Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaluKapitany

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a számtalan beszámolóból már mindenki tudja, az Origo Zrt. több fronton is erősödni kíván 2010-ben. Kezdve az Origo induló blogszolgáltatásával (Postr ejtsd: poszter). Amiről előzetesen csak annyit, hogy egy inkább a Tumblr-re hajazó közösségi szájtról van szó, ami…..
Kedves Despota! Tavaly a nyári szünetben egy cukrászdában dolgoztam majdnem egy hónapon keresztül. Eredetileg két hónapról volt szó, de olyan dolgok történtek, amik miatt hamarabb eljöttem, Sajnos nem voltam bejelentve, egy ismerősöm ajánlotta a helyet, neki is úgy mesélték,…..
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Egy bő hónapja, amikor a hazai Vodafone-ügy utórezgéseiről írtam, már említettem egy amerikai ellenpéldát arra, hogy hogyan is kommunikának normál esetben egymással például a mobilszolgáltatók, és hogy miért béna érv etikai magatartásra hivatkozni ott, ahol valójában a…..
Mire beértem a szerkesztőségbe, kiderült, hogy a Konzervatórium már hétvégén megírta, ami az első értetlenkedés után egy teljes reggeli beközlekedésen keresztül fortyogott bennem a kampányra ráforduló és megrendítően ronda Fidesz-plakátot látva. Okosjobbos barátainknak az…..
Ma lőttem a XIII. kerületben: Már messziről is látszik, hogy vannak itt érdekes dolgok. Nézzük csak közelről: Igazi kánaán, nemigaz? Ami ezzel a bajom, hogy akkor most a Facebook meg a Twitter támogatja Szanyit? Vagy ezek is pártok, akiknek a nevében indul? Meg mi az a…..
Kerékagy Taknyolás a Vestergade-n 2010.01.26 16:07:00
Nagy számok törvénye? Ha sok biciklis van a városban, sok fajta élethelyzetben lehet látni őket. Koppenhágában a StreetView kamerája előtt zajlottak is az események. Az egyik kerekes éppen földetérés közben került fel a térképre. View Larger Map..
BaluKapitany 2010.01.26 18:41:41
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
BaluKapitany 2010.01.19 01:07:12
Mindig különleges alkalom, amikor egy magyar csajt tudok megmutatni nektek, hiszen mégiscsak nálunk vannak a legszebb lányok, ráadásul sokkal izgalmasabb ugye az az alma, amibe akár bele is haraphatnánk, mint ami az óceán túlpartján van, üvegbúra és lézerfegyveres őrizet alatt,…..
BaluKapitany 2010.01.19 00:36:07
Nos, ha minden igaz, hamarosan élesedik a Szörcs újabb, immár publikusan elérhető verziója. Barátaink még júniusban indították útjára a keresőjüket, azzal az ígérettel, hogy - legalábbis idehaza - versenyre keljenek a nagy nemzetközi keresőkkel. Akkor még csak zárt bétában…..
Az Index címlapja egyre jobban terjeszkedik lefelé. Korábban csak a Velvet és a Totalcar ajánlódobozai voltak a címlap alján. Ma már azonban videóajánló, fotóajánló doboz, sőt, újabban egy Dívány.hu és egy HG.hu ajánlódoboz is kikerült az oldalra.Az Index címlapja ezzel…..
Az idősek eddig ki voltak szolgáltatva az utcai támadásoknak, de ennek mostantól vége. Ezentúl szabadidejükben a nyugdíjasok mesteri harcművésszé képezhetik magukat, és előhozhatják a bennük szunnyadó ketrecharcost. Elég néhány lecke az Academy önvédelmi klubban, és máris…..
Ma egy éve kezdtem el írni az Ergománia blogot, amelynek első bejegyzése a 8 ok, hogy miért nem kell a magyarnak a webergonómia című némileg karcosabb hangvételű írás volt. Azóta tovább 51 írás látott napvilágot a blogomban, amivel azt hiszem jelentősen hozzájárultam a magyar…..
BaluKapitany 2010.01.12 23:48:58
A statisztikák szerint a kisvállalkozások 75%-a a marketing stratégia hiánya miatt megy csődbe. Mit jelent ez kicsit érthetőbb nyelven? Nincs átgondolva, pontosan mitől is lenne ő jobb vagy más, mint a versenytársa hogyan fogják őt megtalálni a vevők hogyan fogja…..
Egy srác olyan szkriptet írt, melynek lényege, hogy ha munka közben hibásan kommintol/mördzsöl, a szkript átveszi az irányítást a laptop webkamerája fölött, és készít egy képet a programozó arcáról, majd azt automatikusan ki is postolja a Twitterre.A szkript írója ilyen arcot…..
"A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért kezdeményezésére példás gyorsasággal reagált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH), így a két szervezet illetékesei tegnap tárgyalóasztalhoz ültek annak tisztázásra, vajon a webshopok, internetes áruházak…..
! UPDATE !Megjelent egy interjú a kirúgott marketinges munkatárssal:http://webisztan.blog.hu/2009/12/09/interju_a_vodafone_tol_kirugott_marketingessel   A hír nem új (sőt, szerintem nagyon sokan mosolyogtak rajta), de a fejleménye igen: múlt hét pénteken ugye leállt a…..
A Twitter idehaza is kezd különleges kommunikációs platformmá válni. Eddig csak a tengerentúli hírekben hallottuk azt, hogy valamit először a Twitteren jelentettek be, vagy ott vált hírré egy esemény. Pedig a Twittert egyszerűsége és gyorsasága szinte predesztinálja arra, hogy a…..
BaluKapitany 2009.12.13 16:16:56
@MacTom: lesz az a pénz, amiért bárki bármit felhájpol...
Valamiért úgy gondolták Google-nél, hogy még a szimpla felület is lehet szimplább, így alapértelmezésben csak a keresősáv és a keresés gomb jelenik meg, meg persze a Google logó. A többi mouseover-re... érdekes megoldás. Sok hozzáadott értéket nekem nem jelent, de talán Google…..
"Mintegy 20.000 üres állás várja az IT-szakembereket Németországban. Ebből 13.000 betöltetlen munkahely a felhasználó ágazatokban van és 7.000 az infokommunikációs iparágban. A fizetések a vállalatok 68 százalékánál az előző évi szinten vannak, 15 százaléknál pedig…..
Hát ilyen aztán tényleg nincs. Évikati küldte nekünk a következő képeket, és a hozzájuk tartozó kérdést. Mindenki vegye elő a matektudását! Ja, és természetesen élejen a rendőrség!   Ha 3  ember  280 téglát 1 óra alatt lop el, akkor hány ember hány…..
Nem is egy, hanem két platformon fogott bele a Google a nyelvi korlátok lerombolásába: múlt héten jelentették be a YouTube új szolgáltatását, ami valós időben készít feliratot az aktuálisan lejátszott videóhoz, 51 nyelven - míg a másik platform a már eddig is…..
Ügyfélszolgálati munkatársMagyarországi, internetes kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás keres ügyfélszolgálati munkatársat teljes munkaidőre. Feladatok:• A ügyfélszolgálatra érkező e-mailek megválaszolása• A weboldal GYIK (FAQ) építése, folyamatos…..
BaluKapitany 2009.12.10 17:41:03
Hogyha befogod a szemem, jobb, ha befogom a számMert a vakvilágba nem beszélek, ne haragudj rámHogyha kinyitom a szemem, akkor kinyílik a számAmit látok, arról szólhatok csak, ne haragudj rám (Zorán)Van abban valami félelmetes, hogy a közösségi kommunikáció hazai erejét egy…..