
HELSINGBLOG Hello 2009.10.28 22:15:00
Üdv az olvasóknak!Nos én lennék a kép szerint Megatron, ami nem baj, mert az Álcajel sokkal jobb. Darzi vagyok, ezzel a névvel már fel-felbukkantam párszor pár helyen, de most Helsing blogjába kaptam meghívást, nem kis örömömre. Igyekszem felvenni az ő színvonalát.Főként zenei…..